- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Подходяща ли е тренировката ?
Здравейте на всичкиТежа 66 кг и съм висока 1.70 , много исках да отслабна и да стегна ,тръгнах на фитнес , успоредно с него правя упражнения и в нас . Дали тази програма е подходяща за мен ?
-Коремни преси 3*50
-Клякане 3*10
-Повдигане на пръсти 3*25
-20 мин. велометър
-20 мин. степ-тремажор
-10*2 дъмпели - 10 кг
-Лежанка 10*2 с 10 кг
-Гръб 10 с 10кг.
-Бягане по стълби 70 пъти по 10 стъпала
-Прасец 10*2 с 10кг.
- Повдигане на дупе 20 пъти
Благодаря предварителноМоля без обиди , не съм запозната много с темата и съм правила тренировката на своя глава понеже нещо "инструктора" е
П.П Пия и ел-карнитин
Можеш ли да ми кажеш какво да правя понеже пак казвам че не съм запозната , моля![]()
taq lejanka za kfo ti e ?
Пиеш картинитин .... аз тренирам от 2 години некаде само, протейн сам ПЯЛ за 1 месец некаде...за да пиеш добавки треа да си използвал целия ресурс на тялото пак тогава...нали нема да ставаш билдерка ?Първоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
прасеца.... и повдигането на пръсти не е ли ено и също![]()
10 кила дъмбел... мале Колман пасти да яде пред тебе ^^
хубаво е да правиш и напади...за дупето и ено друго нещо е хубаво![]()
щом мислиш да отслабваш , заложи на по леки тежести и повече повторения ...ако искаш да ти препоръчам нешо пиши на лично![]()
Прави многоставни упражнения. Мъртва тяга, напади, обръщане, curl & arnold press, скрипец face pull, суйнг лицева упора в скок звезда и тн.
Висока интензивност, малък обем, голяма плътност
Grumpy old madman
Ясно ми е, че не разбираш, но трябва ли да ставаш за смях?Първоначално написано от Scouse
Grumpy old madman
ле ле висчко това на един пат ли ... ако искаш просто да отслабваш мисля коремните преси ... колелото .. и степ-тренжора са напално достатачни
evalata macka samo taka
ama tricepsa bicepsa ramenete
sushto trqbva malko da gi trenirash
pone da sa stegnati
fuck off red pigs