- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Направих си Тату !!!
има , не съм я сложил за стилПървоначално написано от p4elata_brumze
а просто изобразява част от моята индивидуалност , като характер съм мъглив но под облаците се крие нещо с голяма силазатова трайбъла е такъв остър
I wake up in the morning and I piss excellence.
Не знам какви са ти плановете за бъдещето. За продавач на сандвичи става, обаче на административна работа няма да те вземат много лесно.
Тук преди едно момиче /Дет Хор/ беше написала как не я взимат за секретарка дори заради обици, но обиците като реши на 40 ще ги махне, примерно, а ти?
Иначе не е лоша.
Първоначално написано от ~egoistiC
Къци няма равни, Къци е един, Къци президент!![]()
ама е ужасно грозна![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от japixloops
![]()
смени дилъроооо
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
na men puk mi haresfa :P da ne ti pyka kfo ti govorqt drygite ;] tfa si e tfoito tqlo 6 si prai6 kfoty si iska6 po nego ;]![]()
ina4e 4estito ;]
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Днес видях 1 момче с татуировка точно на връта и си викам малееее, какво му е това чернотои после загрях че е татус
![]()
според мен е на никакво място и щом пишеш по форумите дали я харесваме, значи не си убеден в това което си направил, следователно след време ще съжаляваш....
не ме фени!![]()
mai 6te ostanesh s kupesti oblaci![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
таа егоистик не стига, че е горзна и прилича на момче, ами и се прави на важна и критикува другите на педал...
педал, педал, викате сега, ма като виидте момче с татус и ви светват очите..
това, е пича е с характер и си го е закодирал в татуса не значи, че е педал за разлика от вашите "яки" татуси, дето нищо не изобразяват, а се слагат само щото ще е куууулл... пф
мен ме кефи. и аз искам татус ама временен за няколко месеца или макс година, ама то такива няма..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ахахахаххахахахахаххахаах хаахахахаххахахахахахахах ахаахахахаххахахахахахаха ххааххаааахаааааПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
окей.. момче съм![]()
щом таака изглеждам в твойте очи значи така да бъде
![]()
Яка селяния! Фул респект!
Единственото по-селско, което можеше да си направиш, беше да си напишеш "ГолЕм Дъбник" на челото!
Зелена ръчичка и коментарче в impulse за теб!![]()
Grumpy old madman
МоЖi Li OwN4и ?
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
HЪъЪъЪ t@3u cHu/\/\kЪъЪъЪъЪ $@/\/\0 3ЪъЪъ T?биuиuИuПървоначално написано от Alcohooligan
![]()
Grumpy old madman
Успех да си намериш хубава работа с тази татуйровка. След 10 години никой няма да те взема насериозно.
Абе вече не е "тоя е затворник, как може да се е татуирал". Вече се правят професионални татуировки, които са и красиви. Има хора, които се впечатляват. Майка ми беше много въодушевена от нейн колега, който е с цели ръкари, гърба и не знам си още къде. Казах й че и аз един ден ще съм така и не се радваше тогава. Ама щом майка ми харесва татуировки...след 15 години освен че вски ще има, то на никой няма да му пука и ще е нещо толкова обикновено, че ако щеш и клепачите си нашари.
Познавам доста хора с татуировки по главите. Не съм чул някой да има проблем с намиране на рабора. И не са с коси до под кръста
А и ако искаш да не се вижда има начини. Ако не с дреха, то поне с кремове. Ама да си шариш нещо и да го закриваш след време...тъпо звучи.
ae кви са тея глупости е маина ....
татуса не ми харесва , не ме кефи мястото , не ме кефи какво изобразява , защото за мен не означава нищо, според мен плетениците са много тъпо нещо ! както и да е ..кви са тея глупости "неска си напраих татуси" и какво ми пука на мене ...секси било ..офф злеее !
неска пих кола , тва сигурно тря го пусна в тема нали ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
!! ето това е ... а не като другите убитаци ;/
Млъквайте бе!!! Под облаците има нещо остро с голяма сила!!!
хДДДД![]()
![]()
![]()
![]()
ауе братле на английски мога да го опиша . на бг не се сещам за такава дума ^_^![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от Fuckin'Hostile
/
![]()
Е кво? На себе си татуира символ на себе си? Браво! Това е като да сложат в някоя сграда голям синкав камък и да кажат - "Този камък символизира сградата". Тъпо. Да сложат по средата на океана табелка, с надпис "Океан".
Ех, селооо. Решил нашия да си направи татус - трайбъл-пичелов и се изложил както само един селянин може да се изложи. затова - фул респект и зелени ръчички в импулса! Ама тая снимка да си я сложиш за снимка на профила. Много яка!
Гръмоотвод?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Grumpy old madman
дааа бе, да...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
мен също ме радва готинко е на вратлето.4естито![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?