.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

нз какво да правя :(

хора...вчера с моя приятел с който сме заедно от 2 години и правиме секс от първия месец, но това не е важно....обикновенно правиме винаги секса с презерватив, както и вчера.Вчера направихме 3 тека, първия път му лапах и ми свърши в устата...после правихме с презерватив и като свърши сменихме презерватива и преди да свърши си изкара пишката и видяхме ч презерватива е скъсан и го махнахме и после той свърши върху дупето ми и то се стече възможно ли е да съм забременяла от свирката или от това че спермата може да се е стекла до оная ми работа ?Моля ви помогнете ми много съм притеснена и кажете какво да правя..някакви хапчета има ли..ако наще разберат ще ме убият моля ви не се ебавайте знам че постъпихме глупаво с приятеля ми, но сме много притеснени.Благодаря ви предварително!

/sarcasm on

От свирката може да се забременее 100%.От стичането - не.

/sarcasm off

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    /sarcasm on

/sarcasm off
    nqma 6ans da si bremenna 6tom ti e svar6il v ustata a za otdoly neznam vij ako ti zakasnqva si napravi test toi 6te ti pokaje
    Обичам Андриан

em ot svirka nqma kak (v ostata ti nqma qicekletki za oplojdane) pak za otdolu nz ako tolkova mn se pritesnqva6 i ako tva e stanalo ne po k1sno ot 3 dni pii Escapelle toi e za b1rza kontracepciq pak ako e po k1sno ot 3 dni si napravi test i vij kolkoto po rano tolkova po dobre
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

Град
    Хасково
    /sarcasm on

/sarcasm off

Според мен нищоти няма, защото няколко пъти и на мен сее случвало дами се изпразни и да се стече надолу... след това веднага съм ставала и съм се измивала.. Но все пак за по- сигурно направи си тестче ако искаш...

Голям фен Аватара на o0ps
    Е*и му майката. Правиш секс от 2 години, а не знаеш дали може да се забременее от свирка?

абе чуваш ли се какво говоришшш?? Нито от свирка нито от стичане можеш да забременееш
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

абе момиче чуваш ли се от свилка-бремена.. ..абсурдд та от стичанетоо..нз по-добре глътни накой противозачатъчно за по-сиг и си напрей тест .
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Да .. браво бе .. правиш секс от 2 години (с приятеля ти, иначе може и да са повече от две..) и не знаеш дали може да забременееш от свирка .. Да може - ако сливиците ти са яйчници ..
    А за стичането .. да се стече от дупето ти чак толкова навътре .. колко възможно ти се струва?!
    Никакви хапчета не пии !! .. И да си направиш тест - няма никакъв смисъл, няма да покаже вярно преди 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от baby2009
    /sarcasm on

/sarcasm off
    nqma 6ans da si bremenna 6tom ti e svar6il v ustata a za otdoly neznam vij ako ti zakasnqva si napravi test toi 6te ti pokaje
    Някой хора не знаят какво значи сърказъм ...

избърши си дупето и си измий зъбите и няма да има бебе
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    и ако кажеш ся че си прайш т*шак ще е супер....От свирка ми е инт как ше забремнееш при условие че ЯЙЧНИЦИТЕ ти се намират долу а НЕ В ГЪРЛОТО (дано знаеш къде поне ти е...оная работа... ) а от другото...Хмм тея сперматозоиди да не би да пият редбул и да хвърчат до твоите яйчници????

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Град
    в куза :)
    стига сте говорили глупости, не се забременява от сперма във влагалището, единственият начин е чрез свирка и тогава даже не е задължително да е свършвал така че правете свирки със презерватив за по-голяма сигурност

Голям фен Аватара на dantro
    със сигурност ще забременееш от свирка така забраменяват всички жени това е начина отиди при генеколог да ти испише хапче да прекуснеш бременоста
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

/sarcasm on

/sarcasm off
    +1 ...
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

муци, има много хапчета, които помагат ако до 48 часа ги изпиеш - отиваш в първата аптека и ще те насочат

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    стига сте говорили глупости, не се забременява от сперма във влагалището, единственият начин е чрез свирка и тогава даже не е задължително да е свършвал така че правете свирки със презерватив за по-голяма сигурност
    алиии мерси за инфото колко съм била тъпа да свирукам без презерватив
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Eскапел се казва вълшебното хапче което ти трябва ако мислиш че имаш основателна причина за да го пиеш .. пие се до 3 дни след акта за да има ефект предотвратява зачеването струва около 30 лв и е 1 хапче пие се веднъж .. страничен ефект има .. може да ти закаснее или да ти доиде по рано цикъла good luck
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мале от свирката 100% си забременяла аз от една свирка и вече имам близнаци ужс :X:X ....

Re: нз какво да правя :(

Цитирай Първоначално написано от sw33t_g1rl
    хора...вчера с моя приятел с който сме заедно от 2 години и правиме секс от първия месец, но това не е важно....обикновенно правиме винаги секса с презерватив, както и вчера.Вчера направихме 3 тека, първия път му лапах и ми свърши в устата...после правихме с презерватив и като свърши сменихме презерватива и преди да свърши си изкара пишката и видяхме ч презерватива е скъсан и го махнахме и после той свърши върху дупето ми и то се стече възможно ли е да съм забременяла от свирката или от това че спермата може да се е стекла до оная ми работа ?Моля ви помогнете ми много съм притеснена и кажете какво да правя..някакви хапчета има ли..ако наще разберат ще ме убият моля ви не се ебавайте знам че постъпихме глупаво с приятеля ми, но сме много притеснени.Благодаря ви предварително!
    Омфг... вече за втори път виждам такава простУтия
    Добре, разбирам, че си притеснена, но не задавай в бързината такива тъпи въпроси като "...възможно ли е да съм забременяла от свирката..."
    Вярно е, че имаш повод за притеснение, но започни с теста за начало ако има нещо, тогава мисли за противозачатъчни...
    След седмата бира всички са еднакви!

Град
    Марс
    y4ydvashto e kolko tupi xora ima

аз и казах вече така се правят деца от свирки ! слагаи презерватив преди да му лапаш и си готова
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

оф темата ако не е ебавка аз незнам кво тря да съм .. ако наистина правиш секс от 2 години значи наистина си много многоо тъпа ! сори ама от свирка ти савсем нищо ли не си чувала или чела ....

Окей, ще помоля модераторите да заключат темата, тъй като наистина беше е*авка!Имаше хора които писаха сериозни отговори....помагат дори и на необразованите така трябва!....знам начините за забременяване, но ми беше интересно какви коментари ще пишете, не ме обиждайте сега моля, на искам да кажа, че наистина е супер тъпо да се пускат едни и същи теми и то всеки ден....при това ги има същите от 2005-та....

SK0RP10N
    Guest
    Имам чувството, че темата е ебавка.
    Не, не може да се забременее !
    Хайде, преди да правите секс, малко се ограмотете !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си