- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъжна работа...
Привет на всички от мен.
Откъде да започна...лятото дойе,всички са весели,щастливи,кефят се излизат по дискотеки и изобщо си правят кефа.Да,но не и аз.Вече започвам да се чудя какео ще правя цяла ваканция.Само седя на компютъра и това е.Не ме пускат да излизам по дискотеки,не ми дават да се гримирам и така нататък(на 15 съм).Гадже не съм имала,един нещастник ми разби сърцето....обичах го много.Той първи ми обърна внимание.Писахме си на скайп няколко месеца,виждахме се,обаче той е голям женкар.Накрая си хареса няква дебелана и то с мустак като някой войвода.Остави я не след дълго и се зае с една по хубава,а сега ходи с 2 едновременно.Не помня да съм имала сполучлив опит в любовта.И други момчета са ме харесвали,но те всички са много повърхностни и като разберат,че съм сериозна и се отказват.Иначе съм много сладка,танцувам страхотно,това всички ми го казват,но просто сега само уча,ли уча.Живея с баба си(вече ви става ясно защо нищо не ми се дава да правя).И не само тази ваканция е така.така е всеки ден.Скуката е пълна,абсолютно нищо не правя пои цял ден.Пълна съм с грамоти,ходила съм по национални олимпиади и какво ли не още,но..какво от това.Кво ме топли това.аз се чувствам толкова самотна.Аз знам,че още много дълго ще е така и почти съм се примирила,но все пак понякога не издържам.Абе..кво ви занимавам с м моите глупости.аиде стига толкова.Благодаря на тези които стогнаха и до последния ред на тази тъпа историйка....
извинавай, че питам но по собствено желание ли си при баба ти или... поради лошо стекли се обстоятелства.. Може да не е моя работа, но просто мис1лта ми е ако си при нея по собствено желание защо просто не отидеш да речем при майка ти или баща ти... там си се гримирай и прави каквото искаш..
А това, че се хвалиш сладка с1м и т.н.. качи снимка и нека ние преценим..
Относно разбитото с1рце - Не се тревожи, рано или к1сно ще дойде принц1т на бял кон и ще те отведе .. xD
Не съм по собствено желание при нея просто така се наложи.всъщност тя е много добра и много си я обичам,но все пак има друго разбиране
Да и мойта баба е сладка и много я обичам , но ми е достатъчно просто да прекарвам дадено време с нея. Не смятам,че бих могла да живея с нея, все пак както казваш различни виждания, щеше да има много разправии мислякаквато съм ината
Но това е друг върпос тъй като ти не си по собствено желание. И явно годините си казват думата
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
Момиче, повярвай ми, някой ден всичко ще ти се връща с лихвите.Ще си от ония мадами, които се прибират от работа с костюмче, прическа, грим и червената количка.А щом си и красива няма начин да нямащ гадже.Просто за сега се примири и си казвай, че всичко това е само временноУспехчета
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Еее,мн мерси.Това определено ми приповдигна малко настроениетоПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Спокойно миличка, всичко ще се нареди, и аз бях така, ама сега вече имам свобода колкото си искам. Може би единственото сега, което ме ограничава са парите, но това е друг въпрос.ахах
И аз си мечтаех да се махна от нашите и никой да не ми казва какво да правя и сега най-после е така.
Тъй, че и при теб ще се наредят нещата ще видиш![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
to 4e vsi4ko 6te se opravi 6te se opravi-ami zagubenite godini....Probvala li si da govori6 s neq za tova ili pak s nqkoi ot bliskite moje da pomogne.Uspeh!![]()
Това не са загубени години!По-добре така, отколкото да се маца като някоя фолк певица!Просто нека го гледа от другата страна-сега точно в тези години си гради живота.И не само тя-всички ние.Сега си строи стълбата по която ще върви цял живот!По направеното до сега, аз разбирам, че няма да и е никак лош живота, ако продължава в същия дух.А и колко още има да търпи?Докато стане на 18 са точно 3 години, ако мога да смятам.Мила, стискай зъби още малко-вижда му се края![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Така си е!! Успех и от мен!
