- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мммм...Може ли съвет?
~ChocoLaTe~F~
какво реши да правиш в крайна сметка-ще му кажеш ли или не?
Аххх... този алкохол!
Ами по-добре обясни всичко на приятеля си,защото ако разбере от другаде и лошо
Но все пак ти познаваш гаджето си най-добре и ако е от мн ревнивите...
![]()
Първоначално написано от sasha_90
Абе момиче тя е била пияна!Като си пиян действаш интуитивно...мн ще мисли какво ще стане и какво не![]()
2 страници и половина и ми писна да чета.. отговарям на тва което засега съм изчела...
Мисля че на шоколадката не й изнася мнението на дантро, а той си е прав
ляляля
не ми се е случвало такова нещо, може би трябва да виним алкохола?
аз само ще кажа че не прощавам такива неща, ако ще да е половин целувкабих се чувствала предадена, наранена и като знам че тоя човек е можел да стигне и по-далеко и се е поддал.. значи не е готов на всичко за мен, а аз съм лигличка и искам човек, който да си отреже хуя за мен.. таа.. за какво говорих? а, да, аз не бих простила, пък не знам за твоя приятел.
по-добре не му казвай, за да спасиш връзката.
а междудругото и моето мнение е "ограничено", и то е че когато обичаш някого никакъв алкохол не може да ти повлияе да се поддадеш на чужди ласки, хехе.
но както и да е.
давам ти съвет - не му казвай и повече не прави такива неща.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
kato znaesh che mojesh da mu izneverish,zashto piesh be?
vupreki che nqa kfo da te obvinqam mn hora pravqt taka,rqdko ima nqkoi koito da se zamislq predi da pravi neshto,kaji mu,po doore she e,riskuvai
не искам да обидя никого....но точно тези които казвате,че всичко давате за своите половинки в един момент вършите най-големите глупости...дано не се случва,но съм виждала мн такива случаи...аз поне признавам,че сгреших...... и то за повече от година 1 грешка е било...... и няма да отг повече,каквото и да видя написано....разбрах всички мнения по въпроса....благодаря