- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За бившите.....
мразите ли ги и защо скасахте лично аз сам много добра приятелка с бившите ми гаджетае не сас вси4ки
Im hot you are not!
Моля?!![]()
![]()
Не ги мразя но не съм им и приятелка.Така да се каже сме на Здравей! и Здрасти!.И ако говорим за нещо то е училище.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не..защо да ги мразя?Нямам причина да ги мразя,не сме приятели но..аз гледам напред а не назад..вече са бивши - минало е..и все пак търся настоящиятПървоначално написано от lips of an angel_F
![]()
![]()
Желязна Девица
Vsyshnost imala sym 1 gadje.Sega go preziram.Bih kazala daje che silno go nenavijdam.Slava bogu che lqtoto nqma da go vidq shtoto ako mi se mqrne pred ochite tozi strahlivec da skocha da go nashamarq!!!![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не се разбираме особено единия даже и бой е ял защото ме нарече курва![]()
Не мразя нито един бивш. В различни отношения съм с тях - с някои си говоря, с някои съм за Здрасти-чао, други пък се правя, че не ги виждам...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не,не ги мразя.А и защо да го правя?Напротив,дори сме много добри приятели но естествено те вече са минало![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ми не, не ги мразя. Няма и за какво... Това че не е потръгнало, не значи че трябва да сме врагове. Има само един с който не мога да бъда приятелка, но това е защото той е от типа момчета които не могат да се премерят че са ги зарязали...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
zna4i s edni sme na zdrrasti,4ao,s drygi izob6o ne si govorim![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не ги мразя с повечето сме на здравей-здрасти това е![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не изпитвам каквито и да било чувства към тях.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
i az sam na zdravei zdrasti .. ponqkoga daje se praq na razseqna i tva ne praq![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
+ 1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не съм виждала нито 1 момче, с което съм излизала преди, с години.не ми и трябва. Безразлично ми е.
Ne gi mrazq, nito pak sam im priqtelka, nito pak te sa moi priqtelinqkoi sa me naranqvali mnogo i edno zdr daje ne zaslujavat, kato naprimer posledniq, no tova e dr tema na razgovor
Kazvam im "Zdravei" ot uvajenie i ne poglejdam Nazad - "Spomenite si predishni, slagam v grafata Bivshi!"
![]()
![]()
Не ги мразя,не мога да мразя някого,когото съм обичала/харесвала. Не държа да са ми приятели,но ако момчето е точно бих искала да поддържаме някви взаимоотношения.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не сме приятели, определено, с никой един от тях. Всъщност само с един от тях съм в по-добри отношения и можем да си говорим спокойно, но той не е в България вече![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
С 2ма от тях сме добри приятели, с останалите поддържам някаквъ формални отношения. Говорим за разни неща и толкова.
С някои от тях не си говоря, с някои сме на Здравей-Здрасти, но не мразя никой от тях..по-скоро са ми безразлични![]()
![]()
Бившият е част от живота ми,обичам го,уважавам го,нуждая се от приателствово му и знам,че винаге мога да разчитам на него.Благодарна съм,че точно това е момчето,което спечели сърцето ми![]()
po princip ne si govorq s bivshite..zashtoto s vsi4ki kasaneto be6e s karanici i tem podobni.. edinstveniq na koito sam progovorila e segashniq mi priqtel ,s koito sam ot mnogo vreme :}
Не ги мразя. Поддържаме си нормални отношения, а с последния се разделихме, защото нещата между нас просто не се получавахаНе виждам смисъл да мразя някой, който е бил до мен и ме е подкрепял
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
С приятеля ми се разделихме преди 5 дни.Не го мразя, въпреки че ме нарани много, но в момента не си говорим особено, тъй като ситуацията е малко особена , излизаме в обща компания.Надявам се с времето нещата да се опавят.Той беше първия ми приятел и го обичах много и все още го обичам, но се опитвам да продължа напред. Бяхме заедно 11 мес. и сега ми е доста трудно.
i az sum takaПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не мога да мразя човек към когото някога съм имала чувства,но не мога да кажа,че сме приятели.Според мен бивши гаджета не могат да бъдат приятели.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...