.

Виж резултатите на анкетата: Романтици или Простаци(селяци)

Гласували
84. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Романтик

71 84,52%
  • Простак

13 15,48%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Романтици или простаци?

Какъв е вашият тип момчета, какво искате да е момчето в което да се влюбите и евентуално да стане нещо по-сериозно , а не просто поредния флирт?

Съжалявам ако темата се повтаря, или е грешен раздела

т.7
    krem4et0

Нито едно от двете
    Земен човек,който държи на мен

Романтик
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хех, аз съм за романтик, по причина че и аз съм си стар изтъркан романтик и просто се разтапям от най-малката мила дума и от най-малкия мил жест, естествено трябва да е от точния човек. Но пък от друга страна трябва да има малко във себе си и от двата вида. Не трябва да е вманиачен в идеята за любовта, но трябва да има чувство за романтизъм. Не трябва да е от прост по-прост, но пък да не е много голям философ. Перфектно ще е ако просто е интелигентен.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Хех, аз съм за романтик, по причина че и аз съм си стар изтъркан романтик и просто се разтапям от най-малката мила дума и от най-малкия мил жест, естествено трябва да е от точния човек. Но пък от друга страна трябва да има малко във себе си и от двата вида. Не трябва да е вманиачен в идеята за любовта, но трябва да има чувство за романтизъм. Не трябва да е от прост по-прост, но пък да не е много голям философ. Перфектно ще е ако просто е интелигентен.
    Съгласен

Град
    Out Of Space -_^
    Рядко вече се срещат момчета романтици. Но аз изибирам романтика Аз самата съм романтичка ...

Е аз смея да кажа... че съм такъв... и имам проблем с намирането на момичета които си търсят романтици

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от GummyBear-_-
    Рядко вече се срещат момчета романтици. Но аз изибирам романтика Аз самата съм романтичка ...
    + 1

Град
    yy nas !

+1

Е, каква е тая анкета "Романтици или Простаци(селяци)"? Ако не си романтик, не означава, че си простак. Не си се изразил много подходящо.
    Бих искала половинката ми да е романтичен, но в рамките на нормалното - не искам да плачеме двамата на "Титаник".
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

малко груб и малко неебателен романтик.
    все пак прекалено нежни не ми се нравят, защото когато някой ми е на тепсия губя уважение към него.
    всичко да си е с мярка все пак..
    но предпочитам романтик.. не някой простак била съм вече с един такъв и се чудех какво правя с него ... и как въобще съм го харесвала
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Там,където се намирам
    Не харесвам романтиката,но немога да разбера какво имаш в предвид под "простак (селяк) "

Най-добре е земен романтик.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от dark_player
    Съгласен
    Аз също \/

Град
    В АдА
    Пфф мразя романтиката пълна скука

Емм..аз не съм романтична и не отдавам голямо значение на романтиката..мога да мина и без нея.
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Нито едно от двете, ама все пак по-добре романтик, макар че всеки човек си има своя чар и нещо, в което да се влюбиш...
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Guest
    нещо средно...и 2та вида си имат + и -

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Най-добре е земен романтик.
    + 1

попринцип нито едно от двете,но ако трябва да избирам пежду романтик и простак-романтик

леле простак, клошар ма не и романтик... не ги понасям.... ужс скукаааа....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

По малко от двете :P :P :P

Мега фен Аватара на sasha_90
    Предпочитам съвсем нормален човек,с добро сърце.Малко романтика няма да откажа,но не и да ми се прави на идиот.

Боже,каква глупава анкета Какво Ви става на всички тея дни,да не е от жегата?!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    nito edno ot dvete hi4 ne haresvam takiva romanti4ni gluposti ako nqkoi napri ne6to romanti4no za men shte se polu4i obratniq efekt na jelaniq xahxha tei 4e nito edno ot dvete
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си