- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазите ли диети?
Ами лятото точно съм много активна, постоянно правя нещо и почти не спя(което не е хубаво де) и почти не ям(което пак не е хубаво). На диети съм била само веднъж щото се бях вманячила нещо иначе съм 5 кила под норматаи са през лятото ям много рядко щото не се сещам
и предпочитам ябълки, сладолед, кисело мляко, салатки, задушени зеленчуци и сокчета
![]()
Не,просто не ям след 6,това е най-доббрата диета![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Не спазвам диети,а просто се ограничавам.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
някви ограничения има от време на време,ама тия диети тип`пиер дюкан`и не знам си кой,дето цял ден треа да бройш калориииии...айде не![]()
0t 10 godi6na pazq dieti no na 11 kato stanah razvih anorexiq ot tolkova striktna dieta no se opravih za 2 meseca i sega sum s normalnoto si teglo za viso4inata sisporuvam i se li6avam ot nqkoi raboti.. vutre v sebe si znam 4e ne e redno (za6toto po4nah ot mnog0 raboti da s eotkazvam na posleduk
) no si produljavam tcc.. kakto i da e .. Po temata- da pazq dieti =)
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Аз съм твърдо против диетите и строго за нормалното хранене .. вярно, че и аз не го спазвам коректно през цялото време, но ако човек се храни здравословно и умерено - не мисля, че ще има проблеми с наднорменото тегло и т.н.
Воля за диети нямам, а и да имах нямаше да ги спазвамгледам да се храня колкото е възможно най-здравословно
![]()
Диета не съм пазила през живота си и нямам намерение да пазя.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!