- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Каварна(та)
Ае весело изкарване на всички, които ще ходим, дано ни зарадват с хубави изпълнения, хубав звук и още по-хубави сетлистове, хъхъ ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хайдеее, започва се, желая на всички добри концерти на бързовар и алис и да ме чакате в понеделник![]()
![]()
мрете, просмосмъртниии![]()
paska
АЙДЕ БАТКО КУПЪР МИНА! ОСТАВА САМО СЛЕЪР!! НЕЧОВЕШКИ КОНЦЕРТИИИИИИИИИ
Копелеее, Менъуор колко РАЗВОДНЯВАХА шибания концерт, додрайфа ми се по едно време чак. То бива самоцелни щъканици по прагчетата на китарлето, ама толкова вече е ебаси оливането...
In flames slayed.
Slayer slayed.
Alice Cooper slayed
Sixth Sense slayed.
Manowar + Holyhell gay'd.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
яд ме е , че не съм бил ... но разстоянието си казва думата
пп блийч рок
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
аз бях и на трите..... и много се кефех..... и всички тези 5 часа на manowar въобще не се изморих беше супер яко....само речите на джоуи доскучаваха иначе концерта си беше просто велик..... на алис беше хубаво лично аз не съм му голяма фенка in flames бяха супер
.... slayer също ... въбреки че майка ми искаше да се скрие някъде
![]()
Е тоз чичак е просто тъп. В смисъл, лишен е от интелигентност. Неговото за жалост не е само чийзи менъуор епик айм тру метхул ов стийлзорд перчене, а просто тъпота, и си личи.
:р
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
нямам какво друго да кажа по темата, ама Сциончо си е фън...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
мууу, изчадие радово![]()
ЩО НЕМА КЮАЙПИИИИ БЕ ?!?!/ o.O
оо, Сашовино... ба ли го, аз си имам. Чакам та.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ама ти добре се покри. Не те открих...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
Е аз видях близо 15 познати, включая наш' метхул брадър Миро (Магесник), ама доста други не видях, което е странно... :Д
Раааааааа, иска некъв ъпдейт хамстера му с хамстер. Друг път ще му давам виртуален оргазъм, че сега не ми се тегли нова версия.
А мен не ме ли видяхте? Дълга мазна коса, кубинки и корпспейнт.![]()
Як норвежки блек метъл.
епа видях един с блуза на carpathian forest ;]
ама навярно не си бил ти ;DD
оказа се, че съм мярнал Mo6no и неговата тениска на Pink Floyd :]
хъхъ..
Bas hvashtam, che ne syshtestvuvash.Първоначално написано от Гаден Метъл
![]()
Scioooooooooniee, kaji, baba, za Flameto... kakvo sviri, kyde vi dqna? Iskam i az In flames, mamka mu...
60% от хората там изглеждаха такаПървоначално написано от Гаден Метъл
![]()
а морж, що не каза нищо, БАСИ! Тряаше да се разберем отпреди концерта ама сме мамули...
Йо, търсих те в скайпа, бабиното, ама нещо цъ-цъ.
Свирихаа...по памет: Cloud connected, Come clarity, Colony, Graveland, Only for the weak, Disconnected, Delight And Angers, The mirror's truth, My Sweet Shadow, Take this life ии...нещо други не си спомням хубаво. ;/
ИЗКЪРТИХА, макар и само час. Ужасно доволен съм и още ме тресе яката тоя концерт, два дни след това главата беше в положение "право напред", надолу нямаше като опция.
Морже, поради что се не обади, бре O.O?
На EarthShaker не се обадих, щото си мислех, че не ме знае.
А на ScionOfStorm - щях, но като видях колко лошо гледа, се отказах.![]()
ХА! Лошо гледал той...
Той е толкова миличък и невинничък, че като видя колко лошо гледам АЗ, избяга.![]()