- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мммм...Може ли съвет?
Направих голяма глупост преди седмица....с една приятелка се събрахме да полеем дипломите у тях.Всичко беше супер преди да дойде гаджето и с един негов приятел,с когото направих глупостта да се целувам ( при положение,че си имам сериозен приятел,на когото много държа и обичам ) Сега умирам от яд...обвинявам себе си,алкохола....знам,че бяха само няколко целувки,но ми е гузно и се чудя дали да кажа на приятеля ми..... вие какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително
Страх ме е да не ме зареже,когато му кажа...от друга страна ако разбере от друго място ще бъде отвратително .....
Не може да твърдиш,че го обичаш (в истинския смисъл на думата)при това положение![]()
напротив....всеки прави грешки....особено под въздеиствието на алкохола а и съм с този човек повече от година и това се случва за 1-ви път !! И не мисля,че една целувка значи,че не обичаш някого...това е доста ограничен начин на мислене .....
Първоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
Ти си напълно права.Най-накрая разумен човек в тоя форум.Аз бих те посъветвала да му кажеш,колкото и трудно да ти е.Защото представи си разбере от друг,знаеш какви са хората,някой може да му го поднесе така,че сякаш си искала да си легнеш с оняПризнай си му и му се извини,хем ще ти падне "камък"от сърцето и няма да ти тежи на съвеста.Ако ти прости,а той ще ти прости ако те обича,си прости и ти самата,за да можете да продължите без проблеми.
Успех!!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ПФфф да си мислила на време по-добре му кажи![]()
Права си всеки прави грешки,ти явно много обичаш приятеля си.Според мен трябва да му кажеш,трябва да си имате доверие,ще стане много по-лошо ако го разбере от някой друг,рано или късно всичко се разбира..Кажи му,за да не съжаляваш след време,извини му се и го увери,че няма да се повтори.Дано те разбере,успех![]()
![]()
аз не бих простила.
Ами признай си какво пък толкова ,ако и той те обича така ще ти прости..може би не веднага![]()
![]()
Ако го обичаш,ако мислиш че и той те обича,по добре му кажи защото връзка с лъжи не е връзкаПък и ако ти не му кажеш,а разбере после от друг ще е още по зле,пък и ти ще имаш по някакъв начин угризения...
Ако и той те обича и ако сте нямали досега някакви такива проблеми вярвам че ще ти прости,може да не е веднага,но ще го направи!
Успех![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
ами-кажи му ,но постарай се да разбере колко мн съжаляваш и му докажи понякакъв на4ин любовта си(може преди това да му направиш някаква изненада)
Кажи ми една сериозна причина да му кажеш. Защо да го караш да страда? Тези целувки не са значели нищо за теб и го обичаш. Ако си сигурна че няма да разбере от другаде е безмислено да му казваш.
Ако чак толкова те е страх можеш да изопачиш нещата че си била пияна и са се възползвали от теб.
напълно съм съгласна. ако няма откъде да разбере, не му казвай, така само ще го нараниш излишно. а и да ще ти ''падне камък от сърцето'' ,но пък ще накараш него да се чувства мн гадно и е възможно да започне да гледа с други очи на теб. щом си имала глупостта да се целуваш с друг, мисля че трябва сама да се справиш с угризенията, без да натоварваш него заради своите грешки.Първоначално написано от slun4ice
Саветвам те ... да му кажеш и да те зареже и никога повече да не ти проговори тупа к....ва
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
НЕЩАСТНИКПървоначално написано от dantro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Абе къв нещасник бе нещастник е онзи пич които в момента си мисли че приятелката му е супер вярна и искренна а тя се целува с някви паляци :@ Ходи му кажи на пича .. и да те зареже немога понасям такива к ... ви обичала го кво обичаш бе кво турсиш на купон или квото и да е с момчета без него не ми говори алкохол и т.н и също не твърди че го обичаш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Първоначално написано от dantro
ГРУБ СИ!!ВСЕКИ ДОПУСКА ГРЕШКИ!!!
♫ Beautiful.. ♫
Ае кажи му пък кфото ще да става.Иначе ако разбере от другаде,ще е по-зле.И видях едно мнение преди мен ''Аз не бих простила'' <-- аз също не бих.
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Ти да не си безгрешен,че ми говориш така? сигурно си някое лапе на което са му разбили сърцето и ся псуваш всички жени....ходи се скрий..исках съвет не псувни ...... ясно ?!? Добре поне,че има мн хора които казват реално мнение. И благодаря за коетоАз празнувах дипломиране...той е доста по-голям и не виждам кво ще прави на купон с хора на моята възраст ...... не че ти дължа обяснение , но така стоят нещата.
Ако обичаш спести ми други подобни изкавания
![]()
Първоначално написано от sladkish_14
Добре като е допуснала грешка да иде и да му каже но тя няма да го направи, защото няма смелост да го погледне в очите и да му каже истината .
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
аааа и Дантро .... искрена се пише с едно Н ... идва от искрен..не от искренен.....прочети някое друго правило по български език
Аве хора алкохола много лоша шега си прави с хората, как има една дума "Алкохола на никой не е простил". Не я нападайте толкова. Сподели с приятеля си, ще е много по-гадно ако разбере от другаде. Така ще покажеш, че си отговорна и съжаляваш. Аз лично такива пиянски целувки бих простила, ама ако са на трезвено никога![]()
това е просто един флирт...случват се такива неща...
Според мен приятеля ти не е нужно да разбира за станалото..
Но от друга страна...къде е твоят приятел,когато празнуваш завършването![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Незнам какво разбираш под лапе нито на колко години си аз съм на 18 не че те засяга .. но проблема е че си му изневерила .. разбивали са ми сърцето вярно е .. имам приятелка от година и 1 2 месеца което също не те засяга ... ...ako tq postupi kakto ti i razbera nqma da i prostq .. Dobre e da mu kajesh istinataПървоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?