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Ами виж сега...Аз мисля че не е нужно да си имаш гадже, за да се чувстваш по-малко самотна...Достатъчен ти е и един добър/а приятел/ка, с който да можеш да си прекарваш добре. А за грим и дискотеки има още много време!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
намери си компания за излизане,предполагам,че поне през деня те пуска? Не се отчайвайЕдин ден всичките олимпиади и учене ще имат голямо значение
весела ваканция
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Mnogo vi blagodarq na vsi4ki za milite dumi i dobrite s1veti.
+1Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
ami kakvo da ti kaja...osven 4e te razbiram,za6toto sum bila v su6toto polojenie....no s godinite na6ite(znam,4e ne e su6toto kato baba,no bqha strogi s men)....ta s godinite te prosto zapo4naha da mi pozvolqvat pove4e i pove4e...kolkoto pove4e raste6...tolkova pove4e 6te ti pozvolqvat....moje bi baba ti ti nqma doverie...znam kkakvo e da ne ti davat da hodi6 po diskoteki...da sa razbivali surceto ti...i da nqma6 priqtel vse o6te...da si taka sama i taka ograni4ena vuv vsi4ko...vsqko lqto...dori sega kogato sum na 17 ve4e sa takiva letata mi...samotni i da ti kaja moje i da mi pozvolqvat pove4e ne6ta....no samotata po4ti nikoga ne me napuska...
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Spored men mili4ka taka 6et ti e po dobre ... smisal sega u4i6 i kato porasne6 6et si dobre v vsi4ki otno6eniq i 6et moje6 moje bi i da jivee6 samostoqtelno ! Nedei da gleda6 drugite kakvo pravqt za6toto ot li4en opit ti kazvam 4e vsi4kite diskoteki grim i drugite sladki poroci ne vodat do ni6to dobro! A dokolkoto za mom4etata da ti kaja o6et dosta 6et ti razbivat sarceto dokato ne nameri6 podhodq6tiq ... vsi4ki sa mnogo pravi potarpi a posle 6et praznuva6 cql jivot ;] mn uspeh4eta i ot men i si 6tastliva za sladkata dobri4ka baba :P
.. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..
e,ubejdavam se 4e sam naistina k1smetliika s takava baba i 4e 6te e po-dobre da prod1lja da si u4a.A vs koito pisaha po temata sa super gotini hora,mn sladki i mn mn mn mersi za vs.![]()
След като не те пуска на дискотеки през нощта, през деня излизай с приятелки и съученички, покажи и че може да се разчита на теб. А и замисли се, трябва да се гордееш с това, че имаш толкова много грамоти и си се явявала на олимпиади и тем подобни, защото разхайтените мацки, които всяка вечер висят по дискотеките, напиват се до припадък, мислят само за гримове и секс надали ще успеят в живота, най-много да станат продавачки в някакъв магазин. Не казвам че не трябва да се забавляваш и да си правиш кефа, но просто тия години ученето е на първи план. За всяко нещо си има време. А баба ти просто се опитва да те предпази, и ти мисли единствено и само доброто. И не го мисли оня идиот, с който си ходила, просто не си нацелила подходящия, и това ще стане![]()
Или показваш характер и показваш това което ТИ искаш или си стискаш зъбите докато навършиш пълнолетие.Ти решаваш.
+1Първоначално написано от Spider4eto
оф,повярвай ми ,нищо не пропускаш.няколко пъти да отидеш на диско и да се напиеш и после ще ти омръзнеи аз бях като теб,но вси4ко си идва с времето
ще се запознаеш с нови пр,ще по4неш пове4е да излизаш и...т.н.а колкото до мом4ето-ами на всеки се слу4ва да му разбият сърцето...просто другия път не си харесвай такъв жен4о ами някое сериозно мом4е със сериозни 4увства и намерения
![]()
Az zatova do 15-16 godishna vyzrast igrah limki i hodih da bera slivi i ne si ostavqh razni takiva mrachni misli da mi tormozqt syznanieto...dokato doide edin den v koito atakuvah jivota... Ehh deca vse byrzate da porasnete...ama taka e to dneshnata mladej..