.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 132
    Цитирай Първоначално написано от MirCa
    Цитирай Първоначално написано от mojojojo_mojojojo
    аз па неска бях на консултация как да наредя училищата и ми казаха че баловете няма мн да се различават от миналата година тая година оба4е оценките по математика са по-ниски а тези по бг са по-високи но това не влияе на чуждоезиковия профил на мен ми казаха че спокоино мога да вляза в почти всяко училище вклюучително (може би без 1ва НЕГ и НПМГ) погледнете баловете от миналата година и ги ползваите за ориентир наи-добре отидете и вие на консултация
    на каква консултация ??
    при щколата в която ходих но би трябвало и някои учители да могат да те посъветват успех

СТИГА СПАМ !! ОТГОВОРЕТЕ МИ НА ВЪПРОСА АКО МОЖЕТЕ !
    Надявам се вие да го разберете това! А пък за баловете. Еми то зависи на другите кандидатстващи колко са им баловете, което никой не може да ти каже тей като не знае кой за къде ще кандидатства.

Фен
    Град
    varna
    ае стига толкова писна ми (но това не е краят )

на теб колко ти е балаааа няма др тема за разговор без да спамя така чеее .....чакам отговори
    айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7

Guest
    ае хора .... аи говорим наистина за резултатите смисъл поне 1 дума да е в тая тема ...че го ударихме твърде много на спам..... тряа ви питам нещо уж на много им беше много лесно по бел а пък сега като гледам там в сайт на рио варнапо бел имат мн ниски оцени повечето ..... 4,2 и такива а то по БЕЛ .... не мога да си го представя честно казано а иначе по мат разбирам за тройките нормлано е просто...за тов асе надявам да спаднат баловете въпреки повечето ,които имат мн високи оценките по бел и ниски по мат а балът им става наистина голям ... тааа въпросът ми е според вас дали ще падне балът ??? защото аз четох в дир че резултатите са по добри от мин.год
    ми би трябвало да падне...в моята община оценките не са много добри..масовите са 4 и нещо по БЕЛ и 3 и нещо по Математика.Но по Бел са по-добри резултатите,защото няма 2ки а по математика има 9 чисти двойки....

ае стига толкова писна ми (но това не е краят )

на теб колко ти е балаааа няма др тема за разговор без да спамя така чеее .....чакам отговори
    чуждоезиков профил-32,714
    природоматематически-32.357
    хуманитарен-33,016-за тоя не сам сиг точно колко ма го изчислих на ум :P

ае хора .... аи говорим наистина за резултатите смисъл поне 1 дума да е в тая тема ...че го ударихме твърде много на спам..... тряа ви питам нещо уж на много им беше много лесно по бел а пък сега като гледам там в сайт на рио варнапо бел имат мн ниски оцени повечето ..... 4,2 и такива а то по БЕЛ .... не мога да си го представя честно казано а иначе по мат разбирам за тройките нормлано е просто...за тов асе надявам да спаднат баловете въпреки повечето ,които имат мн високи оценките по бел и ниски по мат а балът им става наистина голям ... тааа въпросът ми е според вас дали ще падне балът ??? защото аз четох в дир че резултатите са по добри от мин.год
    http://mon.bg/opencms/export/sites/m...2,2,МАЛКО СТАТИСТИКА :P

Guest
    аз пък съм много разочарована от организацията на изпитите.Винаги съм си мислила,че ще е дисциплинирани,без преписване...Явно съм грешала и това което най-много ме разочарова е,че в повечето стаи квесторите са казвали верните отговори почти всичките ми познати се хвалеха,че са преписвали и квесторите са им подсказвали...и естествено имат по високи оценки Но аз се радвам,че в моята стая не беше тъка и знам,че оценката която имам съм си я изкарала само,без чужда помощ...

Цитирай Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
    аз пък съм много разочарована от организацията на изпитите.Винаги съм си мислила,че ще е дисциплинирани,без преписване...Явно съм грешала и това което най-много ме разочарова е,че в повечето стаи квесторите са казвали верните отговори почти всичките ми познати се хвалеха,че са преписвали и квесторите са им подсказвали...и естествено имат по високи оценки Но аз се радвам,че в моята стая не беше тъка и знам,че оценката която имам съм си я изкарала само,без чужда помощ...
    и при нас беше така в наща стая зад мен също ставаше преписване,а в съседните стаи още повече но както ти каза важното е че ние сме си изкарали оценките.лошото е че тъпаци може да запълнят хубавите училища

Guest
    аз познавам хора които едвам си връзват изречението и имат по-висока оценка.....ама поне си казват,че всичко са преписали.Това,чв аз сама сам си я изкарала ме успокоява..ама за прием в училищата няма да питат преписвал ли си или не

Познавам един,който нищо не знае и има слаби оценки в даскало,но на изпитите е преписвал и има петици.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от stefaniv
    Познавам един,който нищо не знае и има слаби оценки в даскало,но на изпитите е преписвал и има петици.
    е да и аз за това говоря.... а някой се скъсват от учене а накрая......

