- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами сега ? - :cry:
Това не е поредната тема за нечие разбито сърце и не искам някой да ми казва какво да правя просто исках да споделя на някои ... Всичко започна преди 8 месеца когато баща ми почина в ръцете ми , после " най добрата" ми фр ме предаде , после всичко се преживяваше някак си , но после компанията ми ме намрази именно заради тази "най добра приятелка" започнаха да се отдръпват от мен , а накрая и любовта не ми върви тва ясно не ми пука особенно , но с времето и всичко това всички да са против мен за нещо за което не съм виновна ми тежеше , плача си тихо без никoй да знае , когато днес се скарах с момичето на което имам най голямо доверие , зашотото просто нямам време да отида с нея на дискотека , а след 2 дни заминавам с всички онези хора които ме мразят а вече и аз тях
Аз попринцип жертвам всичко за приятелите си и сега просто усещам как вътрешно умирам ако вече не съм и мъртва
![]()
![]()
Падам си оптимист и съм силна всички са на това мнение но сега просто незнам какво целя къде отивам НИЩО незнам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щастието се състои в доброто здраве и в късата памет
Zagubata na ba6ta ti e naistina tejko ne6to i e moje bi edinstvenoto zaradi koeto si struva da pla4e6.A tvoite ,, priqteli" ako bqha istinski nqma6e d a te ostavqt zaradi mnenieto na nqkakvo momi4e,taka 4e prosto ne si struva da ti e gadno zaradi tqh.Otnosno priqtelkta det ne si oti6la s neq na diskoteka-po-t1pa pri4ina a s1rdene ne bqh 4uvala.Zabravi za vsi4ko staro i zapo4ni na 4isto.zapoznai se s novi hora i vs 6te se promeni![]()
Незнам каде заминаваш с "всички онези хора" , но ако е на почивка море ,лагер нещо мисля че нещата ще се променят немисли че всички те мразят и помни че има поне 10 човека на които им пука за теб и които те обичат дори ти да не подозираш за това.Гледаи да извличаш колкото може повече позитивни моменти от живота защото не е много дълаг .. не зарязваи приятелите си и гледаи да си в добри отношения с тях защото без приятели ... за никаде не сме.Не искам да ти казвам какво да правиш просто споделям моето мнение и ти давам савет до колкото .. разбрах за ситуацията ти.
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Да но това са хора на които държа на които съм помагала и които уважавам не мога просто така да ги забравя а аз по тая тема приятели в бой съм се хвърляла заради тях не мога без приятели а сега нямам нито един
![]()
![]()
![]()
Емм ето правила си всичко за тях...ти сигурно и в огъня си щяла да скочиш заради тях..добре ама айде всичко да си има мярка а?Първоначално написано от patenceto_5533
И след всичко,което си направила за тях ето сега те как постъпват..Правила си всичко за тях и те просто са се възползвали.Не трябва да ти пука за такива хора не те заслужават запознай се с други хора и им еби майката на тея пиклюфци!!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Da no ostavam kato riba na suho bez jiv chovek do sebe si koito da mi napomni kolko neshta sa zabranenie no trqbva da gi napravq i kolko sum tupa ... Neznam no naistina nqkolko puti si misleh ami ako se samoubiq no ne moga prosto nqmam taq sila a te samo si se kefqt na tva che zaminavame na lager![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ммммне... Не си мъртва, още.![]()
Има още да страдаш...
Madness is the gift, that has been given to me.
Mila avtorke, sigurna sym che ti e bilo mnogo tejko i trudno :/ No takyv e jivotyt-poniakoga ima i loshi momenti! Niama perfektni semeistva,niama istinski priateli.. ! Moeto semeistvo syshto izglejda perfektno no .. samo na pryv pogled. Gledai napred,usmihvai se, ne se otchaivai,a v nikakyv sluchai-predavai! Bydi silna i se prebori s problemite. Uspeh![]()
Ti trai che da ne zemesh ti da postradashПървоначално написано от Chess
![]()
.. Mi-au !
Първоначално написано от Yahoo ,, !
Come on god...Smite me with your mighty smitier...
Ем... гадни събития в живота ти наистина..!
Няма какво друго да кажа освен че всичко ще се оправи, ти си силна, остани си такава.
Raise your fist!
