- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мммм...Може ли съвет?
Така или иначе ще разбере. Нищо не остава скрито покрито ... по-добре отиди и му кажи. Той ще уважи това че си отишла да му кажеш...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
+1 .. Ще го нараниш яко ако те обича много .. а тои сигурно те обичаПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Прав си човече аз също не бих простил за такава постъпка ! Колкото и да я обичам !Първоначално написано от dantro
Бъдете себе си!
има подобна тема за споделане на изневярата прочети и там
Гордоста .. ако ми изневери значи ме предава по един или друг начин значи че не ме обича толкова колкото твърди .. и за мен щом го е направила веднъж какво и пречи за напред да прави и други неща + това една целувка не е малко също и аз живея в малак град и ако и простя кво .. ще обикалям по центара и някав на някоя маса в някое заведение ще расправя на приятелите си какво е правил с моята приятелка с която ходя от 1 година или повече ... и нестига че съм разбрал за изневярата и да продължавам да съм с нея ? Колкото и да я обичам мисля че небих простил .. дано не се налага деПървоначално написано от Chrissie
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
alkohola ne e opravdanie! mojela si i da prespi6 s tova mom4e... i dori da zabremenee6... a e mojelo i nekvi bolesti da prihvane6.![]()
vinovna si spored men.
trqbva malko da se kontrolira6.
sega nakazanieto ti e da ima6 ugrizeniq...
jal mi e samo za gadjeto ti, 4e sigurno ti vqrva mom4eto...![]()
Първоначално написано от Riot
Знаеш ли...Като се замисля,може и да си прав.Няма да се чувстваш добре и те разбирам.Но все пак...Това е любов!Не можеш нито да я пренебрегнеш,нито да кажеш:"Край!Повече няма да я обичам!" и най-спокойно чувствата ти да си съберат багажа и да си тръгнат.Да ти кажа честно,вече не съм сигурна кой от двамата е правия.Аз съм си права за мен,а ти-за себе си.Затова сме хора,всеки човек си има свое мнение.Нo най-важното сега не е кой ще излезе правият,а какво ще стане с нея,не мислиш ли?
![]()
П.С:И да,определно си прав за едно,dantro!Дано да не се налага.![]()
kade ti be6e akala sega moje da zahubi6 lubimiq so 4ovek moje i da ti prosti no nali znae6 prikazkata doverieto se pe4eli cql jivot a se gubi za edin mig ami nz kak 6te postapi6 az bih mu kazala no ot druga strana ne moga da kaja 4e obi4am tozi 4ovek pri polojenie 4e sam postapila taka za alkohola znam 4e toi dava kuraj da napravim tova koeto ni se iska na trezva glava no razuma ni spira
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
В крайна сметка мислете си каквото искате...аз обичам приятеля си ..... и не мисля да го загубя за 1 целувка.. а вие престанете да говорите,че не бихте простили.Това достойнство тц тц голям враг ще се окаже за вас в един момент !
Първоначално написано от Chrissie
Дам
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Първоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
Знам че няма да му кажеш![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ако приятеля ти не знае - значи нищо не е станало.. ако му кажеш само ще си развалите отношенията, ако не му кажеш - нищо няма да стане... просто да ти е обица на ухото, че си тъпа и не трябва да пиеш..
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
Хм...Много си зависи и от човека.Ако е лисно избухлив и се пали от всеки ,който те погледне,тогава недей да му казваш.На мен веднъж ми се случи така с бившия.Казах му,той каза че се радва да го чуе от мен,а не от някой друг,но не скри разочарованието си.Той попринцип не е нито от паметливите,нито от любителите на големи скандали.
Предполагам,че сама можеш да прецениш дали да му кажеш,ние не познаваме нито един от двамави.
хахаха не е тъпа .. може би наивнаПървоначално написано от Freiheit
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
признай му какво си правила обясни му го внимателно и му кажи ,че повече няма да се повтори.Така ще си по спокойна .Ако и той те обича истински ще ти прости и ще забрави може би случката .![]()
;]
Първоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
mi kaji mu ama mu kaji 4e si bila piqna i obqsni kolko sujelqva6
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
ami i az mislq che trqbva da mu kajesh,ako se obichate shte ti prosti tazi neznachitelna i malka greshka..nikoi ne e idealen i moje ponqkoga da sglupi![]()
![]()
Ето това най-мразя в хората сори че го казвам,но наистина много се дразня на хора които си имат приятел,все повтарят колко много го обичат накрая малко алкохол правят каквото правят с някой друг и после "Ау не как можех,не мога да повярвам,това само заради алкохола,какво си мислех,защо го направих,а обичам приятеля си.." и т.н. Ами АЛКОХОЛА НЕ Е ИЗВИНЕНИЕ!!!! да си мислила какво правиш!Колкото и да си била пияна не може да си забравила че имаш приятел когото "обичаш".И щом сега ти е гадно за това..прави си изводите дали ще го правиш пак! Ти как би се почувствала ако един ден той ти каже че се бил целувал с момиче и се оправдае с алкохол,а преди това ти е казал няколко пъти че те обича..? Според мен и да му кажеш и да не му кажеш пак ще ти е гадно се пак си го направила това вече дори и да му кажеш,няма да върнеш времето назад,пак ще си го носиш в себе си това.
Абсолютно съм съгласна.Първоначално написано от slun4ice
Алкохола не бил извинение...аз не съм спала с онзи.....беше целувка !!!! И за ваше сведение съм от момичетата,които мн мислят преди да направят нещо....Това беше 1 от малкото неща,които правя без да мисля.....
Абе,яяяяяЯЯЯ оставете момичето намира!!!цтцтц![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
а така бе вие все 1 сте безгрешни!!Първоначално написано от sladkish_14
тя ви пита за съвет, вие й се нахвърляте!! мн мразя хората, които се мислят за всезнаещи и съдят другите, без да се вглеждат в себе си
![]()
благодаря на тези,които се постараха да ми помогнат и не ме съдиха![]()
.... както повечето пф
Тогава щом мислиш много преди да нарпавиш нещо целувката от къде идва ???Това че си пила и че не си помислила дори потвържада това колко много "обичаш" приятела си !Първоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
Както и да е минало заминало! Обаче направи следното нещо ! Постави се на негово място и си помисли добре какво ще стане ако той разбере от друг човек а не от теб ? И тогава пак си "помисли хубаво" дали да му кажеш ! Не заради друго но една връзка с "любов" не се гради на ЛЪЖА !
De-Phazz - Anchorless
еми ...... ако не пиеш..да те светна,че човек като пийне и спира да му функционира мозъка нормално и не мисли какво прави....