- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвтче !
Харесвах най - добрия си приятел той също ме харесваше и тръгнахме и сега след 2 седмици разбрах че е било някво тъпо овлечение и че 100000000 пъти повече го предпочитам като приятел , но ме е страх да му кажа как стоят нещата , защото се притеснявам че вече няма да сме така близки !!!!!!!! Моля ви помегнете ми как да постъпя ?!![]()
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
Щом не ти е приятно с него като .. гадже кажи му .. няма смисал да го турпиш апък приятелството вече ви е в историята сори![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Здраво си се прецакала то затова се мисли преди да се прави нещо...Първоначално написано от BiTcH*Fr0m*HelL
Първоначално написано от vAn_;
Попринцип като тръгнахме бях луда по него ама сега![]()
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
мм кофти .. особено за него .. и за теб губиш приятел все пак не бързаи да се разделяте помисли си първо![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
По-добре поговори с него, може би и с него е така..., а и да не е трябва да му кажеш, иначе рискуваш повече да го нараниш...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Ем случва ми се нещо подобно,само дето нз дали той ме хар не сме тръгнали и не съм му казала..така и така няма да сте вече същите приятели..в това съм обедена..така,че кажи му истината,че го искат само като приятел и се надявай за него също да е така или ако не е поне да те разбере![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
с мен бе6е същото...тези неща повярваи се оправят само с времето...бях мн притеснена защото мисех и аз така 4е няма нещата да са съ6тите...оба4е го оставих да се успокои известно време и нещата се оправиха...имаи му доверие... аиде мили4ка успех4ета !![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
mm za jalost i az imah sashtia problem i qwno ne podhodih dobre... emi opitai se da mu kajesh.. kaji mu che za teb e wajno da ste si priateli kakto predi ...uspehi
Ако му кажеш как стоят нещата, ще се разделите и никога повече няма да бъдете същите приятели... Ако не му кажеш, в крайна сметка ти не го харесваш... ще си проличи (освен ако не е някакъв дебил) и пак стигаме до момента, където няма да бъдете същите приятели...
Madness is the gift, that has been given to me.
+1 Пък и е по добре сега да разбере, че не изпитваш нищо повече от приятелски чувства,отколкото след това да узнае, че си го лъгала през цялото време.Но каквото и да направиш според мен никога няма да сте толкова близки колкото сте били преди.Първоначално написано от Chess
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Луда съм по него...аа не съм...просто си дете,което незнае какво иска,но въпреки това продължава с глупостите си...Какво да кажа?-късай бързо и забрави за това приятел!Ако има малко самоуважение няма да иска да контактува с теб повече(а както казаха по горе ако е дебил...)