Да ти кажа честно...Две жени да играят ролята на една...Невъзможно!Не може да твърди,че ви обича и двете. Едната винаги свири втора цигулка и е маловажната.А другата винаги заема първото място и е лидерката.Признавам,този добре те оплел.Радвам се,че го обичаш,браво,много хубаво!Но сигурна ли си,че и той изпитва същото към теб?Дали пък не се заблуждаваш,че го доказва,заради някакви фалшиви жестове?Ако той те обичаше,щеше да остави другото момиче и да бъде с теб.Но той не!Предпочел е да бъде и с двете.Нима си готова да го делиш с друга?Не мисля! Извинявай,че те наранявам толкова жестоко,но истината боли.Според мен,трябва да застанеш пред него и да му поставиш така нещата:ако те обича достатъчно,да го докаже,както му е ред,но ако ли не,да си ходи у дома.Знам,че ще ти е много трудно,щом чувствата ти са чак толкова силни,но според мен,това е правилният начин.
Успех! \/ Дано вземеш правилното решение.
ПС:Ах,и щях да забравя.Лошо правиш,като отблъскваш приятелите си и поставя него на първо място.Любовта заема важно място,но не забравяй и приятелството.Защото ако нещата не се развият по твоя план,ще имаш нужда от рамо,но рамото няма да го има.Трябва да се научиш да цениш приятелите си.