- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му покажа любовта си?
Така проблема ми е че ааадски много си падам о едно момче, но не мога да му го кажа.Дори незнам дали той ме харесва...
Единствените знаци които ми е давал са, че ми направи татос (с химикалка) беше адски сладко от негова страна
хихих, дигна ме на ръце, дойде до нас, другоо еми преди не се е събирал в нашата компания а откакто ме видя в нея (понеже аз съм от скоро там) идва всеки ден сякаш за да ме види, изпращал ме е вечер до вкъщи и ме защитава. Мислите ли че ме харесва??? Той е на 17, а аз на 15 и за това си мисля че едва ли ще ми обърне внимание.
![]()
Друг проблем е че най добрата ми приятелка също си пада по него и ме е страх че ако стане нещо между нас двамата на нея ще и е гадно.
Говорила съм с нея по този въпрос и каза че няма да и е гадно а дори щe се радва, но аз не и вярвам все пак... Оххх незнам моля ви някой да ми помогне мислите ли че имам шанс с него??? И как може да се спечели сърцето на готин батко??????
Благодаря предварително.
![]()
ПО прочетеното смятам че момчето те харесва и има симпатий към теб.това че и приятелката ти го харесва те поставя в доста сложно положение.Но запомни едно гаджета ще има много но истинските приятели за малко.за това по добре се орейнтирай към друго момче на 15 си няма да е само той
Успех
тва ще е голям кеф да .. :Д мм да харесва те особено щом те е испращал няколко пъти и те защитава .. добър савет ти дава яурдолиниПървоначално написано от gurdolini
целуни го другия път като те испрати или му намекни че го харесваш .. кажи му направо ако трябва няма да загубиш
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
еми избери подходящ момент да му признаеш 4е го харесваш и няма как да разбереш дали те харесва ако не го питаш![]()
Другото което забелязох е че пред мен винаги се опитва да се докаже как да кажа като МЪЖ смисъл прави се на шеф кара другите да му играят по правилата заяжда се с други момчета а тойй е мнооого силен а и адски забавен това начин да ми покаже че ме харесва ли е????
Защо не му кажеш ?
Madness is the gift, that has been given to me.
Първоначално написано от siiska
чесно да ти кажа пича иска да те е*е .. Наи-вероятно
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Определено те харесваМоя съвет е или да му кажеш или да го покажеш (гушни го,целуни го,намеквай му разни неща) А относно прителката ти-ако с моя фр харесваме едно момче,а то харесва нея,няма да имам нищо против да са заедно.
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Да бе батко 2 години по-голям от теб е напълно нормално..
Просто му го кажи,че си падаш по него и толковааа : )..а пък за приятелката ти..наистина може да и бъде все еднотака,че действай няя да се притесняваш..а според тва коет пише те харесва
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Da be sig si pada po teb.Nali znaesh....One kiss i voala![]()
Gotovo.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/