.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

мммм...Може ли съвет?

Направих голяма глупост преди седмица....с една приятелка се събрахме да полеем дипломите у тях.Всичко беше супер преди да дойде гаджето и с един негов приятел,с когото направих глупостта да се целувам ( при положение,че си имам сериозен приятел,на когото много държа и обичам ) Сега умирам от яд...обвинявам себе си,алкохола....знам,че бяха само няколко целувки,но ми е гузно и се чудя дали да кажа на приятеля ми..... вие какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително

Страх ме е да не ме зареже,когато му кажа...от друга страна ако разбере от друго място ще бъде отвратително .....

Не може да твърдиш,че го обичаш (в истинския смисъл на думата)при това положение

напротив....всеки прави грешки....особено под въздеиствието на алкохола а и съм с този човек повече от година и това се случва за 1-ви път !! И не мисля,че една целувка значи,че не обичаш някого...това е доста ограничен начин на мислене .....

Цитирай Първоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
    напротив....всеки прави грешки....особено под въздеиствието на алкохола а и съм с този човек повече от година и това се случва за 1-ви път !! И не мисля,че една целувка значи,че не обичаш някого...това е доста ограничен начин на мислене .....

Ти си напълно права.Най-накрая разумен човек в тоя форум.Аз бих те посъветвала да му кажеш,колкото и трудно да ти е.Защото представи си разбере от друг,знаеш какви са хората,някой може да му го поднесе така,че сякаш си искала да си легнеш с оня Признай си му и му се извини,хем ще ти падне "камък"от сърцето и няма да ти тежи на съвеста.Ако ти прости,а той ще ти прости ако те обича,си прости и ти самата,за да можете да продължите без проблеми. Успех!!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    ПФфф да си мислила на време по-добре му кажи

Град
    Around... :)
    Права си всеки прави грешки,ти явно много обичаш приятеля си.Според мен трябва да му кажеш,трябва да си имате доверие,ще стане много по-лошо ако го разбере от някой друг,рано или късно всичко се разбира..Кажи му,за да не съжаляваш след време,извини му се и го увери,че няма да се повтори.Дано те разбере,успех

Град
    в съня на елфите
    аз не бих простила.

Ами признай си какво пък толкова ,ако и той те обича така ще ти прости..може би не веднага

Голям фен
    Ако го обичаш,ако мислиш че и той те обича,по добре му кажи защото връзка с лъжи не е връзка Пък и ако ти не му кажеш,а разбере после от друг ще е още по зле,пък и ти ще имаш по някакъв начин угризения...
    Ако и той те обича и ако сте нямали досега някакви такива проблеми вярвам че ще ти прости,може да не е веднага,но ще го направи!
    Успех
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

ами-кажи му ,но постарай се да разбере колко мн съжаляваш и му докажи понякакъв на4ин любовта си(може преди това да му направиш някаква изненада)

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Кажи ми една сериозна причина да му кажеш. Защо да го караш да страда? Тези целувки не са значели нищо за теб и го обичаш. Ако си сигурна че няма да разбере от другаде е безмислено да му казваш.

Град
    Инкогнито
    Ако чак толкова те е страх можеш да изопачиш нещата че си била пияна и са се възползвали от теб.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Кажи ми една сериозна причина да му кажеш. Защо да го караш да страда? Тези целувки не са значели нищо за теб и го обичаш. Ако си сигурна че няма да разбере от другаде е безмислено да му казваш.
    напълно съм съгласна. ако няма откъде да разбере, не му казвай, така само ще го нараниш излишно. а и да ще ти ''падне камък от сърцето'' ,но пък ще накараш него да се чувства мн гадно и е възможно да започне да гледа с други очи на теб. щом си имала глупостта да се целуваш с друг, мисля че трябва сама да се справиш с угризенията, без да натоварваш него заради своите грешки.

Голям фен Аватара на dantro
    Саветвам те ... да му кажеш и да те зареже и никога повече да не ти проговори тупа к....ва
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от dantro
    Саветвам те ... да му кажеш и да те зареже и никога повече да не ти проговори тупа к....ва
    НЕЩАСТНИК

♫ Beautiful.. ♫

Абе къв нещасник бе нещастник е онзи пич които в момента си мисли че приятелката му е супер вярна и искренна а тя се целува с някви паляци :@ Ходи му кажи на пича .. и да те зареже немога понасям такива к ... ви обичала го кво обичаш бе кво турсиш на купон или квото и да е с момчета без него не ми говори алкохол и т.н и също не твърди че го обичаш
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Абе къв нещасник бе нещастник е онзи пич които в момента си мисли че приятелката му е супер вярна и искренна а тя се целува с някви паляци :@ Ходи му кажи на пича .. и да те зареже немога понасям такива к ... ви обичала го кво обичаш бе кво турсиш на купон или квото и да е с момчета без него не ми говори алкохол и т.н и също не твърди че го обичаш

ГРУБ СИ!!ВСЕКИ ДОПУСКА ГРЕШКИ!!!

♫ Beautiful.. ♫

Град
    Париж
    Ае кажи му пък кфото ще да става.Иначе ако разбере от другаде,ще е по-зле.И видях едно мнение преди мен ''Аз не бих простила'' <-- аз също не бих.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Ти да не си безгрешен,че ми говориш така? сигурно си някое лапе на което са му разбили сърцето и ся псуваш всички жени....ходи се скрий..исках съвет не псувни ...... ясно ?!? Добре поне,че има мн хора които казват реално мнение. И благодаря за което Аз празнувах дипломиране...той е доста по-голям и не виждам кво ще прави на купон с хора на моята възраст ...... не че ти дължа обяснение , но така стоят нещата. Ако обичаш спести ми други подобни изкавания

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

ГРУБ СИ!!ВСЕКИ ДОПУСКА ГРЕШКИ!!!

Добре като е допуснала грешка да иде и да му каже но тя няма да го направи, защото няма смелост да го погледне в очите и да му каже истината .
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

аааа и Дантро .... искрена се пише с едно Н ... идва от искрен..не от искренен.....прочети някое друго правило по български език

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Аве хора алкохола много лоша шега си прави с хората, как има една дума "Алкохола на никой не е простил". Не я нападайте толкова. Сподели с приятеля си, ще е много по-гадно ако разбере от другаде. Така ще покажеш, че си отговорна и съжаляваш. Аз лично такива пиянски целувки бих простила, ама ако са на трезвено никога

Голям фен Аватара на Remini
    това е просто един флирт...случват се такива неща...
    Според мен приятеля ти не е нужно да разбира за станалото..
    Но от друга страна...къде е твоят приятел,когато празнуваш завършването
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
    Ти да не си безгрешен,че ми говориш така? сигурно си някое лапе на което са му разбили сърцето и ся псуваш всички жени....ходи се скрий..исках съвет не псувни ...... ясно ?!? Добре поне,че има мн хора които казват реално мнение. И благодаря за което Аз празнувах дипломиране...той е доста по-голям и не виждам кво ще прави на купон с хора на моята възраст ...... не че ти дължа обяснение , но така стоят нещата. Ако обичаш спести ми други подобни изкавания
    Незнам какво разбираш под лапе нито на колко години си аз съм на 18 не че те засяга .. но проблема е че си му изневерила .. разбивали са ми сърцето вярно е .. имам приятелка от година и 1 2 месеца което също не те засяга ... ...ako tq postupi kakto ti i razbera nqma da i prostq .. Dobre e da mu kajesh istinata
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си