Мерси много за съветите, хора! Не знам как ще подтъпя, не искам да ме намрази.. мислила съм си какво ли ще стане ако го зарежа, защото знам, че другото момче не е толкова стока.. и знам, че ще съжалявам за стореното, но в момента просто така ми изглежда, че друг избор нямам.. е искам да ме намрази, защото много го обичам, мн държа на него, просто не по начина, по който той иска..
ето сега го гледам в скайп, аз съм на invisible, тои на DND, както обикновено.. беше си сложил наша снимка и сърчице, а сега има негова снимка и коментар за купона, на който е бил снощи.. усеща се и то много добре.. само не знае кога ще се случи и не прдполага, че ще е още утре.. онзи път ми подметна "Да, аз ще ти писна и след месец-два ще ме за*беш".. казах си "Иска ми се да е след месец-2".. на ум нали.. държа на него, но няма как д не го нараня.. иначе решението ми е окончателно, смао смелостта ми липсва и думите, които трябва да кажа.. общо взето най-важното липсва.. и желание нямам да го правя, но трябва..