.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Абе къв нещасник бе нещастник е онзи пич които в момента си мисли че приятелката му е супер вярна и искренна а тя се целува с някви паляци :@ Ходи му кажи на пича .. и да те зареже немога понасям такива к ... ви обичала го кво обичаш бе кво турсиш на купон или квото и да е с момчета без него не ми говори алкохол и т.н и също не твърди че го обичаш

ГРУБ СИ!!ВСЕКИ ДОПУСКА ГРЕШКИ!!!

Добре като е допуснала грешка да иде и да му каже но тя няма да го направи, защото няма смелост да го погледне в очите и да му каже истината .
    Ти глупав ли си? За какво да му казва?! Тя го обича и всичко е било една ужасна грешка. Ако му каже ще го нарани жестоко само и само да и олекне. Това е мн по-курвенско и гадно ако питаш мен... По-добре да си замълчи и да се справя сама с угризенията си. Сигурна гаранция е че няма да се повтори.
    (Всичко това е само в случай че няма да рабере от друг. Ако има такава опасност по-добре му кажи първа ти че иначе ще стане мн лошо.)

не искам да наранявам човека,когото обичам .... а мисля ,че ако му кажа ще го заболи много и никога няма да ми има доверие....пък аз няма да повторя такива истории като онази нощ.

Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абе къв нещасник бе нещастник е онзи пич които в момента си мисли че приятелката му е супер вярна и искренна а тя се целува с някви паляци :@ Ходи му кажи на пича .. и да те зареже немога понасям такива к ... ви обичала го кво обичаш бе кво турсиш на купон или квото и да е с момчета без него не ми говори алкохол и т.н и също не твърди че го обичаш

Добре като е допуснала грешка да иде и да му каже но тя няма да го направи, защото няма смелост да го погледне в очите и да му каже истината .
    Ти глупав ли си? За какво да му казва?! Тя го обича и всичко е било една ужасна грешка. Ако му каже ще го нарани жестоко само и само да и олекне. Това е мн по-курвенско и гадно ако питаш мен... По-добре да си замълчи и да се справя сама с угризенията си. Сигурна гаранция е че няма да се повтори.
    (Всичко това е само в случай че няма да рабере от друг. Ако има такава опасност по-добре му кажи първа ти че иначе ще стане мн лошо.)

незнам колко съм глупав ... постави се на негово място .. плюс това щом му е изневерила тя не го обичаа !!!!
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
    не искам да наранявам човека,когото обичам .... а мисля ,че ако му кажа ще го заболи много и никога няма да ми има доверие....пък аз няма да повторя такива истории като онази нощ.

Ако не искаш да го нараниш няма да му изневеряваш
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Обичам го !! И не си ти човека,който да казва кой кого обича ! Млъкни и остави хората , които имат какво да кажат да говорят. Разбрахме твоето мнение.... и то не ме интересува,защото си много далеч от истината

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    незнам колко съм глупав ... постави се на негово място .. плюс това щом му е изневерила тя не го обичаа !!!!
    Поставям се на негово място и какво? Ако не знам нещо ще ме боли ли от него? Ще се чудя ли с какво съм го заслужила? Какво не е било наред във връзката ми и в мен? Няма нали? А ако дойде и ми каже така и така ще остана с разбито сърце и 1000 въпроса...
    Защо да го наранява след като фактически нищо не е станало? Не е спала с него, не го обича, няма съмнения относно чуствата си към приятеля си. Сигурна съм че няма да се повтори точно защото няма да му каже и всичките негативни чуства ще си останат в нея. Ако си признае ще и олекне и ако и прости може и да повтори...

Обичам го !! И не си ти човека,който да казва кой кого обича ! Млъкни и остави хората , които имат какво да кажат да говорят. Разбрахме твоето мнение.... и то не ме интересува,защото си много далеч от истината
    Истината е че си писала тук за да може другите да те утешат защото ти е гузно ти просто неискаш да му кажеш истината ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

истината е ,че искам мнението на хората......не ме е страх от нищо....мога да му призная ,но се колебая дали е правилното решение,ясно ли ти е ? аз не съм курва,както ме нарече и не съм страхливка....поемам отговорност за всички мои действия

истината е ,че искам мнението на хората......не ме е страх от нищо....мога да му призная ,но се колебая дали е правилното решение,ясно ли ти е ? аз не съм курва,както ме нарече и не съм страхливка....поемам отговорност за всички мои действия

Ми поеми отговорноста кво чакаш ? някои да ти го каже ли трябва .. щом толкова го обичаш немислиш ли че тои трябва да знае че си постъпила така подло ??
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Защо да няма смелост,да не е преспала с някой???ИЛИ пък е бременна от друг????Това е просто една-две целувки!!!Боже,вие момчетата сте отвратителни.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ми поеми отговорноста кво чакаш ? някои да ти го каже ли трябва .. щом толкова го обичаш немислиш ли че тои трябва да знае че си постъпила така подло ??
    ТЯ НЕ Е НАПРАВИЛА НИЩО!!!Ти я искара най-долната курва от целия форум.НЕ разбираш ли,че всеки греши,и какво ако е дошла някой да я укоражи??ЛОШО ЛИ ИМА В ТОВА???Не виждаш ли,че се чувства зле и не знае какво да прави,за да не го изгуби или нарани!!!Пък после не го обичала,а вие като се напивате по дискотеки като свине и изневерявате,та какво,НЯМА БЕЗГРЕШНИ ако си слушал една песен ''НЕ сме безгрешни,но сме ИСТИНСКИ''

