- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пука ли ви за HIV?
Ти яж чура е нещастник. Може ли да задаваш такива тъпи въпроси.
TomHanks respect bro. Радваш ме![]()
Streetball is my job!
Първоначално написано от Spraymaster
Пазя се ... подбирам сексуалните си партиорки .. презервативи .. всичко
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
е много ясно..че то на кой не му пука??освен на заразените вече...в смисъл не че нещо лошо имах в предвид но повечето се отчайват..а и то като няма лек..
Cruel Intentions
Чрез тази тема исках си съставя една малка статистика или нещо като отговор на въпроса, до колко време ще изчезне СПИН. Защото колкото повече носим презервативи, толкова по малък е шанса за разпространение. Хив живее максимално 12 години и ако в МОМЕНТА всички спрат да правят секс без презерватив, през 2020 година спин ще е официално в историята.
Написах респект е нещастник. Деба задръстения вмирисан метъл с тъпи въпроси!
Как ше накараш хората да използват презервативи ве тъпан. Спина идва от Африка. Мислиш ли че там знаят квой туй кондом. Ограничен метъл![]()
Streetball is my job!
аз съм супермен и не ме е страх .. ама не раздувай много еи![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
в такъв случай за най-сигурно трябва да спрем секса..колко са 12 години..ем...няма д аизчезне..има хора които са болни и могат без да искат да ни заразят..или пък има някои които и нарочно го правят..другите сякаш са им виновни..ем..те ще намерят лекарство за спина ,но пък ще излезе друга болест и..няма как.не може всичко да е ок..живота трябва и да е малко гаден..
Cruel Intentions
Ти обиди майка си, не аз... Сега ми е по-спокойно за тая дърта пача![]()
Streetball is my job!
Абе не разсъждавай така.. Живота трябва да е малко гаден. Ако всикчки разсъждаваха така, сега щеше да се мре от хрема... Днес излезе хрема... Намерим и лекарството,... после ще излезе нещо другоо (Като синузита) ... Ако така разсъждаваха през средновековието, нямаше да четеш това, гаранция 200%Първоначално написано от mystery`girl
![]()
Мри еSpraymaster
МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 12:36 am Заглавие:
and1streetball написа:
Ше се погрижа и за майка ти даже
По дърти си падаш а?![]()
Streetball is my job!
Ти си толкова тъп, че не можеш да схванеш кво означава подписа ми, но така е все пак обиждаш майка си. Ае кажи и да топли леглото, ей ся ида да се поразкършим с нея, в кревата на баща ти![]()
Смазах те, нещастникЛека нощ
![]()
Streetball is my job!
Чоек умий си зъбите и тогава ми пиши, шот и през клавиатурата ти усещам вмирисаната ти уста... Смешко
Да ти акам в устата педроо, щот тя и без туй на кенеф мирише, някой може да я обърка![]()
Ае не ми се занимава с тебе. Мри.. ъъ.. тей де Мир![]()
Streetball is my job!
Да, плаша се.Всеки трябва да се плаши.Да, пазя се, въпреки сигурността в партньора ми и в мен.До каква степен....ами това си е смърт....така, че...ясно.Да презерватива трябва да е незаменимо нещо при всеки, не само заради ХИВ!Първоначално написано от Spraymaster
A.D.I.D.A.S.