.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Маша

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F

Маша

Въпросът може да ви се стори тъп но професионaлните маши вредят ли на косата?Според вас ако ползвам маша да използвам ли и ампули за заздравяване на косъма?А вие къдрите ли се и ако да по какъв метод?

Според мен професионалните маши вредят и то доста. И това е защото (както при пресите тези на пара по не горят косата, но ефекта им държи по малко време а в повечето салони пресите са керамични или обикновенни) фризиорките правят така че ефекта да се задъжи по дълго
    не съм сиг но така мисля аз
    ПС. аз не се къдря често но когато го правя не си слагам нищо на косата, но ти ако мислиш да го правиш системно по добре си купувай нещо - както каза ти ампули или някакви маски... нз
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Re: Маша

Въпросът може да ви се стори тъп но професионaлните маши вредят ли на косата?-вредят,защото горят самия косъм
    Според вас ако ползвам маша да използвам ли и ампули за заздравяване на косъма?-задължително ползваи нещо за заздравяване-ампули,кристали...
    А вие къдрите ли се и ако да по какъв метод?-маша,преса,плитки,ролки(с вестници също,дори резултата ми хареса повече).само къдрин не съм ползвала,защото ефекта е дълготраен.

Да,разбира се,че вреди на косата,но не чак толкова колкото обикновенната маша.Използвай качествени продукти и по-добре дай 30 лв за един хубав заздравител,отколкото после да даваш луди пари за увредена коса.

Мега фен
    ведят да. аз ползвам мнооого рядко, сиг само 203 пъти досега но за сметка на тва се изправям всеки ден

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Професионални - непрофесионални всички маши използват топлина за да нагреят косъма и по този начин малко или много го изгарят. Няма съвсем безвредни уреди За да си предпазиш косата задължително слагай кристали когато я третираш по сериозно.
    Аз избягвам да си правя косата с преса и маша - най често се къдря с ролки или парцалки или усуквам кичурчетата на охлювчета и спя така. Ефекта е същия като с маша , но не си горя косата

Град
    Велико Търново
    Според мен също няма значение каква е машата(професионална или не).Пак работи с топлина и нагрява косъма.По този начин си гориш косата.Ако все пак решиш да използваш маша задължително си купи кристали,ампули или каквото и да е за заздравяване на косата.Аз ползвам маша или преса 1 път на 2 месеца.Само ако има някакъв случаи.А Ако просто изкам косата ми да не е както обикновенно спя с ролки или фолио.Ефекта е същия.

Колкото и да е професионална пак вреди на косата

Повече от фен Аватара на yozito

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    Въпросът може да ви се стори тъп но професионaлните маши вредят ли на косата?-вредят,защото горят самия косъм
    Според вас ако ползвам маша да използвам ли и ампули за заздравяване на косъма?-задължително ползваи нещо за заздравяване-ампули,кристали...
    А вие къдрите ли се и ако да по какъв метод?-маша,преса,плитки,ролки(с вестници също,дори резултата ми хареса повече).само къдрин не съм ползвала,защото ефекта е дълготраен.

nqkoy 6te mi obqsni li kak stava toq nomer s vestnicite
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Град
    във форума

Амии ако е това което си мисля , разделяш косата на кичурчета - толкова тънки колкото искаш да са къдриците , и ги усукваш около тънки и дълги хартийки или парцалчета , и накрая завързваш двата края на парцалчетата. Получават се нещо като охлювчета. Но косата ти трябва да е леко влажна за да се получи по траен ефект И така стават хубави къдрици - стига да не са много ситни кичурчетата , защото така има опасност да станеш на овчица

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Амии ако е това което си мисля , разделяш косата на кичурчета - толкова тънки колкото искаш да са къдриците , и ги усукваш около тънки и дълги хартийки или парцалчета , и накрая завързваш двата края на парцалчетата. Получават се нещо като охлювчета. Но косата ти трябва да е леко влажна за да се получи по траен ефект И така стават хубави къдрици - стига да не са много ситни кичурчетата , защото така има опасност да станеш на овчица
    м да.може и с парцалчета дори идеята май е по добра защото по лесно ще се вържат охлювчетата аз досега само с вестници бях пробвала и с найлонови торбички

Град
    във форума
    Хаааааа , само за найлонови торбички не ми беше дошло на акъла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си