.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Цитирай Първоначално написано от BiTcH*Fr0m*HelL
    Ми аз преди 3 год с едно гадже бях и не можех да се целувам и той ма целува и аз нищо не правя и после тоз идиот каза на вс че не мога да са целувам ! Ама спокойно като си сигурна че това е твоя човек ......
    И аз така .. само че преди 1 год И тоя идиот преди една седмица се целувахме и оня ми вика "Брей,много съм изпуснал" и аз направо му се изсмях в лицето
    Е, колко си велика! Той те обиждал, ти си го целувала...
    Testis unus,testis nullus...

Дееба наплашихте момичето...И заради глупаци като вас и на мен ми беше трудно Танц на езиците,незаменимо удоволствие,бла,бла,бла...Бу лшитс.Нищо кой знае какво обезспокоително.Използваш най-простата техника-вкарваш въртиш и вадиш.С тая система всичко можеш да направиш-например боб;вкарваш боба в тенджерата разбъркваш(въртиш го) го и вадиш-вала имаме си вкусен боб.И да не се целуваш нищо няма да изпуснеш.

Град
    На слънцето :>
    ох , край нали ще се мре

алооо момичее .. събуди се няма как да ти дадем правилен съвет .. просто си отваряш устата и следваш неговия език и точка . С какво можем да ти помогнем ? .. замисли се просто коллко глупав въпрос .. малко или много всеки има притеснения за първата целувка . Преживява се .. все идва момента в който трябва просто да го направиш Както казаха всички останали - Никой не се ражда научен а сети се сама какво трябва да направиш ако тръгне да ти се подиграва и т.н. ..

Град
    plovdiv
    успокойсе ще се научиш винаги има първи път не е трудно остави тои да води

абе всяка седмица има такава тема защо не погледате за стари теми просто иначе се остави по течението

Виж сега, и аз бях притеснена, и всъщност той ме целуна пръв...

Не очаквай прекалено много, ако се целунете с език, може да ти се стори малко гадничко.
    Първо се погрижи за дъха си - Предварително си измий зъбите, купи си дъвка, ако имаш скоби, ги махни... Дъвчи дъвката до последно, когато усетиш, че ще те целуне, просто я глътни.

Целувката... Амиии, можеш просто да си допреш устните до неговите иии... нали си гледала филми - отваряш ги леко, затваряш. Понякога се появява един звук като цъкане, да не се притесниш. Можеш ЛЕКО да захапеш долната му устна...

Не препоръчвам да си вкарваш езика в устата му, щото ако не го направиш правилно, няма да е очарован. Това идва с практика...

За да не чудиш какво да си правиш ръцете, играй си с косата му, обвий врата му...

Дано съм помогнала. Чао!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Не препоръчвам да си вкарваш езика в устата му, щото ако не го направиш правилно, няма да е очарован. Това идва с практика...
    xaxaxa em to tova kfa celuvka e togava tq nali to4no tui pita ole boje xaxaxaxaxaxa kak da se celuvame s ezik pita pak ti ti vikash ne si vkarvai ezika tolkzo po tapoto mnenie

Po temata ami nqma pravila ili ne6to da u4i6 tolkova be kat te e strah pomoli nqkoi da te nau4i za da ne se pritesqnvash :}}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    ехх поредната тема никои не се е родил научен..просто затваряш очи и то ще доиде от само себе си :0
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    plovdiv
    Няма да мислиш че те е страх от провал при целуване.Отпускаш се и се водиш по ритъма и всичко си става от самосебе си.Няма да го мислиш и тва е.Колкото повече си го втъпляваш толкова по зле ще ставаи накрая ще се ядосваш на себе си защо така се е получило.Просто мислете позитивно
    zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi

офф мила, едва ли някой може да те научи как да се целуваш-всичко става с времето и опита...просто се отпусни...ще видиш, че ще се получи от само себе си

няма човек които неможе да се целува просто се отпусни и то само ще си стане никои неможе да ти обясни ... просто деи се притеснява и сичко ще е ок

Spokoino,nqma mqsto za pritesnetie Vse pak nikoi ne e idealen,no ti ne si i opitvala :P Prosto si zatvori o4ite i to 6te si stene ot samo sebe si!
    Устните ти ще изпия като гроздова ракия!

ех .. няма нищо страшно ... и аз в началото много го мислех .. дори незнаех кога ще се случи .. но в един момент вече не ти пука какво правиш .. правиш го импулсивно .. така че от толкова много мислене може нищо да не излезне .. просто се отпусни .. и ще видиш колко е готино ...
    РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!

Супер фен Аватара на miShle
    Абе момиче за какво се шашкаш..една целувка не е краят на света,това е някакво прятно изживяване - не трябва да се плашиш от това .. Погледни и тука,мисля,че ще ти е от полза http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E2%EA%E0%F2%E0
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

това не е проблем.....боже и цяла тема пуснала......

