- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато някой ви харесва,а вие него НЕ
Напоследък зех да се замислям относно нещо.Така...въпросът ми е:Когато някое момче/момиче ви каже,че ви харесва,а вие сте убедени,че не искате да има нищо между вас,какво правите?Какво му/й казвате?
Защото когато отрежа някое момче,някои хора ми казват,че съм много гадна и обичам да разбивам сърца.А когато му кажа,че може би съвсем малко го харесвам,пък ми казват,защо съм му давала напразни надежди...е кфо да правя???![]()
При вас как е?
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Доста полезно е да кажеш, че не го харесваш...
Madness is the gift, that has been given to me.
ми на мен ми се случи преди извесно време :1 му казах,че ша си помисла..та дано го захаресам (щот е много свясно момче) но не стана ...накрая му отказах ...няма смисал без да го харесвам.Сега съвалявам ама кат съм тъпа....
най-изтъркания вариант: казваш, че предпочиташ да си останете просто приятели![]()
Ми ... незнам на колко години си ти всъщност.Как така идват и ти казват харесвам те .. тва ми е малко нереално.Ако някои иска да разбереш че те харесва първо ще ти го намекне или ще го покаже по друг начин .. а щом идва и ти казва харесвам те значи или си на 12-16 год или просто показваш някакъв интерес към тези хора за да ти кажат харесвам те .. обикновенно хората първо канят на среща преди да кажат харесвам те но .. незнам в твоя случаи как е ..![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
муци, света е много гаден, според мен ако го харесваш - ОК, ако ли не по-добре не му давай надежди а го отрежи, знаеш ли колко съм ги рязала. няма как, по-добре да го отрежеш отколкото да го заблудиш
Муци ?!Първоначално написано от gurdolini
![]()
Ами някой ми го казват направо,друг ми го показват,и са толкоа тъпи,че не виждат,че не ме интересуват.Баси нахалните хора дет има.И ако реша директно да му кажа,че не го харесвам,ме изкарват кфа ли не...А ако се прая,че проявявам някакав интерес,предлага ми и после кат го отрежа,давала съм напразни надежди....Първоначално написано от dantro
Реален случай.
Тя: Тебе си харесвам
Аз: сори, не ме привличаш физически
Мой приятел: тоест, Дебела си.
Виж.. каквото имаш да казваш си го казвай направо! Писна ми от край време да си мислят, че след като участието ми в разговора се свежда до "да", "добре", "шанс", "ок" да не се усещат, че не са ми от най - най - любимата компания..
Тфа ме зарадваПървоначално написано от w0sh
На мен ми се иска да кажа ''Тъп си и си грозен''.Обаче като се поставя на тяхно място...гадно е.
Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Ами, ако няма друг начин да го разкараш?
Време е да започнеш да се държиш малко по тежко .. смисал показваи им повече че не ти пука прави се на недостъпна или ги режи да не ти пука (рофл)
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
лолл [-o< тук скромността е на високо ниво...
ми ние дето не режем момче секи ден кфо да правим![]()
А аз които не режа момичета кво да правя не че ми трябват![]()
![]()
имам си ..
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Точно това е проблемаПървоначално написано от Chess
В момента има поне 5 момчета,които се надяват да стане нещо с мен и аз по всякакав начин се опитвам да им покажа,че не са на прав път и все пак гледам да не ги нараня,обаче не се пoлучава.Не се отказват...
Еми...щом няма друг вариант..."Тъп си и си грозен".![]()
И после аз съм ''гадна и безчувствена''![]()
Ти се искара няква Хах както и да е не им обръщаи внимание![]()
само спри да летиш че може да се блъснеш в някои облак
![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Глупости...
На кой да не обръщам внимание?Първоначално написано от dantro
Мисли... на тези, които те харесват... (игнорирай ги иска да каже човека)Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Божее.. все едно чета моята история. И мен ме е яд, че си изгубих времето с тоя.. пфф.. Заблудено лапе съм била, нямам думи.Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
По темата: Ми разбивай си сърца, бе, кфо те бърка ?! Нито си длъжна да ходиш с някой, който не ти е приятен, нито да му любезничиш "Амиии..аазз..таковаа. Не ме разбирай погрешно, ти си много свесен....и мил...обачеее...".Режи, за да не те режат тебе! Ако щат да ти казват, че разбиваш сърца и сякфи глупости.. Не че gi бърка тях, де.
:P
Как като не ме оставят намираПървоначално написано от Chess
![]()
Кажи ми, че знаеш смисъла на думата "игнорирам".Първоначално написано от JuSt a kId [*_-