- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Каварна(та)
как гледам лошо бе![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
абе, защо на ВСИЧКИ първото им впечатление е такова![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Нямах възможност да отида на концертите, ама толкова ли е бил досаден с тия речи Джоуи ДиМайо?Аз мн го харесвам...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не, просто от стоманения епичен тестостерон в мозъка му няма място за ДЕЙСТВИТЕЛНО наличие на клетки, които поне да симулират някаква умствена дейност, настрана от жени, мечове, ръганици с колове и бойни химни, брадъри ъф метъл и тн.
Еми ще се опитам да възстановя по памет най-жалката част.Първоначално написано от marilyn
"Manowar fans are the BEST heavy metal fans in Bulgaria. They are not the most, but they are the strongest, they are the best. Tell that to Metallica fans, tell that to Motorhead fans, tell that to Iron Maiden fans. "
той не каза the most ами you are not the biggest![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
Точно за това се чудех как го каза, мерси за корекцията.![]()
Ъх, не знам защо, но никога, ама никога не съм се кефела на Manowar.![]()
Защото нямаш стейнлес суорд ъф стийл, пауър енд метъл глори..Първоначално написано от Pedigree
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аргххх... Ташаците му са в мозъка.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
![]()
И кура в носа. За жалост яко го ръгат, да ме прощават Менъуор феновете
Но пък е стейнлес стийл, ай гес.
+ това явно тестостерона освен в ташаците му е и в мозъка. В смисъл, ти имаш ли друго логично обяснение за липсата на клетчици у бате Майо :S
Е, не е била мн смислена речта, но все пак аз си ги харесвам Manowar.
Може би не са толкова високо интелектуални, но все пак музиката им е жестока!![]()
![]()
![]()
Гадният метъл го е содомизирал предварително.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
![]()
![]()
О...блек метъл секс с пауър метъл секта, звучи yummy.
Гадни мет'ле, кажи сега какво направи с гОркия Джоуи, че така го филмира :S
Awe, май хич не го харесвате тоя Джоуи![]()
Бързовар са хеви, а не пауърПървоначално написано от ScionOfStorm
. За това говори фактът, че звуците,които произвеждат, приличат повече на резачка за дърва, отколкото ел. китара.
![]()
![]()
Не е вярно!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
За сметка на това обаче ми се накара по телефона.![]()
What you give is what you get!
Всички проблеми започнаха, когато с него водехме кампания да изчукаме всички момичета в Норвегия...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Як норвежки блек метъл.
Там е прекалено безстийлово бе, как се е съгласил!
Джак, пауър метъл секта звучи по-яко от хеви метъл секта. В сми, хеви метъл секта се състои от некви старци, а Джоуи е млад, снажен, прекрасен воин, с голям меч, с флаг на Епичността зад гърба си, не може да го порицаваш тъй ти!!!1
Деске...случва се, сега![]()
Сционе, забрави да отбележиш дали Джоуи е мъж?![]()
![]()
![]()
Ако искаш ела да провериш.![]()
и мене почнате да ме дразните с тия наредби.. и на 1ва страница всички разбраха, че не ви е харесал 1вич концерт и че Слейър са разцепили пък Де Майо съкс... стига! не сте интересни със цветущите си измишльотини къде му били тестисите..