- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултатите vol.2
при щколата в която ходих но би трябвало и някои учители да могат да те посъветватПървоначално написано от MirCa
![]()
успех
Надявам се вие да го разберете това! А пък за баловете. Еми то зависи на другите кандидатстващи колко са им баловете, което никой не може да ти каже тей като не знае кой за къде ще кандидатства.Първоначално написано от MirCa
Първоначално написано от mojojojo_mojojojo
на теб колко ти е балаааа![]()
няма др тема за разговор без да спамя така чеее .....чакам отговори
![]()
![]()
![]()
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
ми би трябвало да падне...в моята община оценките не са много добри..масовите са 4 и нещо по БЕЛ и 3 и нещо по Математика.Но по Бел са по-добри резултатите,защото няма 2ки а по математика има 9 чисти двойки....Първоначално написано от MirCa
чуждоезиков профил-32,714Първоначално написано от MirCa
природоматематически-32.357
хуманитарен-33,016-за тоя не сам сиг точно колко ма го изчислих на ум :P
http://mon.bg/opencms/export/sites/m...2,2,МАЛКО СТАТИСТИКА :PПървоначално написано от MirCa
аз пък съм много разочарована от организацията на изпитите.Винаги съм си мислила,че ще е дисциплинирани,без преписване...Явно съм грешалаи това което най-много ме разочарова е,че в повечето стаи квесторите са казвали верните отговори
![]()
![]()
почти всичките ми познати се хвалеха,че са преписвали и квесторите са им подсказвали...и естествено имат по високи оценки
Но аз се радвам,че в моята стая не беше тъка и знам,че оценката която имам съм си я изкарала само,без чужда помощ...
и при нас беше така в наща стая зад мен също ставаше преписване,а в съседните стаи още повече но както ти каза важното е че ние сме си изкарали оценките.лошото е че тъпаци може да запълнят хубавите училищаПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
аз познавам хора които едвам си връзват изречението и имат по-висока оценка.....ама поне си казват,че всичко са преписали.Това,чв аз сама сам си я изкарала ме успокоява..ама за прием в училищата няма да питат преписвал ли си или не![]()
Познавам един,който нищо не знае и има слаби оценки в даскало,но на изпитите е преписвал и има петици.Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
е да и аз за това говоря....Първоначално написано от stefaniv
а някой се скъсват от учене а накрая......
![]()
lol 4ak do zaplahi se stigna! tova govori samo za sebe si...
eto obe6tavam, 4e pove4e nqma da pi6a v taq tema. prosto iskah da razbera na koi kolko sa mu ocenkite, no ne mojah da namerq ni6to v predi6tnata tema i v tazi, kydeto edinstvenoto spomenavane na dumata "bal" be6e: " imam 31 i ne6to bal! pohvaleteeeeee meeee!". i vi pojelavam, 6tom tolkova obi4ate da si gubite vremeto i da pi6e gluposti, neka i tazi tema stigne zavetnite 200 stranici i da ne q zakliu4at!
Mir!
Първоначално написано от Riot
Какво медицинскоПървоначално написано от t1bR`
![]()
![]()
Сега ми казаха,че медицинското не е нужно ако ще кандидатстваш в езикова или в ПМГ. Пък аз ще съм някъде там...надявам се!Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
When I`m bad,I`m better!
та значи ...1 отиваш при личния лекар и казваш " искам медицинско за кандидатствоне след 7 кас" -той знае кво да ти даде
2-не си забравяш въвъ къщи удостоверението за завършен 7 клас,защото ще ти трябва и ако го забравиш ще ти се наложи да се върнеш до вкъщи (както половината хора)
3-те ти дават бланка на която да си попълниш желанията за училищата(има образац как се попълва)
4-чакаш да ти дойде реда...
5-някакви лелки ти проверяват сичко ли ти е ок и те записват....дават ти едно като тва кой коя зала е само че с оценките (трябва мн да го пазиш )
5- казваш довиждане и те ако са по-любезни ти пожелават да влезнеш кадето изкаш![]()
родители не ти трябват
дано разбра![]()
УСПЕХ![]()
Мали то мн сложноПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
може може![]()
по 2 параграфПървоначално написано от t1bR`
![]()
![]()
-да така е,правилно си разбрал
не не бачкатпонеделник иди
^^ При нас искаха преснимани и удостоверението за завършен 7-ми клас, и медицинското. Сверяват ги с оригиналите. Така че за всеки случай си ги преснимай.![]()
You are broken, I can fix you...
Без служебна бележка не може ли шот аз мойта съм си я загубила и са незнам кфо ще правя :S![]()
![]()
![]()
и при нас но в даскалото ги преснимватПървоначално написано от buRn`1n`HeLL
![]()
ами номерчето знаеш ли си го?Първоначално написано от mimi_00
ДамПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
Първоначално написано от mimi_00
ами ако си пазиш онова картонче ще е добре....а така нз дано не ти направят проблем![]()
Според мен няма да работят утре :P