Не е лесно да ставаш всеки ден и да знаеш че поредния тъп и смотан ден предстои но да гледаш с усмивка и да си казваш след всяко лошо нещо и това ще мине а то да се натрупва ... Отделиха се от мен само заради нея а не виждам на нея какво толкова и направих освен да и кажа че това да коментира смъртта на баща ми ми е неприятно и ме разстройва ... А дори сега преди няколко дни един "фр" от компанията ми ми каза че аз съм го убила такъв рев никога не бях ревала сигурно скоро и в лудницата щяха да ме заведат след тази смърт почти всичко застрашаващо нечии живот освен моя се втурвам да го спася и дори сега колкото и да са ми причинили ако стане нещо пак ще им помогна не мога да гледам как някои страда а много хора злоупотребяват с това и от това само аз си патя ... не знамвече не ги имам за фрс но не са ми и безразлични
Единственото,за което има смисъл да тъгуваш е баща ми.Позната ми е до болка твоя проблем.Не си мисли,че си единствена.А за приятелката-много тъпо оправдание.Намери си нова групичка.А и за Chess колкото и да е брутално човека е прав.Страданието не свършва тук.Първоначално написано от patenceto_5533
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
на всеки се слу4ва някой гаден период в живота,но после идват и хубавите.споко![]()
Не свършва но за тия няколко месеца минах съвсем сама през цялото това без дори майка ми да разбира никoй не знаеше какво се случва с мен и всеки очакваше много и сега на изпитите кат ги разрочаровах с тия 5 и 4 и на всеки съм виновна всеки ми вика и никoй не изслушва все едно аз съм длъжна не съм ама го правя щот поне съм човек а те и като такива не се показаха ... убила съм башата ми ... виновна ли съм че умря в ръцете ми за бога ... всеки път като се сетя и плача и никoй не знае защо за тях просто го приемам много на вътре айде те да го преживеят и тогава да ми говорят въпреки че и тогава аз ще съм до тях както те НИКОГА не бяха до мен![]()
Да това наистина е доста неприятно.Но наистина след всеки труден период идат и хубави дни дано за теб те да дойдат възможно най-скоро.
Все пак това,което не ни убива ни прави по-силни.
А ако пак почувстваш,че повече не можеш да издържиш по-добре вземи някое успокоително-валериан например(тфа съвсем сериозно),защото нервите са единствените клетки,които не се възстановяват,а от разказа ти разбирам,че вече си загубила достатъчно
Мога да ти кажа само ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА всеки който ти е причинил нещо лошо ще му се върне, но помни, че добротата се връща двойно а по това което си писала разбирам, че ти си много добра но много страдаш.Повярваи ми ще дойде и твоето време да си щастлива защото след всяко лошо нещо идва хубавото.Само спокс всичко ще се нареди ще срещнеш човек който вярва в теб и те обича истински и вече никога няма да плачеш сигурна съм
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от siiska
Дай ми една основателна причина да мисля,че всичко се връща...
Понякога живота ни поднася поредица от изпитания. Всичко това е наистина трудно за преодоляване, но когато най-накрая всичко свърши ще бъдеш много по-силна. Характера се калява. Наистина съжалявам за всичко, което ти се е случило и прекрасно разбирам, че няма как да погледнеш на всичко това от добрата му страна, защото просто няма такава.
Успех за напред. И това ще мине.
Причина еми живота по принцип.Всеки човек си има своя апогей.Така че,само спокойно и не му мисли толкова много.Първоначално написано от Chess
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Спокойно,и аз съм минала през това и то неотдавна.Важното е да не се предаваш.Моя съвет е да си намериш нови приятели,знам,че сега някой ще каже то да не би да е толкова лесно и че това изобщо не е решение на проблемите й,но повярвай ми,минала съм през всичко това,като чета темата ти все едно чета моята история.Знай,че истински приятел може да е този,който най-малко подозираш.Когато на мен се случиха тези неща,бях излизала с едно момиче ( в смисъл на разходка в компания ) само веднъж-два пъти,но именно тя се оказа незаменима.Имах нужда от човек,който да ме разбере.Започнах да излизам с нейната компания,нейните приятели.Те се оказаха страхотни хора и всички много ми помогнаха.Спокойно,има доста хора,минали през такива периоди,знай,че нещата ще се оправят![]()