.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

От вчера ме боли ниско долу корема...

Здравейте!Знам,че не сте лекари,но все пак ако някой е имал подобен проблем може да ми помогне...а той е следния.От вчера ме боли ниско долу корема,пишка ми се а като отида почти нищо.И кръста ме стягаше.Тази сутрин вече нищо не ме болеше,но като отидох в тоалетната...нали изпишквам се и след това ме боли.И имаше една капка кръв.Днес е 19 ден от цикъла ми,по принцип ми идва на 28,25,29....Възможно ли е да ми дойде на 19 и нормално ли е.А за болките майка ми каза че може би съм настинала,но вие как мислите?
    Благодаря предварително

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Ами възможно е да има някакъв проблем ... може нещо да си истинала ,но както казваш не сме лекари и неможем да ти дадем диагноза ,защо не отидеш на лекар...така ще се отървеш от всякакви притеснения ?

Олеле,звучи ми като цистит! А това е много гадно и опасно. Сигурно не можеш да идеш на лекар днес,но ако имаш телефон или джиесем,обади се на личния. Щом има кръв а не е цикъл,лоша е работата. Аз съм го имала същото,веднага почнах антибиотик и се оправих до няколко дни.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Та,забравих да обясня.Цистит е възпалителен процес на долните пикочни пътища. Изразява се в болки в пикочния мехур,парене при пишкане,дори и пишкане на кръв. Опасно е,ако не се лекува. Виж,антибиотик не искам да ти препоръчвам,но Ципрофлоксацин 2 пъти дневно пих аз за същото. Лошото е,че антибиотика е силен,затова питай първо някой лекар. Друг метод,за да подпомогнеш преминаването на възпалението е да пиеш Цистон/това е билков медикамент,споко,полезен е,стимулира работата на пикочните пътища/ и да пиеш МНОГО вода-по половин литър на 30мин-пълниш едно малко шише вода и до половин час да си го изпила. Целта е да пишкаш често,за да не се възпали уретрата от разните микроорганизми и т.н.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Mерси, Слънчевко.Преди като четох тук,доста момичета бяха споменавали за цистит и се замислих сега.Но аз НЕ пишкам кръв.Тая една капчица беше от влагалището ми , не от уретрата.И като пишкам не ми пари.По време на самото пишкане всичко си е ок,а като се изпишкам има едно гадно чувство такова...то не е и точно болка ама е страшно неприятно.Сега,като разясних по-добре,имаш ли идея какво може да е ?

Моля ви изкажете още мнения ...

Голям фен Аватара на dantro
    бременна си
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си