.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Повече от фен Аватара на japixloops
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Не ме радва...

Имам въпрос- татуировката, която си си направил има ли някакво значение, някакъв смисъл за теб?
    има , не съм я сложил за стил

а просто изобразява част от моята индивидуалност , като характер съм мъглив но под облаците се крие нещо с голяма сила затова трайбъла е такъв остър
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не знам какви са ти плановете за бъдещето. За продавач на сандвичи става, обаче на административна работа няма да те вземат много лесно.

Тук преди едно момиче /Дет Хор/ беше написала как не я взимат за секретарка дори заради обици, но обиците като реши на 40 ще ги махне, примерно, а ти?

Иначе не е лоша.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    абееее ти верно си къци бе...

Къци няма равни, Къци е един, Къци президент!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    ама е ужасно грозна

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Цитирай Първоначално написано от japixloops
    Не ме радва...

Имам въпрос- татуировката, която си си направил има ли някакво значение, някакъв смисъл за теб?

а просто изобразява част от моята индивидуалност , като характер съм мъглив но под облаците се крие нещо с голяма сила затова трайбъла е такъв остър

смени дилъроооо
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    абееее ти верно си къци бе...

Къци няма равни, Къци е един, Къци президент!

Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    Цитирай Първоначално написано от japixloops
    Не ме радва...

смени дилъроооо

na men puk mi haresfa :P da ne ti pyka kfo ti govorqt drygite ;] tfa si e tfoito tqlo 6 si prai6 kfoty si iska6 po nego ;] ina4e 4estito ;]
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    София
    Днес видях 1 момче с татуировка точно на връта и си викам малееее, какво му е това черното и после загрях че е татус

според мен е на никакво място и щом пишеш по форумите дали я харесваме, значи не си убеден в това което си направил, следователно след време ще съжаляваш....

не ме фени!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    mai 6te ostanesh s kupesti oblaci

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

таа егоистик не стига, че е горзна и прилича на момче, ами и се прави на важна и критикува другите на педал...
    педал, педал, викате сега, ма като виидте момче с татус и ви светват очите..
    това, е пича е с характер и си го е закодирал в татуса не значи, че е педал за разлика от вашите "яки" татуси, дето нищо не изобразяват, а се слагат само щото ще е куууулл... пф

мен ме кефи. и аз искам татус ама временен за няколко месеца или макс година, ама то такива няма..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    таа егоистик не стига, че е горзна и прилича на момче, ами и се прави на важна и критикува другите на педал...
    педал, педал, викате сега, ма като виидте момче с татус и ви светват очите..
    това, е пича е с характер и си го е закодирал в татуса не значи, че е педал за разлика от вашите "яки" татуси, дето нищо не изобразяват, а се слагат само щото ще е куууулл... пф

мен ме кефи. и аз искам татус ама временен за няколко месеца или макс година, ама то такива няма..
    ахахахаххахахахахаххахаах хаахахахаххахахахахахахах ахаахахахаххахахахахахаха ххааххаааахааааа
    окей.. момче съм щом таака изглеждам в твойте очи значи така да бъде

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Яка селяния! Фул респект!
    Единственото по-селско, което можеше да си направиш, беше да си напишеш "ГолЕм Дъбник" на челото!

Зелена ръчичка и коментарче в impulse за теб!
    Grumpy old madman

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    МоЖi Li OwN4и ?
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    МоЖi Li OwN4и ?
    HЪъЪъЪ t@3u cHu/\/\kЪъЪъЪъЪ $@/\/\0 3ЪъЪъ T?биuиuИu
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Успех да си намериш хубава работа с тази татуйровка. След 10 години никой няма да те взема насериозно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Абе вече не е "тоя е затворник, как може да се е татуирал". Вече се правят професионални татуировки, които са и красиви. Има хора, които се впечатляват. Майка ми беше много въодушевена от нейн колега, който е с цели ръкари, гърба и не знам си още къде. Казах й че и аз един ден ще съм така и не се радваше тогава. Ама щом майка ми харесва татуировки...след 15 години освен че вски ще има, то на никой няма да му пука и ще е нещо толкова обикновено, че ако щеш и клепачите си нашари.
    Познавам доста хора с татуировки по главите. Не съм чул някой да има проблем с намиране на рабора. И не са с коси до под кръста
    А и ако искаш да не се вижда има начини. Ако не с дреха, то поне с кремове. Ама да си шариш нещо и да го закриваш след време...тъпо звучи.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ae кви са тея глупости е маина ....
    татуса не ми харесва , не ме кефи мястото , не ме кефи какво изобразява , защото за мен не означава нищо, според мен плетениците са много тъпо нещо ! както и да е ..кви са тея глупости "неска си напраих татуси" и какво ми пука на мене ...секси било ..офф злеее !
    неска пих кола , тва сигурно тря го пусна в тема нали ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Абе вече не е "тоя е затворник, как може да се е татуирал". Вече се правят професионални татуировки, които са и красиви. Има хора, които се впечатляват. Майка ми беше много въодушевена от нейн колега, който е с цели ръкари, гърба и не знам си още къде. Казах й че и аз един ден ще съм така и не се радваше тогава. Ама щом майка ми харесва татуировки...след 15 години освен че вски ще има, то на никой няма да му пука и ще е нещо толкова обикновено, че ако щеш и клепачите си нашари.
    Познавам доста хора с татуировки по главите. Не съм чул някой да има проблем с намиране на рабора. И не са с коси до под кръста
    А и ако искаш да не се вижда има начини. Ако не с дреха, то поне с кремове. Ама да си шариш нещо и да го закриваш след време...тъпо звучи.

!! ето това е ... а не като другите убитаци ;/

Млъквайте бе!!! Под облаците има нещо остро с голяма сила!!!

хДДДД

ауе братле на английски мога да го опиша . на бг не се сещам за такава дума ^_^

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    \/

Е кво? На себе си татуира символ на себе си? Браво! Това е като да сложат в някоя сграда голям синкав камък и да кажат - "Този камък символизира сградата". Тъпо. Да сложат по средата на океана табелка, с надпис "Океан".
    Ех, селооо. Решил нашия да си направи татус - трайбъл-пичелов и се изложил както само един селянин може да се изложи. затова - фул респект и зелени ръчички в импулса! Ама тая снимка да си я сложиш за снимка на профила. Много яка!

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Гръмоотвод?
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    след 15 години освен че вски ще има, то на никой няма да му пука и ще е нещо толкова обикновено, че ако щеш и клепачите си нашари.
    дааа бе, да...

Повече от фен Аватара на yozito
    мен също ме радва готинко е на вратлето.4естито
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си