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    lol 4ak do zaplahi se stigna! tova govori samo za sebe si...
    eto obe6tavam, 4e pove4e nqma da pi6a v taq tema. prosto iskah da razbera na koi kolko sa mu ocenkite, no ne mojah da namerq ni6to v predi6tnata tema i v tazi, kydeto edinstvenoto spomenavane na dumata "bal" be6e: " imam 31 i ne6to bal! pohvaleteeeeee meeee!". i vi pojelavam, 6tom tolkova obi4ate da si gubite vremeto i da pi6e gluposti, neka i tazi tema stigne zavetnite 200 stranici i da ne q zakliu4at!
    Mir!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от t1bR`
    Охх кво да ви правя ... трябва да ви пращам по куриер към София ... апък суитикитти ми е градска ... и иска май да влиза в англииската .. затва ще я черпа ама се пак ако някой идва към бургас да вика ... ще уредим нещо ...

Тва медицинско тряа да е от личния лекар и ко да пише там че е годен за прием в дадено даскало ли ...?
    Какво медицинско

Град
    БуРгАс
    Охх кво да ви правя ... трябва да ви пращам по куриер към София ... апък суитикитти ми е градска ... и иска май да влиза в англииската .. затва ще я черпа ама се пак ако някой идва към бургас да вика ... ще уредим нещо ...

Тва медицинско тряа да е от личния лекар и ко да пише там че е годен за прием в дадено даскало ли ...?
    ми нз нещо такова,че не си с увреждания,защото за хора с увреждания приема е по спецялен....
    тий лекарят ти ще знае доста такива е написал тия дни
    Сега ми казаха,че медицинското не е нужно ако ще кандидатстваш в езикова или в ПМГ. Пък аз ще съм някъде там...надявам се!
    When I`m bad,I`m better!

Guest
    та значи ...1 отиваш при личния лекар и казваш " искам медицинско за кандидатствоне след 7 кас" -той знае кво да ти даде
    2-не си забравяш въвъ къщи удостоверението за завършен 7 клас,защото ще ти трябва и ако го забравиш ще ти се наложи да се върнеш до вкъщи (както половината хора )
    3-те ти дават бланка на която да си попълниш желанията за училищата(има образац как се попълва)
    4-чакаш да ти дойде реда...
    5-някакви лелки ти проверяват сичко ли ти е ок и те записват....дават ти едно като тва кой коя зала е само че с оценките (трябва мн да го пазиш )
    5- казваш довиждане и те ако са по-любезни ти пожелават да влезнеш кадето изкаш

родители не ти трябват

дано разбра
    УСПЕХ

Guest
    та значи ...1 отиваш при личния лекар и казваш " искам медицинско за кандидатствоне след 7 кас" -той знае кво да ти даде
    2-не си забравяш въвъ къщи удостоверението за завършен 7 клас,защото ще ти трябва и ако го забравиш ще ти се наложи да се върнеш до вкъщи (както половината хора )
    3-те ти дават бланка на която да си попълниш желанията за училищата(има образац как се попълва)
    5-някакви лелки ти проверяват сичко ли ти е ок и те записват....дават ти едно като тва кой коя зала е само че с оценките (трябва мн да го пазиш )

родители не ти трябват

дано разбра
    УСПЕХ
    Мали то мн сложно

Guest
    може може

Guest

родители не ти трябват

дано разбра
    УСПЕХ
    Имам въпроз по параграф 2 ... Това удостоверение е оня картон дето ми пише оценките от даскало демек дипломата ... а входящия номер е онуй листче на което ми пише стаите и даскалата в които тряа да положа изпит демек служебвата бележка ... ако сичко е така начи по живо по здраво Успех на всички и послено със въпросите по темата Някой знае ли дали бачкат в неделя гнездата ...
    по 2 параграф -да така е,правилно си разбрал

не не бачкат понеделник иди

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    ^^ При нас искаха преснимани и удостоверението за завършен 7-ми клас, и медицинското. Сверяват ги с оригиналите. Така че за всеки случай си ги преснимай.
    You are broken, I can fix you...

Без служебна бележка не може ли шот аз мойта съм си я загубила и са незнам кфо ще правя :S

Guest
    Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    ^^ При нас искаха преснимани и удостоверението за завършен 7-ми клас, и медицинското. Сверяват ги с оригиналите. Така че за всеки случай си ги преснимай.
    и при нас но в даскалото ги преснимват

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimi_00
    Без служебна бележка не може ли шот аз мойта съм си я загубила и са незнам кфо ще правя :S
    ами номерчето знаеш ли си го?

Дам

Guest
    Дам

ами ако си пазиш онова картонче ще е добре....а така нз дано не ти направят проблем

Според мен няма да работят утре :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си