Привет на всички от мен.
Откъде да започна...лятото дойе,всички са весели,щастливи,кефят се излизат по дискотеки и изобщо си правят кефа.Да,но не и аз.Вече започвам да се чудя какео ще правя цяла ваканция.Само седя на компютъра и това е.Не ме пускат да излизам по дискотеки,не ми дават да се гримирам и така нататък(на 15 съм).Гадже не съм имала,един нещастник ми разби сърцето....обичах го много.Той първи ми обърна внимание.Писахме си на скайп няколко месеца,виждахме се,обаче той е голям женкар.Накрая си хареса няква дебелана и то с мустак като някой войвода.Остави я не след дълго и се зае с една по хубава,а сега ходи с 2 едновременно.Не помня да съм имала сполучлив опит в любовта.И други момчета са ме харесвали,но те всички са много повърхностни и като разберат,че съм сериозна и се отказват.Иначе съм много сладка,танцувам страхотно,това всички ми го казват,но просто сега само уча,ли уча.Живея с баба си(вече ви става ясно защо нищо не ми се дава да правя).И не само тази ваканция е така.така е всеки ден.Скуката е пълна,абсолютно нищо не правя пои цял ден.Пълна съм с грамоти,ходила съм по национални олимпиади и какво ли не още,но..какво от това.Кво ме топли това.аз се чувствам толкова самотна.Аз знам,че още много дълго ще е така и почти съм се примирила,но все пак понякога не издържам.Абе..кво ви занимавам с м моите глупости.аиде стига толкова.Благодаря на тези които стогнаха и до последния ред на тази тъпа историйка....