.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

голяма простотия е тфа!!!

Какво да направя,ако харесвам един мой съученик вече 2 години.Така и не разбрах този човек,харесва ли ме наистина или само за майтапа..просто има странно поведение и един ден съм 100% сиг ,че не съм му безразлична ,а на др ден 100%,че не ме харесва.Някое от момчетата държи ли се така,спрямо момиче?Защо? Как да си обяснявам такова противоречиво поведение?..а др проблем е,че от скоро имам приятел,който го възприемам като приятел повече,а той е толковаа хубавввв направо ..тфа звучи доста тъпо и повърхностно да си с някой само заради външния вид,но като ме погледне и се разтапям и не мога да го отрежа поне не още . Въобще някакви идеи кво да правя..преди време бях готова да кажа на съученика ми за моите чувства,но се разколебах,той е мн странен тип..нз офф Лош човек ли съм?Направо нз вече ..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    О и аз така си харесвах един от моя клас и се държеше по абсолютно същия начин, ама го забравих бързо

Град
    На края на дъгата :)
    i az imah takav slu4ai za tva sega toq deto uj me haresva6e mi e nai dobar fr i vapreki tva pnqkoga pak si mislq 4e me haresva,zemi go pitai napravo nqma kvo da se 4udi6
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

тц.. мн тъпа ситуация,а някое момче няма ли да се обади да ме просветли по моите въпроси дето питах
    а и съм на близо 17,ако има някакво значение..

Голям фен Аватара на dantro

Re: голяма простотия е тфа!!!

Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    Какво да направя,ако харесвам един мой съученик вече 2 години.Така и не разбрах този човек,харесва ли ме наистина или само за майтапа..просто има странно поведение и един ден съм 100% сиг ,че не съм му безразлична ,а на др ден 100%,че не ме харесва.Някое от момчетата държи ли се така,спрямо момиче?Защо? Как да си обяснявам такова противоречиво поведение?..а др проблем е,че от скоро имам приятел,който го възприемам като приятел повече,а той е толковаа хубавввв направо ..тфа звучи доста тъпо и повърхностно да си с някой само заради външния вид,но като ме погледне и се разтапям и не мога да го отрежа поне не още . Въобще някакви идеи кво да правя..преди време бях готова да кажа на съученика ми за моите чувства,но се разколебах,той е мн странен тип..нз офф Лош човек ли съм?Направо нз вече ..
    Мен така една съоченичка не ме оставяше намира 1 година ... в моя случаи аз въобще не я харесвах имало е дни в които съм флиртувал и дни в които съм бил супер безразличен спрямо нея според мен не те харесва просто си флиртува понякога когато му е скучно .. опитаи се да видиш дали те ревнува .. флиртуваи с друг
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    на кулата в Пиза, на ръба на нервна криза

Re: голяма простотия е тфа!!!

Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    Една от най-добрите ми пр е в такава ситуация. Тя го харесва от мноооооого време. имаше един перод от време те бяха заедно ама преди и след това той се държи с нея ... абе един ден я хар. и на следващия не съвсем.Той е просто красавец и сички курвич*и (с извинение) от класа му се подмазват и се лигавят и постоянно се опитват да са около него. На мене хич не ми харесва че той така си играе с приятелката ми ама какво да направя харесва си го
    Просто споделям
    Вяра,Надежда,ЛЮБОВ.Те бяха три сестри но зла съдба ги раздели.Вяра се удави в морето.Надежда литна към небето, а Любов остана на земята да измъква на учениците сърцата.

Мисля,че трябва да споделиш чувставата си на това момче и тогава със сигурност ще разбереш,какво изпитва той...понякога момчетата си мислят,че на нас ни е безразлично и ни прехвърлят топката....смисъл иска да е с теб,но си мисли че ти не искаш същото и оставя нещата на теб....и си казва "...ако тя направиш нещо окей...ако не живи и здрави...."(или нещо от сорта).Поне така са ми споделяли разни приятели момчета.А другият вариян е да си останеш с сегашното гадже,защото ако онова момче не те харесва губиш сегашния си приятел...Та се надявам да съм помогнала поне малко... )

Град
    In Devil's Castle
    не му споделяй чувствата си,защото сте в един клас и ще ти е гадно.аз съм в същото положение,но от една година...същото противоречиво поведение и нз какво да правя.уж се отказах вече,ама нещо не мога да спра да мисля за него
    someone else...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zna4i moje bi toi izob6o ne te har. prosto si flirtuva s teb,ako mu priznae6 za 4uvstvata si toi izob6o nqma da ti oburne pove4e vnimanie,puk i vie s nego ste ot edin klas,prosto go zabravi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от c0oLcaT
    Мисля,че трябва да споделиш чувставата си на това момче и тогава със сигурност ще разбереш,какво изпитва той...понякога момчетата си мислят,че на нас ни е безразлично и ни прехвърлят топката....смисъл иска да е с теб,но си мисли че ти не искаш същото и оставя нещата на теб....и си казва "...ако тя направиш нещо окей...ако не живи и здрави...."(или нещо от сорта).Поне така са ми споделяли разни приятели момчета.А другият вариян е да си останеш с сегашното гадже,защото ако онова момче не те харесва губиш сегашния си приятел...Та се надявам да съм помогнала поне малко... )
    само да отбележа -вече съм 1000000% сигурна,че ме харесва
    ..не ми се обяснява в подробности,но сега ми е супер хубаво,мерси на вс за мненията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си