Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
pro4etoh q... ne mi be6e interesno. ottuk kakvo ti i da napisa 6te e bezsmileno.
съгнасна съм с теб, "какво ми и да написеш ще е безсмислено." Даже и този пост беше безсмислен.

Samotno_Angel4e,
и аз от това се страхувам... да не ме баламосва нещо. Но пък от друга страна, той не би го направил сякаш. Пък и си е признавал чуствата... доколкото можеше... щото аз така и не успях да му кажа направо.

Stelenceto,
поканих го у нас, защото работи отсреща и се оплакваше от работата си. И му казах, някой път след работа да намине или нещо такова. Не исках да си помисли че е нещо специално. Просто като приятели. Пък и не живея в България... тук не ходим по кафета.

Сега съм решила да не го търся... следващият път като се видим на някое парти ще поговорим. Не искам да съм мноооого настоятелна и по този начин да го отблъсна. (примерно... няма да отида на работата му и там да го търся и да го притеснявам) Просто се надявам да не се филмирам и вие наистина да сте прави, че има чуства към мен отново.
Докато не го чуя от него не вярвам напълно обаче
Дано нещата да се оправят, че вече 2 години и половина се мъчим и се нараняваме взаимно

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ (с малки изключения ) за мненията ви .
И се извинявам ако темата ми е объркваща.