- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултатите vol.2
зн,че не е по темата![]()
![]()
но да питам как стават нещата с класиранията,че не схваштам...
еми например пишеш на 1во място НЕГ а на 2ро АЕГ и на първо класиране те премат в АЕГ но ти искаш да се бориш за НЕГ и отиваш в АЕГ и подаваш некфи документи че искаш 2ро класиране...за тфа ли питаше? :PПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
Да...мерси...просветна ми някакПървоначално написано от mimi_00
![]()
![]()
Първоначално написано от mojojojo_mojojojo
![]()
![]()
Начи аз в понеделник ше ги подавам
![]()
![]()
![]()
избират без да гледат успехаПървоначално написано от t1bR`
![]()
![]()
![]()
е как?
Ако двама човека са с еднакъв бал местата за тази паралелка се увеличават с 1.Така че няма опастност да те прецакат,ако някой е минал преди тебе.Първоначално написано от t1bR`
ааа разбрах вече...мерси на сички![]()
![]()
И ако оценките от дипломата са еднакви?Първоначално написано от t1bR`
И според мен паралелката няма как да се увеличе,а дипломата се гледа само на 3-то класиране. :PПървоначално написано от t1bR`
Увеличава се,ако всичко е еднакво примерно ако 1 човек има бал 34,34 и друг има абсолютно същия и двамата влизат и местата стават +1.Знам са такъв случей в наща област.Първоначално написано от ^Drama^Queen^
......Само на пръв поглед в бургас има 3ма с идентични озинки като моите ... ако теци имат същото желание като моето (а то ще са и повече ...) има доста голям шанс да са изкарали 5.75 на дипломата и да имат къщите оцинки като мойте но това се случва много рядко ...Първоначално написано от t1bR`
[/quote:7aabcaa14a]
Явно,всяко РИО си решава за себе си как да процедира при такива случеи.При нас не е така,ама все пак по-добре да не се случва![]()
Абе знаете ли дали мога да видя списък с оценките в нета за Перник![]()
аве я кажете СМГvs НПМГvs1ва АЕГ![]()
![]()
От СМГ и НПМГ по-добре СМГ а вече ти си знаеш дали искаш езикова :PПървоначално написано от mojojojo_mojojojo
Я малко по темата.Къде ще кандидатствате ?![]()
София-Гоце Делчев :PПървоначално написано от The Demon
ФСГ ТБГ :PПървоначално написано от stefaniv
1 HEГПървоначално написано от stefaniv
![]()
![]()
I love only myself and fight only for myself!
В тфа даскало дето ще съм аз са 90% момичета има по 2-3 момчета на клас.![]()
Първоначално написано от aka6a_sf
![]()
![]()
![]()
`Impossible is nothing `® чакам отговор! Ае да се видиме в мола към 2...по скайп че си раздадеме телефоните![]()
Добро !Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
аз не съм от софияПървоначално написано от The Demon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам чувството,че ти имам скайп,я дай,да видя дали съм правПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
Еми то и аз бе душа...ама...за фенките си намирам начин.Ама по пътя...нямам време да мигна от аплодисменти и автографиПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()