- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато някой ви харесва,а вие него НЕ
[quote="- Fall Out Girl -"]Ще опитамПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
Еми давай с баналното: "скоро ме оставиха, много съм наранена, имам нужда от известно време сама"... не, че някога ми е вършило особена работа, ама поне можеш да пробваш...Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Ако искаш да ми я обясниш давайПървоначално написано от Chess
![]()
Пробвала съм.Казват ''Ще те чакам колкото трябва''Първоначално написано от babity
![]()
Оле, нали ?!Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Бахтии нахалните същества!
![]()
Напоследък обожатели много. Опитвам се да поддържам приятелски отношения с тях като им намеквам, че не ме привличат по по-различен начин.
Винаги има друг начин. Ти така ли ги режеш?Първоначално написано от Chess
Супер тъпо е да се изръсиш нещо от рода... '"Грозен/на си - не ставаш." 0.о
Най-малкото трябва да проявиш уважение и такт... освен вече, ако Той/Тя не са прекалено нахални, но дори и тогава може да не ги обиждаш така.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
давай го малко по-деликатно например-"имам много да уча и не мога да се занимавам с момчета"![]()
ама ся лятната не стаа....
Кофти е така да мъчиш бедните същества.. "Ако искаш да ходиш с мен, купи си мерцедес!"![]()
не всичко е пари....Първоначално написано от - Fall Out Girl -
![]()
Of courseПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
Оф...отчаях се вечеПробвала съм дори с 'Лезбийка съм''...не минава
![]()
ее тая лигла взе да ме дразни оправяи се кво ни занимаваш хубава си стига си се хвалила грррррррр![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Нито се хваля,нито се смятам за хубава...ае я ф*к няа ви занимавам повече...Първоначално написано от dantro
Любимата ми темаа!Иначе не пробвай повече с това за лезбийките - може да ти тръгне кофти слава.
![]()
Пробвала ли си с "мъж съм"Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Мерси.За това не се бях сещалаПървоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
![]()
И азз!
![]()
![]()
Когато не харесваш някой си прям с него и му го казваш директно,въпреки,че ще го заболи..По-добре да приеме фактите отколкото да се самозалъгва и после да страда повечеПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
Ем при мен винаги е така, после ми викат, че съм мъжемразка. Еми като не ми харесва никой ко да напрая ся ?
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
hva6ta6 se v bliskata jamiq da reji6 6toto ima6 d1lgodneven opit s rqzaneto na mom4etaПървоначално написано от `Impossible is nothing `®
Класика:
[01:13:49] някой-си каза: neiska6 se vidim posledno taka li
[01:14:07] babity каза: нещо такова..
![]()
![]()
![]()