П.С-АЗ те подкрепям напълно ~ChocoLaTe~F~

♫ Beautiful.. ♫

Закакво да се сещаш като по цял ден слушаш чалга ... та по темата.Моето мнение е , че ако тя го обича истински и толкова много колкото казва няма да се целува с първият срещнат ... имам един въпрос към авторката на темата .. А ти когато отидеш утре и целунеш приятеля си как ще се чувстваш ? От друга страна наистина не е наи-добрия избор за теб да не му казваш,но знаи че истината винаги излиза на яве може след 1 месец може след 1 година истината ще се разбере и разгласи тои ще разбере рано или късно и тогава ще се чувства като наи-големия глупак .. искам да ми отговориш .. Как ще се чувстваш утре когато отидеш и го целунеш
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

лошо няма щом си се целувала с него но аз не бих направил така ако ще и 100 литра ракия да съм изпил като си държа на момичето до мен квото и да правя в каквото и състояние да съм няма да погледна друга....кажи му го но 100 % ще те зареже поне така мисля аз....аз ако разбера че моята приятелка която ми е казвала всеки ден че ме обича в очите и че сме от толкова време заедно и толкова неща сме преживели и след всичко това тя да се напие и да се целува с първия срещнат направо ще и откъсна главата до кръста!

П.П. обмисли хубаво каква ще е реакцията след като му кажеш! Дано ти влезе в положението и да те разбере УСПЕХ .
    Бъдете себе си!

[b]teror имал ли си сериозна връзка някога?![/b]

♫ Beautiful.. ♫

Стига се обажда неподготвена моляте
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Стига се обажда неподготвена моляте
    Моля те обесни ми,защо я нападаш така

♫ Beautiful.. ♫

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Според мен,трябва да му кажеш.Ако му го съобщиш ти,ще е най-добре.Ех,да,ще му е трудно и в първия момент може да реагира много зле,но по-добре да си признаеш.Ако го направиш,хем и ти ще се почувстваш по-добре,хем и той ще разбере,че го обичаш,щом си му признала грешката си.Но ако все пак е толкова тесногръд,значи не те заслужава достатъчно,щом не разбира,че си направила грешка,знаеш го и не се чувстваш добре от този факт,но все пак си събрала смелост и си му го казала,за да не го научи от друг и да се разпадне връзката ви.
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от Chrissie
    Според мен,трябва да му кажеш.Ако му го съобщиш ти,ще е най-добре.Ех,да,ще му е трудно и в първия момент може да реагира много зле,но по-добре да си признаеш.Ако го направиш,хем и ти ще се почувстваш по-добре,хем и той ще разбере,че го обичаш,щом си му признала грешката си.Но ако все пак е толкова тесногръд,значи не те заслужава достатъчно,щом не разбира,че си направила грешка,знаеш го и не се чувстваш добре от този факт,но все пак си събрала смелост и си му го казала,за да не го научи от друг и да се разпадне връзката ви.
    Успех!

ЕТО това е всичко

♫ Beautiful.. ♫

Цитирай Първоначално написано от Chrissie
    Успех!

Пича си е в правото да не и прости защото неможе момиче всеки ден да ти казва в очите по 5 пъти че те обича а вечерта да се целува с друг това е непростимо за мен .. колкото и да я обичам немисля че ще простя такова нещо
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    До някъде е така,но не съвсем!Замисли се малко и ще видиш,че и ти би направил така.Говориш така,защото явно на теб не се е случвало.Така говориш,че не би й простил,но ако наистина я обичаш,ще го направиш.Да,ще ти е трудно,гордостта ти ще е наранена,няма да ти е лесно да го преглътнеш.Но в крайна сметка ще си кажеш:"Какво пък,обичам я,една целувка ако ни раздели,какво ли ще стане,ако е била с друг?"И точно този въпрос трябва си задаш.Ами ако е била с друг?Тогава сигурно няма да искаш да я видиш никога повече,така ли?Разбиераемо да реагираш така,но не мисля,че си чак толкова жесток. Това е моето мнение де.Така си мисля аз.Може и да не съм съгласна с теб,но уважавам твоето мнение.Не искам да си помислиш,че искам да те обидя или засегна, dantro.

Мега фен Аватара на babity
    Аз казах на гаджето ми когато се издъних... Кажи му и ти. Така е честно!

Дантро,нали ме попита как се чувствах като го целунах след това....ами не ми беше приятно и се чувствах гадно.Аз знам,че съм постъпила лошо и че много хора не биха простили това...Аз лично бих простила целувка стига да е била без чувства ( правила съм го даже ) Всеки заслужава втори шанс и по никакъв начин не можеш да ме убедиш, че това е непростимо. Който не би го простил,не обича истински според мен. И всички, които казвате,че не бихте го простили...замислете се.....бихте ли изгубуили човека,когото обичате завинаги ? Само заради целувка....?

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Кажи ми една сериозна причина да му кажеш. Защо да го караш да страда? Тези целувки не са значели нищо за теб и го обичаш. Ако си сигурна че няма да разбере от другаде е безмислено да му казваш.
    +1 : ) ; )
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

В една връзка най-важното е честността

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Дантро,нали ме попита как се чувствах като го целунах след това....ами не ми беше приятно и се чувствах гадно.Аз знам,че съм постъпила лошо и че много хора не биха простили това...Аз лично бих простила целувка стига да е била без чувства ( правила съм го даже ) Всеки заслужава втори шанс и по никакъв начин не можеш да ме убедиш, че това е непростимо. Който не би го простил,не обича истински според мен. И всички, които казвате,че не бихте го простили...замислете се.....бихте ли изгубуили човека,когото обичате завинаги ? Само заради целувка....?
    Я ми кажи,какво стана в крайна сметка

♫ Beautiful.. ♫

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си