- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- QuickTime Player въпрос
Интернет браузъра който ползвам е Opera и искам като тегля някоя песен да ми се отвори направо с QuickTime Player, но не знам как да стане...
виж в официалният сайт на опера дали въобще поддържа такова нещо,ако го поддържа трябва да има линк да си го изтеглиш куитайма
поне за мозилата е така,влиза се в сайта им и при адд онс си го има,тегли се , инсталира се и работи![]()
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Намерих сайта и стигам дотук, нататъка не знам какво да правя:
http://www.opera.com/support/search/view/141/
Иначе програмата QuickTime си я имам инсталирана, но не знам как да я ползвам за Opera....А е доста по-удобно с нея и ако може да ми обясниш подробно точно какво да правя
еми то си пише
Намираш папката в която си инсталирал/ла куиктайма и там намираш файла npqtplugin.dll и го копираш.( C:\Program Files\QuickTime\Plugins това е по принцип ако не сменяш къде да се инсталира)
Намираш папката където е инсталирана операта и отваряш папката Plugins(C:\Program Files\Opera\Program\Plugins това е по принцип) и пействаш там и рестартираш операта и трябва да работи
Just sprays and sprays
Ми то го има вече там...Не знам, май ще трябва да изтегля наново операта, да не би да трябва в самата програма да инсталирам плъгина? Защото всичко както го описа си е на мястото, иначе мерси за подробното обяснение
правилно ли съм разбрал?-искаш като натиснеш на някоя песен примерно в датата, тя да тръгне онлайн, а не да се сваля, че нещо май се неразбрахме![]()
Just sprays and sprays
Да, точно това искам \/
еми предлагам ти да си изтриеш опера и куиктайма и да ги инсталираш наново,защото незнам защо не се получава![]()
Just sprays and sprays
Ми ок, мисля така да направя...Мерси все пак![]()
А как да тегля песента.Аз ползвам мозила и като търся песни от дата и искам да ги тегля те ми тръгват онлине ,но аз искам да я изтегля песента а не да ми се пуска онлине.
Поздрави и Благодаря.
Първоначално написано от Ruthless
Става но ми го смаква като php fail,а не като песен.