- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтици или простаци?
Не ... но просто се сблъсквам с този вид избор... и ми стана интересно , точно за тези 2 типаПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
Това мнение ми харесаПървоначално написано от strahotna_777
![]()
човек,които попада в "златната среда",който да е мил,да ме обича и да държи на мен
не ми трябват прекалени романтици(лигльовци),но и шибани простаци...ааах,направо ми се гади
абе стига да си паснем и да не ме третира като боклук-проблеми няма
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
az samata sum si romantichka ta nqma kakvo da si govorim![]()
![]()
obache momchetata romantici mogat da budat i mnooooo skuchni...![]()
може би се срещат рядко,защото 99% от момичетата оценяват романтиката само ако е в бройПървоначално написано от GummyBear-_-
Романтичен искам да е задължително.![]()
![]()
+ 87263583Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Всички искат "златната среда" обаче накрая се хващат с простаци и пълнят форум с теми "помооощ, той еди-какво-си".
Романтик,но не задушаващо романтичен![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Романтик
No, no more sorrow!
I’ve paid for your mistakes!
Your… time is borrowed!
Your time has come to be replaced!
оф к`во се прайте и вие... романтик... да ти приказва за луната и цветята да бе.. ще го вземете за поредния разгонен мухльо, който се мъчи да се прави на интересен... сичките романтични натури... оставете романтиката на бабите ни да я изживяват гледайки сапунката в 2 часа..Истината е мнооого различна, простак чак всяка 2.ра дума да му е цинизъм никой няма да го хареса, ама трябва да има малко от всичко не може, да е некъф нежен дето не може 1 лаф да каже кат хората
една мъжка гледна точка, придобита от усърдни наблюдения![]()
Ами то в наше време не е много оферта да си романтик .... Щото има толкова много момичета които намират тези действия думи и т.н за нещо странно !! Аз лично съм заклет романтик и поради тая причина е малко трудноВ смисъл повечето от мацките ок казват го това но когато почнеш да правиш разните жестове примерно да почнем с най простотите "отварянето на вратата на колата ... когато тя тръгва да сяда и леко бутвате стола за да може да се намести по удобно отварянето на вратите в заведение и т.н" и понякога може да се получат странни отговори ... като от сорта на "омфг тоз е ненормален не го ли е срам да го прави това..." или нещо такова но да определено момчетата който знаят КАК да създадат романтична обстановка си заслужават стига да не са обзети изцяло от манията романтика/любов и т.н щото тогава вече са нертвещи и не стават много много за гадже ..... Ако някой/някоя се интересува от нещо свързано с романтиката да ми пише обяснявам подробно
![]()
De-Phazz - Anchorless
Ей, тъпчо! :PПървоначално написано от Vichko0o
Тва твоето са добри маниери.
Романтизма е друго нещо и си е вътре в тебе (а може би не е?). То е нещо вътре в теб, което несъзнателно правиш и изразяваш, и така правиш атмосферата по-романтична. Иначе казано когато седиш с аверката си благодарение на теб тя се чувства обичана (а атмосферата е романтична), дори и просто да седите на някаква пейка, защото ти спонтанно си и хванал ръката.. и си го направил защото си го искал отвътре, дошло ти е от сърце, а не защото си си мислил, че тва "ще бъде мноо романтично, уе!" Романтизмът не се планира. Поне така мисля аз.
Затва оня тъпак малко по-горе може лекичко да замълчи, както и всички разглезени путчици, които си мислят че романтика значи цветя, рози, луна, небе, море, звезди и т.н. Тва са глупости, а тия цветя и вечери са по-скоро помпозност, отколкото романтика!
Романтика може да има и без залези, и без море, и без вино, и без рози, и без бонбони, и т.н.
this conversation is over
ЕДИТ: Вичко, по принцип добрите маниери са червени точки, на кой ми ги разправяш тия, че не са?!
Случвало ми се е да ме свалят и човека да не е мой тип, ама тва че иска да ми държи якето, че ми се усмихва, казва "заповядай", "моля", "дамите първо" и т.н си ми прави впечатление!
Работата е наистина да не прекаляваш, защото тези маниери са страхотни и са израз на загриженост, НО чак да наместваш стола на приятелките си... Как да ти кажа, вече тва приятно чувство че някой е загрижен за теб и е внимателен изчезва и чувството се изменя на "Тоя ми е като баща". Не ставай чак така досаден с тези добри маниери и грижи за дамите. Те могат и сами. Не трябва да се прекалява с нищо.
А и подсъзнателно кой иска да ходи с баща си?
Така че стига си слагал възглавнички под кръста на девойките за да им е по-удобно и т.н...![]()
Ограничи се до по-основни "добри маниери"..
А иначе лично според мен джентълмените не са странни. Най-малкото един такъв джентълмен и да не е мой тип ми става много миличък и сладък, като е възпитан и добър с мене![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride