.

Виж резултатите на анкетата: Романтици или Простаци(селяци)

Гласували
84. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Романтик

71 84,52%
  • Простак

13 15,48%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Град
    Видин
    Търся си момиче с което да гледаме 'Волния Уили" и да правим бухти на фона на "Бекстрийт Бойс", моля ви вземете ме
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Нещо средно от двете ще е най-яко.Но иначе съм за романтик.

Град
    някъде...
    просТак!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    И аз не съм луда фенка на романтиката, въпреки, че има романтика и романтика.Първия вид е такъв да ти устройва вечери на свещи, гледане на звездите и тн.Втория вид е просто нежен-иска непрекъснато да е с теб и да те кара да се чувстваш най-щастливата, най-красивата, най-умната и тн.За втория вид романтици може да е романтично даже излизането на кафе, на 4 очи с любимия/та, а за първия вид може да е просто губене на време и говорене на празни приказки, при положение, че можете да отидете в парка и да се скътате в някой ъгъл, където можете да се нагушкате, на пример.Според мен момчето определя до по-голяма степен каква ще е връзката.Ако е от първите романтици понякога може да бъде дори досаден, но ако е от вторите никога няма да ми писне.Гласувам за романтик, ама не от тия досадните
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Предпочитам съвсем нормален човек,с добро сърце.Малко романтика няма да откажа,но не и да ми се прави на идиот.

Цитирай Първоначално написано от GummyBear-_-
    Рядко вече се срещат момчета романтици. Но аз изибирам романтика Аз самата съм романтичка ...
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не смятам,че мъжете се делят само на тези две категории.Супир глупаво е да разделяш мъжете на простаци и романтици има още милион типа мъже,всеки е различен сам по себе си.Аз мразя романтиката по твоята логика си падам по селяци както ти ги нарече...тъпо е.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз се радвам, че съм попаднала на момче в златната среда. Е, може би напоследък (най-вече покрай мен) стана по-голям романтик, но не се оплаквам - аз съм най-големият му фен все пак.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Париж
    Бла...романтичните момчета ме дразнят.На моменти се държат като гейове Ама и по простаци не си падам Има един тип ''нормални момчета''.Такива харесвам
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Мерси за отговорите ви момичета, и благодаря за вниманието

Град
    Враца
    романтик звучи гейско
    простотията е красота
    ама се пак е хубаво да си романтичен простак
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    somewhere over the rainbow
    Всички ти се правят на големи романтици в началото,ама с времето всичко остава на заден план,освен езика и задника ти.Постоянството е сила момчета!

Може би нещо средно абе по малко и от двете да е малко простак и малко романтик
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Град
    `Soмэewhэrэ
    трябва ни някой здравеняк дето всеки ден яко да ни млати

ся сериозно:нещо средно можду двамата....различно в различните ситуации

I.Casillas C.Ronaldo C.Fabregas D.Villa F.TORRES

мечтая си за романтик, а се хващам с простаци... явно има няква грешка в системата

Град
    Там някъде :)
    От тези двете предпочитам романтика(но при липса на такъв в склада може и простак ) А иначе трябва просто да ме уважава...и това е достатъчно!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    По-добре романтик да знаеш,че вин аги ще ти е с покойно с човека,интересно,забавно ще показва любовта си както трябва.Не съм съгласна с хората които казват че не предпочитат романтика пред простащина извинявайте много ама романтиката е измислена за да върви заедно с любовта...Не е за двама най-добри приятели или за съученици,а за любовта..По-добре някое романтично момче да те милва,целува,прегръща,а не някой простак дето гледа само как да се перчи пред приятелите си с ново гадже и т.н.
    РОМАНТИКАТА РУЛЗзз

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    романтик звучи гейско
    простотията е красота
    ама се пак е хубаво да си романтичен простак

е тва е мнение ; )

аз все си падам по много rude boys ама не си давам шанс с тях, да не взема да хлътна щото едва ли ще съм щастлива с тях.. и/или те с мен..

и междудругото, романтично е да гледаш малкълм с някое момче и да сте се прегърнали, да пиете количка и т.н
    не са нужни рози, свещи, ходения до морето.. тва са изтърканости за глупаци.
    романтиката човек я носи вътре в себе си, тя не се насажда, просто понякога се проявява..
    много малко хора са романтични, в истинския смисъл на думата
    тва че някой дришльо ви е завел на морето, защото знае че "това е романтично", не значи че той е романтик, и също така аз може да съм на морето с някой и да не си прекарваме романтично понеже е тъп дървен гей.
    но романтиката е много ценно качество и някои хора просто го притежават. някои не осъзнават че го имат, но с действията си, обикновено прости и еднозначни, доставят романтика
    не е нужно да пишеш стихове и да купуваш букети за да въздъхне гаджето ти "О, какъв романтик!"
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен
    Нищо прекалено не е хубаво,но все пак простащината се търпи по-трудно е прекаления романтизъм
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Ропантиката е тъпа .. предопочитам да е простак,като моя
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    romantik,no moje i da e zemen 4ovek,koito me obi4a i t.n.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

kolkoto i da se lujem vsi4ki nie sme vizualni sa6testva... vajno e da e 4arroven da e mil 4esten da spazva obe6taniata si i kogato si s nego da si sebe si a ne da se pravi6 na nqkoi drug samo i samo za da te haresa...

100% romantici nqma. ne6to sredno mejdu prostak i romantik e moq tip, no predpo4itam da preobladava romanti4nostta

Град
    In Devil's Castle
    романтик ми звучи прекалено...по-скоро нещо умерено-да не се държи с мен като с К***А,да държи на мен и такива неща
    someone else...

Град
    Там, където е сърцето...
    Не знам защо все си избирате два, три типа хора и да избираме от тях?!
    Към автора - само тези два типа момчета ли съществуват според тебе?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си