- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката...моля даите ми съвет БЪРЗО !!!
zna4i trqbva da mi pomognete...mn sum pritesnena...
..zna4i 6te bada kratka i mi trqbva suvet molq da mi pomognete spe6no !!! така, sled dva dni trqbva da se vidq s mom4eto koeto mai obi4am...sega toi mi e malko surdit za6tot 4aka6e dva meseca da mu dam otg. dali iska pak da sme zaedno za6toto predi tova bqhme no za malko..ob6to vzeto ni6to ne stana...i taka 4aka tolkova vreme i nakraq az mu kazah 4e ne moje pak da сме zaedno i edva li 6te se polu4i...be6e mu ujasno kofti i sega muninko se poskarahme i iska da se vidim sled dva dni da pogovorim za da obsudim ne6tata i da ne mi se surdi pove4e..i taka zna4i togava toi 6te iska da se celuvame...no tui kato az nemoga...i mi e mn kofti po skoro me e strah za6toto toi moje i se e celuval pone s 3/4 momi4eta do sega a az ne sum i ne moga...mn me e 6ube kfo 6te pravq molq za mn burz suvet!!! OMOLQVAM VI !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
офф като почнете с тия теми за тия пусти целувки, никой не се е родил научен, просто си затваряш очите пък да тава каквото трябва, момчето трябва да е супер тъпо и ограничено ако ти се подиграва че не можеш да се целуваш, за такива неща трябват опит
Ми аз преди 3 год с едно гадже бях и не можех да се целувам и той ма целува и аз нищо не правя и после тоз идиот каза на вс че не мога да са целувам ! Ама спокойно като си сигурна че това е твоя човек ......![]()
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
Голям проблем имаш...Просто си затвори очите и го направи както го чувстваш...
Ние как да ти помогнем? Да дойдем да се целуваме заради теб ли?![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
kaji na doctor tiin.ima6e edno momi4e sas sa6tiq problem i toi i dade link k1m nqkakva statiq.no vse pak po-dobre go napravi kakto go 4uvstva6 ti
според мен когато дойде момента не трябва да мислиш толкова-ама аз не съм се целувала,ама аз незн как,ама аз не мога-ами трябва да мислиш колко мн желаеш да го целунеш навсякъде,и ако искаш не запо4вай от устните,ами по бузата,врата и ... после по устните и то ще стане
Не мжоеш да се целуваш?
защо? да не би да си тъпа?
Недей да мислиш за тва как ше стане,а точно като дойде момента си затвори очите и го направи..ние с друго няма как да ти помогнем направи както ти доиде чувството..ние не можем да отидем и да се целуваме вместо теб.Колкото и да искам да ти кажа най-точния съвет..то просто няма такъв никой не се е родил научен ще свикнеш от втория път не се притеснявай!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Просто си затваряш очите... а и щом той се целувал...опитваш се да правиш кфото и той![]()
щи кажа само едно...УСПЕХ![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
еми то попринцип момчето води в целувката ти се отпусни и сичко ще е окпо-добре му кажи че не можеш трябва да е супер зле ако ти се подиграва а вие щом вече сте били заедно не сте ли се целували
кво пък значи не можеш? кво не можеш? да си отвориш устата? ибий си го тва притеснение от главата.. няма да те колят![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
ae spoks si4ko 6e se naredi,kvo kat nemoi6,to staa barzo i da ne zeme6 my kaae6,4e nemoe6,si4ko 6e stane vnezapno,ne se trevoji,sqka6 toi ne se e celyval za prav pat,ne se pritesnqai![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от BiTcH*Fr0m*HelL
![]()
нмого забавна тема![]()
![]()
mii te syforumcite ti kazaha...az sy6to bqh hiper mega adski pritesnena prosto kato si pomisleh za tova me obzema6e panika....ama kato kazvam panika imam predvid PANIKA....taa edinstvenoto koeto moga da ti kaja e da se otpusne6 i da napravi6 tova koeto ti idva otvytre a i moje6 da sledva6 nego prosto ne se vprqgai....ako 6te ti e po komfortno mu kaji za da e potgotven...az vypreki 4e mu bqh kazala pak umrqh ot strah ..vse pak ako ne sep olu4i 1-viq pyt ot 2-riq ve4e.... 6te dobie6 opit uspehi
има ги такива дето се подиграват ,момчета имам предвид една от бившия ми клас неможеше да се целува и приятеля им който беше на 18 каза на цялото даскало как тя се опитала да му извади сливиците с езикима ги всякакви изроди
![]()
Просто се остави да се носи течениетоако ме разбираш :P
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
омгг,какво точно не можеш?Не мисли толкова точно какво правиш,ако не се получи той ще е точно толкова виновен колкото и ти така че няма как да каже ,че не можешда се целуваш,дори и мега тъп да е![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата-"Just listen to your heart"...and it will tell you!!
Дано да го написах правино![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Mmm az sa6to nne moga ..t.est nz kak ..
ii kat trqa6e da se
s mom4eto koeto vse o6te obi4am ii .. toi mi kaza "ai dai edna celyvka de" a az my kazax 4e ne si e zaslyjil ..
nz za6to, ama taka mi doide na ym .. prosto me be6e strax .. ii toi posle milioni pati se opitfa6e, ama az se darpax ii nakraq my sxvanax cakata .. igraex si s kosata my ...
ama sq ko da napravq .. be6e me strax .. ne bqx gotova nai veroqtno .. znam li i az ko mi stana .. ii sq ponqkoga me e qd . za tfaa .. prosto se otpysni .. ai yspex!
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
И аз така .. само че преди 1 годПървоначално написано от BiTcH*Fr0m*HelL
И тоя идиот преди една седмица се целувахме и оня ми вика "Брей,много съм изпуснал" и аз направо му се изсмях в лицето
![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Те само умните могат да се целуват..иска се мноооооого акъл и ако е тъпа и е спукана работатаПървоначално написано от w0sh
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
mili4ka parvata celyvka vinagi se sly4va ot samosebe si... ako popadne6 na opitno mom4e s koeto da se celyva6 sama 6te useti6 kak vliza6 v ritama,no ako i toi ne e opiten prosto si zatvorete o4ite priblijete se pregarnete se i dokosnete ustnite si.. ot tam natatak vsi4ko 6te se sly4i estestveno :P :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
слушай! колкот повече са притисняш толкоз поичи ня успийш! начи кат си доближите устните изчакай две секунди да го видиш кво прай и после повтаряй движенията му щот зависи с коя целувка ще целуне