Цитирай Първоначално написано от Fr0sTyYy`
Така .. хора.. аз съм на 16 години .. а момичето с което ходя е на 14 .. познаваме се от почти година и 3 4 месеца .. от тогава я харесвам.. както и тя мен до колкото знам .. тръгнахме преди 7 месеца не мога да опиша какво чувство изпитвам към нея .. проблема е този .. че постоянно се караме за най малкото нещо .. обича ме .. но не го показва .. късали сме доста пъти постоянно за глупости защото тя се е изнервила или нещо не е било както трябва.. ако я помоля за нещо тя веднага започва да спори и така нататък.. да поискам да съм с нея някой ден а тя да ми каже че иска да излез с приятелки .. и да скъса с мен точно заради това .. ;( .. слд това да се оправим .. и така .. вижте.. ся ще си помислите че тя си играе с мен и така нататък но не е така познавам я много добре познавам и всичките нейни приятелки казват ми всичко.. братовчедка и ми споделя как тя е плакала за мен докато сме били скъсали как не е искала нищо такова да става.. от 1 месец някъде .. всичко е по добре не се караме толкова тя започна да си показва чувствата и наистина харесва ми как се държи дори започна да избира мен преди всичко .. днес трябваше да илиза с приятелки но им каза че ще бъде с мен .. без да съм я молил или нещо такова .. не сме правили секс защото аз и казах не ходя с нея заради това .. тя го иска но я е страх за първи път ще и е .. и аз и казах че не ме бърка ако трябва да го направим след дълго време .. когато и да е .. наистиан много я обичам и не искам да я загубя.. ако може да ми дадете съвет.. какво да правя.. да продължавма ли с нея или .. ? тя се променя виждам го .. просто преди еше твърде малка .. ( смисъл.. не можеше да мисли и не знаеше какво е това чувство защото .. никога не го е изпитвала .. преди само се е лигавела с хората.. ) а аз наистина от нея искам сериозна връзка .. дори сега ми писа смс-и че и липсвам да вляза в скайп но излязох .. просто .. не съм на кеф днес .. днес целия ден бяхме заедно бяхме в тях говорихме с майка и .. после в нас .. гледахме филми .. излязохме навън . .разходихме се .. от сутринта до сега бяхме заедно и беше .. много яко .. не знам кажете ми какво да правя.. да чакам да спре напълно или ? .. Мерси предварително ..
Ей пич,бягай далеч от лигли,които те разиграват и се правят на велики.Как издържаш на всичко това или нямаш други проблеми???