- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултатите vol.2
иииибах..аз само 5 подадох![]()
ама за няма и много избор...всъщност почти никакъв
Ама смисъл аз под 13 имам предвид паралелки. :P
ми 31.108Първоначално написано от aka6a_sf
не е мн добре
Аз пък между двете 31,358 :P
аз като гледам другите кви балове имат...комплексирам се![]()
Xора ще ми стигне ли бала за НТБГ или за НФСГ
3хматематика:3х4,786=14,358+БЕЛ:4,893+география(диплома):5+БЕЛ(диплома):6=30,251 плс кажете![]()
![]()
![]()
Еми то в търговската е по-висок бала така че...иначе аз искам повече ФСГ щот там няма униформи (все още)Първоначално написано от aka6a_sf
![]()
и аз ви стискам палци![]()
Мерси и аз за вас :PПървоначално написано от aka6a_sf
и аз съм там някъде...ама не съм ходила на никакви уроци и съм доволнаПървоначално написано от aka6a_sf
![]()
![]()
ее да не ти пука...все пак и притеснението и напрежението оказват влиание...![]()
лелелеле ми тогава дажо перфектно си се справилаПървоначално написано от aka6a_sf
браво
![]()
Записах се вчера за първо класиране.Та,от сега да ви кажа,че има голяма вероятност ако сте от голям град да почакате 3-4 часа като мен.За това се заредете с търпение и успех.![]()
Едно прилежно момче!Първоначално написано от stefaniv
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Абе на колко желания имам право ?
На колкото си искашПървоначално написано от DarkmasteR_TB
![]()
е да ама как от моя клас повечето имат бал към 20 нормално да напишат всяка възможна дупка :PПървоначално написано от aka6a_sf
Има на бланката(е поне на наща) 20 места,ама повярвай ми няма да ги запълниш и аз си мислех,че ще ги запълня и даже няма да ми стигнат,но...написах само 5Първоначално написано от DarkmasteR_TB
![]()
Аз ше записвам 5-6 някъдеПървоначално написано от mimi_00
![]()
Първоначално написано от sladkish_14
аз се записах още вчера и то в 9:30 вече бях се записала и се прибирахВ моя град бях 16-та по ред
![]()
Аз в понеделник ше ходяПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
ае хора .... аи говорим наистина за резултатите смисъл поне 1 дума да е в тая тема ...че го ударихме твърде много на спам..... тряа ви питам нещо уж на много им беше много лесно по бел а пък сега като гледам там в сайт на рио варнапо бел имат мн ниски оцени повечето ..... 4,2 и такива а то по БЕЛ .... не мога да си го представя честно казано а иначе по мат разбирам за тройките нормлано е просто...за тов асе надявам да спаднат баловете въпреки повечето ,които имат мн високи оценките по бел и ниски по мат а балът им става наистина голям ...тааа въпросът ми е според вас дали ще падне балът ??? защото аз четох в дир че резултатите са по добри от мин.год
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
hah da! az i priqtelite mi imame po 34-35 bal pyk teПървоначално написано от letssingit
mnoooogo ste veliki, bravo! umnici!
Първоначално написано от Riot
аз па неска бях на консултация как да наредя училищата и ми казаха че баловете няма мн да се различават от миналата година тая година оба4е оценките по математика са по-ниски а тези по бг са по-високи но това не влияе на чуждоезиковия профилна мен ми казаха че спокоино мога да вляза в почти всяко училище вклюучително (може би без 1ва НЕГ и НПМГ) погледнете баловете от миналата година и ги ползваите за ориентир наи-добре отидете и вие на консултация
![]()
![]()
![]()
![]()
на каква консултация ??Първоначално написано от mojojojo_mojojojo
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7