Zdraveite!Imam edin maluk problem.Az sum na 17,a priqtelq mi e na 31.Kogato se zapoznaxme toi mi kaza 4e si ima priqtelka ot 3 godini,no mnogo se karali,tq bila ot drugiq krai na Bulgariq i rqdko se vijdat,izneverqval i e dosta puti.az neznam za6to no si pomislix 4e sa pred razdqla i e samo vupros na vreme da se razdelqt,no ne stana taka.tq mu zvuni po vsqko vreme,dori kogato se lubim i toi i otvru6ta kazva 4e q obi4a ,no se karat mnogo naistina,a dori ne sa zaedno fizi4eski.sled vreme mi kaza 4e tq vsu6tnost mu e godenica i rano ili kusno 6te se ojenqt.i re6ixme kogato tova stane pak da budem zaedno.no tejuk e krusta na lubovnicata...toi me obi4a,a az nego 100 puti pove4e obi4am go s cqloto si su6testvo i toi ne vednuj mi go e pokazval .v posledstvie i nie zapo4naxme da se karame dosta zaradi moqta revnost ne samo ot godenicata mu revnuvam,a i ot vsi4ki jeni,koito go doblijat.i imam povod za revnost,naistina,ne 4e e spal s nqkoq,no ima mnogo flirtove,koito me dovur6vat.priqtelkite mi do edna mi kazvat da go zareja i za tova ne izlizam ve4e s tqx.ne bix go zarqzala nikoga.toi e angel4e,no e dosta oburkan i toi-ne go vinq za tova.zapozna me s roditelite si vodi me navsqkude s nego,dori bqxme kolegi izvestno vreme.toi mi dava sigurnost,lubov...ne moga bez nego...nqmam konkreten vupros-prosto iskam da spodelq s nqkogo,za6toto naistina nqma s kogo.pi6ete mi kakvo mislite.dali mogat da se obi4at 2 jeni ili ne

Модерирано от Бандитка
т.7