От 3 дена вече ми е изтръпнала лявата ръка, и то не цялата ами само безименния пръст, кутрето и дясната част на дланта, не е като да съм си притиснала ръката и за малко да ми изтръпне, ами си седи изтръпнало постоянно. Реших да изчакам ден два за да мине обаче няма никаква промяна, са в понеделник ще ходя при личната, според вас какво може да е![]()
мм може да ти е спрял притока на кръв в пръста поне .. немога да си го обесня по друг начин по добре не чакаи до понеделник отиваи още утре особено ако ти е синио мястото .. не е шека .. все пак не съм лекар по добре отиваи по бързо да видиш какво е
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Най-странното е, че цвета си е напълно нормален, и аз си мислех че няма достатъчно кръв ама няма никаква промяна в цвета. Исках утре да хода ама утре е събота и мойта лекарка не бачка...
еми щом цвета и не е променен може и да исчака до понеделник![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Може да имаш шипове.На една позната така й изтръпваше ръката и това й казаха.Но все пак лекар ти трябва
спри самозодоволяването
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Аз с пръстчетата на дясната ръка действам, а лявата е изтръпнала![]()
Днес е събота. Предполагам че имаш прещипани нерврони.Първоначално написано от Spider4eto
Оправи ли се ?Първоначално написано от Spider4eto
Спокойно на мен така ми става на крака.По няколко пъти на ден ми се изтръпва много гадно като хода като че ли ще си го счупа.Явно трябва да питам Д-р Хаус за готино бастунче.По темата: запушили са се някои каналчета сигурно.Ако няма промяна на цвета не се тревожи.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
още ми е изтръпнало. Поне ме успокоява, че няма промяна в цвета. Ама 1 е сигурно- утре съм на лекар. А то всъщност тая ръка нещо е зле- на показалеца точно където се свързва с дланта, като натисна и има някакво топченце, което ме боли. Та утре 2 в 1
Не се успокоявай, а върви на невролог.
На майка ми сума ти операции й правиха, заради "изтръпване".
Пожелавам ти да не е нищо сериозно, и все пак - според мен е на нервна основа.
pod iztrupvane da ne bi da iskash da kajesh shvashtane shot na men po4ti vsqka sutrim mi e shvanat praseca i ne e mn qko.![]()
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
Такам тамън се върнах от лекар, оказа се, че е било настинка от рата и са се възпалили някви нервчета. Изписа ми прахче и витамини. Дано помогнат.