Цитирай Първоначално написано от sladuranata_777
Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Езиковите са голяма заблуда!!!Ориентирай те се към училища с професии бе деца!!Към химия,биология,строителсво (сега то най-много печели),към икономика,търговия,с тоя пуст английски И какво брат ми учи,в училище с икономика изучаваше по 2 часа дневно езика + ходи на ЛОГУС 2 години и взе всичките нива за перфектен английски..ЗА 2 ГОДИНИ,вие като се тъпкате в тия езикови,не на всякъде те ще ви отворят вратите,сами се заблуждавате,колкото по-малки,толкова по-глупави
НЕ ЧЕ СЕ ЗАЯЖДАМ НО СПОРЕД МЕН НЕ СИ ПРАВ/А!ЕЗИК ПЕРФЕКТНО НЕ МОЖЕШ ДА НАУЧИШ В ДРУГО УЧИЛИЩЕ ОСВЕН В ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ.НЕ ТИ ЛОГОС НЕ ТИ ДРУГИ ШКОЛИ.НАЙ-РАЗУМНО Е ДА СИ ИЗКАРАШ СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЕЗИКОВА А СЛЕД ТОВА ДА СИ УЧИШ ЗА ИКОНОМИКА СТРОИТЕЛСТВО И ДР.ТАМ КОЙ КАКВОТО СИ ИЗБЕРЕ ИЛИ ПОНЕ ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ
Няма проблем,всеки трябва да изрази мнение Но виж сега,не можеш ти да си ми учила 5 години само език и да кандидатсваш с ИКОНОМИКА или ТУРИЗЪМ след 12 клас Просто нищо няма да разбереш!!Ела каня те у нас,ще повикам съседка ми,която учеше химия 5 години и реши после да кандидатсва с Икономика,батко си прави плановете за хотел за не-повече от 2-3 часа,а тя по 5 дена не може и добре,че са израстнали двамата,та МОМЧЕ помага на МОМИЧЕ по икономика.Айде сега,после ще ми разправяте Викнете де,някакво дете завършило немска или английска и нека дойде да говори с батко на английски,няма да разбере,че не е учил в езикова,защото го знае меко казано перфектно.И сега знаеш ли,не му дреме на шапката някой учат по 5 дена,той си направи проектите,реши си задачите,защото ги е решавал 5 години и иде на дискотека,а съседка ми ли Тя да го д*ха,на малкия праст не може да му стъпи Да не говорим за строителство и медицина там ако не си подготвен 5 или 4 години от такова училище,никога няма да влезнеш!!!