- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката...моля даите ми съвет БЪРЗО !!!
Е, колко си велика! Той те обиждал, ти си го целувала...Първоначално написано от barbie_94
Testis unus,testis nullus...
Дееба наплашихте момичето...И заради глупаци като вас и на мен ми беше трудноТанц на езиците,незаменимо удоволствие,бла,бла,бла...Бу лшитс.Нищо кой знае какво обезспокоително.Използваш най-простата техника-вкарваш въртиш и вадиш.С тая система всичко можеш да направиш-например боб;вкарваш боба в тенджерата разбъркваш(въртиш го) го и вадиш-вала имаме си вкусен боб.И да не се целуваш нищо няма да изпуснеш.
ох , край нали ще се мре![]()
алооо момичее .. събуди сеняма как да ти дадем правилен съвет .. просто си отваряш устата и следваш неговия език и точка . С какво можем да ти помогнем ? .. замисли се просто коллко глупав въпрос .. малко или много всеки има притеснения за първата целувка . Преживява се .. все идва момента в който трябва просто да го направиш
Както казаха всички останали - Никой не се ражда научен
а сети се сама какво трябва да направиш ако тръгне да ти се подиграва и т.н. ..
успокойсе ще се научиш винаги има първи път не е трудно остави тои да води
абе всяка седмица има такава тема защо не погледате за стари теми просто иначе се остави по течението![]()
Виж сега, и аз бях притеснена, и всъщност той ме целуна пръв...![]()
Не очаквай прекалено много, ако се целунете с език, може да ти се стори малко гадничко.
Първо се погрижи за дъха си - Предварително си измий зъбите, купи си дъвка, ако имаш скоби, ги махни... Дъвчи дъвката до последно, когато усетиш, че ще те целуне, просто я глътни.
Целувката... Амиии, можеш просто да си допреш устните до неговите иии... нали си гледала филми - отваряш ги леко, затваряш. Понякога се появява един звук като цъкане, да не се притесниш. Можеш ЛЕКО да захапеш долната му устна...![]()
Не препоръчвам да си вкарваш езика в устата му, щото ако не го направиш правилно, няма да е очарован. Това идва с практика...
За да не чудиш какво да си правиш ръцете, играй си с косата му, обвий врата му...
Дано съм помогнала. Чао!![]()
Не препоръчвам да си вкарваш езика в устата му, щото ако не го направиш правилно, няма да е очарован. Това идва с практика...
xaxaxa em to tova kfa celuvka e togava tq nali to4no tui pita ole boje xaxaxaxaxaxakak da se celuvame s ezik pita pak ti ti vikash ne si vkarvai ezika tolkzo po tapoto mnenie
Po temata ami nqma pravila ili ne6to da u4i6 tolkova be kat te e strah pomoli nqkoi da te nau4i za da ne se pritesqnvash :}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ехх поредната теманикои не се е родил научен..просто затваряш очи и то ще доиде от само себе си :0
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Няма да мислиш че те е страх от провал при целуване.Отпускаш се и се водиш по ритъма и всичко си става от самосебе си.Няма да го мислиш и тва е.Колкото повече си го втъпляваш толкова по зле ще ставаи накрая ще се ядосваш на себе си защо така се е получило.Просто мислете позитивно
zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi
офф мила, едва ли някой може да те научи как да се целуваш-всичко става с времето и опита...просто се отпусни...ще видиш, че ще се получи от само себе си![]()
![]()
няма човек които неможе да се целува просто се отпусни и то само ще си стане никои неможе да ти обясни ... просто деи се притеснява и сичко ще е ок
![]()
Spokoino,nqma mqsto za pritesnetieVse pak nikoi ne e idealen,no ti ne si i opitvala :P Prosto si zatvori o4ite i to 6te si stene ot samo sebe si!
![]()
Устните ти ще изпия като гроздова ракия!
ех .. няма нищо страшно ... и аз в началото много го мислех .. дори незнаех кога ще се случи .. но в един момент вече не ти пука какво правиш .. правиш го импулсивно .. така че от толкова много мислене може нищо да не излезне .. просто се отпусни .. и ще видиш колко е готино ...
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
Абе момиче за какво се шашкаш..една целувка не е краят на света,това е някакво прятно изживяване - не трябва да се плашиш от това .. Погледни и тука,мисля,че ще ти е от полза http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E2%EA%E0%F2%E0
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
това не е проблем.....боже и цяла тема пуснала......![]()
Ето какво пита момичето: i taka zna4i togava toi 6te iska da se celuvame...no tui kato az nemoga...i mi e mn kofti po skoro me e strah za6toto toi moje i se e celuval pone s 3/4 momi4eta do sega a az ne sum i ne moga...mn me e 6ube kfo 6te pravq molq za mn burz suvet!!! OMOLQVAM VI !!! - Не виждам някъде да е писала с език...Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Ако е за език, наистина няма правила, ама аз ти препоръчвам да не опитваш от първия път...![]()
ama za momicheto e problem taka 4e i ti si go imala moje biПървоначално написано от ladyb1rd
Не знам.
Оправяйте се, ама тихо, че ми се спи.![]()
xahxahx sorry ama to trqbva da si malumen ako neznai6 kak da se celuvash bez ezik :}} xaxaПървоначално написано от Bellisima
Първоначално написано от jujit0
ттцТЦТцтЦтц Едно И сЪщо И пак ЕднО и съЩооооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Алоо,за целувката няма техники и тя не се учи![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Душичка, май-май никак не си ориентирана какво искаш...
Ти ако от сега мислиш по 2 месеца дали с дадено момче искате да тръгнете, си представям как ще е занапред...![]()
Иначе обсъдете ситуацията и ако ти не искаш да го целуваш, не го прави, само защото той има желание.![]()
Успех и не се притиснявай, както ти казаха-Никой не се е родил научен?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Spider4eto
(sun) Live your life and do whatever you like...
Душичка, май-май никак не си ориентирана какво искаш...
Ти ако от сега мислиш по 2 месеца дали с дадено момче искате да тръгнете, си представям как ще е занапред...
SPOX ! kat ne iska6 ne si predstavqi kak 6te e zanapredi za tvoe svedeniq nie si imahme pri4ina da mislim tolko vreme takam 4e aide kato neznae6 kak stoqt ne6tata mejdu dvama 4oveka moje6 da ne puska6 takiva komentari nali ?!
![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!