- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мн съм зле
харесвам го ... много много![]()
нямам фо да кажа.. просто ми се иска да изкрещя колко го харесвам![]()
![]()
why??
emi radvai se ina4e jivotyt ti 6te e sky4en...sq se probvai da go svali6...samo da ne stana kakto pri men da trygne6 s nego i ve4e da ne go iska6((
![]()
Това е интересно... предлагам ти да излезеш навънка и да го изкрещиш. Ще се почувстваш луда, щастлива и .... просто емоция ще има със сигурност , а какво ти пречи да му го кажеш, защото нищо друго не си споделила :P
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
Ми кефи се бе![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
не мисля така да стане ..Първоначално написано от miss_survivor
![]()
проблема е там , че не се познаваме ба баш..всмисал.. оф баси тъпото е![]()
Разкажи ни деПървоначално написано от дЪнката
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Опитай се да се сближиш с него и тогава действай.Първоначално написано от дЪнката
дам..сближете се и му го кажи..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
аз..попринцип не съм особено срамежлива, обаче като го вида и ->за него съм чувала че е адски печен, но съм чувала и че е срамежлив ии адски пъти сме си засичали погледите ии когато го погледна по-така той си сваля главата и почва дагледа надолу или някъде встрани .. понякога и аз прая същото без да се усещам .. няколко пъти се усмихвахме един на друг, щот веднъж си говорехме , обаче .. ту да, ту не, понякога съм 100% сиг че ме харесва, понякога 100% не.. изобщо има толко мн случаи, че вече започнах да забравям някои .. бе ебаСи глупавото е
и аз прая същите работи като и него ..
![]()
Давай, направи първата крачка
Все пак момичетата си имаме своите малки тайни, отключи своите, вкарай малко чар и го оплети в мрежите си![]()
Еми очевидно се харесвате и двамата, ама ви е срам. Тъй че направи първата крачка, щото ако го чакаш него Хах
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
обаче.. тойй, вчера го видях с една компания .. дет има 2 двойки и само той и едно момиче дет не ходат ии те двамата ходеха по напред ама нито се бяха гушнали..нито за ръка ->нищо, даже мои фр-ки почнаха да му се подиграват, че гледал отегчително .. и му се смяха, че изглежда, че му е скучно .. ма от къде да ги знам, че не ми казват така само за да ме успокоят .. бе хора мн е тЪпо .. мн !!
Ако не искаш директно да му кажеш, флиртувай с него.Надявам се и той да ти отвърне с това .![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от plamitu_ruse
Виж сега отиваш при него и му казваш "Пич, кефиш ме...ама нещо много сме срамежливи и двамата и реших да направя първата крачка..." И така мохабета ще си продължва освен ако той не зацепиЗнам, че си срамежлива и ще ти е трудно да го направиш ама честно да ти кажа оставя много яки впечатления...И аз бях срамежлива ама нещо си ударих главата!
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Защо първо не се сприятелите ... и като го опознаеш повече може би ще ти е по лесно ....
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
На мен пък ми се ще да изкрещя Обичам те на един човек ,но няма как да стане![]()
Съгласна съм с тебПървоначално написано от dark_angel_7813
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
и аз съм съгласна с васПървоначално написано от punkrock
![]()
значи глеи ся.. не съм писала тук, за да искам съвети от някой, просто писах, защото имах нужда да споделя на някой, нито съм ти искала мнение, нито съвет, така че се въздържайПървоначално написано от mon4eto
и въпки, че не съм искала съвети, мерси на тези, които ми дадоха и които бяха съпричастни![]()