Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
Преди да го нараниш..защото както и да му го кажеш и по какъвто и начин да го направиш няма да може да остане ненаранен бъди сигурна,че другото момче наистина те обича а не си му само за 2,3 дена,защото ти каза,че преди пак ти е звънял и по едно време престанал се едно те е забравил..Бъди сигурна,че не те използва и че наистина ще си заслужава да нараниш човека,който в момента е най-близкия до теб!
това значи да ходя с двама поне още месец.. аз знам, че другото момче едва ли е сериозно, при положение, че преди беше голям женкар.. каза, че от година и половина гледа сериозно на връзките.. ще видим.. но чувствата ми към настоящия ми приятел едва ли ще се върнат, а лично аз не бих искала някой да е с мен от съжаление, предполагам и той би предпочел това.. да се разделим.. не искам да го нараня.. а знам, че е неизбежно.. като се има предвид последния път като се видяхме, как ме гледаше, как ме помоли по-често да му показвам, че го обичам.. да му се обаждам.. каза, че иска всичко да е като преди..а то няма как да стане..
и накрая без никой да се постави и ан мое място.. не защото въм направила грешката да харесам друг, а защото дрържа на него и го обичам, макар и по друг начин.. и без никой д се постави на мое място ще стана лошата и гадната к**ва, която е зарязала гаджето, което толкова я обича..