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    xaxaxa em to tova kfa celuvka e togava tq nali to4no tui pita ole boje xaxaxaxaxaxa kak da se celuvame s ezik pita pak ti ti vikash ne si vkarvai ezika tolkzo po tapoto mnenie

Po temata ami nqma pravila ili ne6to da u4i6 tolkova be kat te e strah pomoli nqkoi da te nau4i za da ne se pritesqnvash :}}
    Ето какво пита момичето: i taka zna4i togava toi 6te iska da se celuvame...no tui kato az nemoga...i mi e mn kofti po skoro me e strah za6toto toi moje i se e celuval pone s 3/4 momi4eta do sega a az ne sum i ne moga...mn me e 6ube kfo 6te pravq molq za mn burz suvet!!! OMOLQVAM VI !!! - Не виждам някъде да е писала с език...

Ако е за език, наистина няма правила, ама аз ти препоръчвам да не опитваш от първия път...

Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от ladyb1rd
    това не е проблем.....боже и цяла тема пуснала......
    ama za momicheto e problem taka 4e i ti si go imala moje bi

Не знам.
    Оправяйте се, ама тихо, че ми се спи.

Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Bellisima
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg

Ето какво пита момичето: i taka zna4i togava toi 6te iska da se celuvame...no tui kato az nemoga...i mi e mn kofti po skoro me e strah za6toto toi moje i se e celuval pone s 3/4 momi4eta do sega a az ne sum i ne moga...mn me e 6ube kfo 6te pravq molq za mn burz suvet!!! OMOLQVAM VI !!! - Не виждам някъде да е писала с език...

Ако е за език, наистина няма правила, ама аз ти препоръчвам да не опитваш от първия път...
    xahxahx sorry ama to trqbva da si malumen ako neznai6 kak da se celuvash bez ezik :}} xaxa

Re: Целувката...моля даите ми съвет БЪРЗО !!!

Цитирай Първоначално написано от jujit0
    zna4i trqbva da mi pomognete...mn sum pritesnena ... ..zna4i 6te bada kratka i mi trqbva suvet molq da mi pomognete spe6no !!! така, sled dva dni trqbva da se vidq s mom4eto koeto mai obi4am...sega toi mi e malko surdit za6tot 4aka6e dva meseca da mu dam otg. dali iska pak da sme zaedno za6toto predi tova bqhme no za malko..ob6to vzeto ni6to ne stana...i taka 4aka tolkova vreme i nakraq az mu kazah 4e ne moje pak da сме zaedno i edva li 6te se polu4i...be6e mu ujasno kofti i sega muninko se poskarahme i iska da se vidim sled dva dni da pogovorim za da obsudim ne6tata i da ne mi se surdi pove4e..i taka zna4i togava toi 6te iska da se celuvame...no tui kato az nemoga...i mi e mn kofti po skoro me e strah za6toto toi moje i se e celuval pone s 3/4 momi4eta do sega a az ne sum i ne moga...mn me e 6ube kfo 6te pravq molq za mn burz suvet!!! OMOLQVAM VI !!!

ттцТЦТцтЦтц Едно И сЪщо И пак ЕднО и съЩооооооооооо

А целунахте ли се,кво станаа?Я разправи малко тука.

Град
    не е установено още :]]
    Алоо,за целувката няма техники и тя не се учи
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Душичка, май-май никак не си ориентирана какво искаш...
    Ти ако от сега мислиш по 2 месеца дали с дадено момче искате да тръгнете, си представям как ще е занапред...

Иначе обсъдете ситуацията и ако ти не искаш да го целуваш, не го прави, само защото той има желание.
    Успех и не се притиснявай, както ти казаха-Никой не се е родил научен?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на vikt0riQ
    Град
    точно в нас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    офф като почнете с тия теми за тия пусти целувки, никой не се е родил научен, просто си затваряш очите пък да тава каквото трябва, момчето трябва да е супер тъпо и ограничено ако ти се подиграва че не можеш да се целуваш, за такива неща трябват опит

(sun) Live your life and do whatever you like...

Град
    дЖигитАй xD
    Душичка, май-май никак не си ориентирана какво искаш...
    Ти ако от сега мислиш по 2 месеца дали с дадено момче искате да тръгнете, си представям как ще е занапред...

SPOX ! kat ne iska6 ne si predstavqi kak 6te e zanapred i za tvoe svedeniq nie si imahme pri4ina da mislim tolko vreme takam 4e aide kato neznae6 kak stoqt ne6tata mejdu dvama 4oveka moje6 da ne puska6 takiva komentari nali ?!
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си