Основно вие сте хората които правите промени в дадена тема.
Някой си измисли "правилото" загравието на темата да бъде написана на кирилица. Аз лично не съм съгласен с това. Чета тема на шльокавица, само ако е много наложително. По този начин вие заблуждавате потребителите да отварят една тема, която инъче не биха. Резултата е само нерви. Забелязвам заглавия на кирилица, а вътре само шльокавица, без да е писано че е баране темата от някой допълнително. Авторите ли правят това или някой не казва че бара?
Не целя пак да има война на шльокавчовци и нормални българи. Няма смисъл и от оправдания кой защо не можел да пише "еди си как си".
Някой ще се наеме ли да преписва цяла тема, за да не е написана на някъф си странен "език"? Да се помисли за конвертор?
Някои от авторите на темите, написани на латиница, вече знаят "правилото" и сами си пишат заглавията на кирилица. Какво им пречи да напишат и цялата тема така - не знам. Аз лично се разписвам в темата, когато и коригирам заглавието. Целта на това е улесняване на търсенето с търсачката на форума.
Едва ли някой ще се наеме да пренаписва цяла тема. За конвертор може да се помисли, както и за задължително писане на кирилица във форума.![]()
tova e hubavoПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
oba4e nikoi neq polzva
nemi vqrvate?
vlezte v razde PC.. i vijte kolko ob6to 1 i sa6ti temi za SIMS ima
Аз винаги се разписвам и цитирам точката от правилника. А иначе това се прамви не само с цел форумът да изглежда добре, а и с цел търсачката да фиксира заглавието. Има си опция "Търси в заглавието и съдържанието на мненията". Това значи, че и заглавието е обект на търсене.
ЦЕНЗУРА
.: machoka :,
Ами според мен не си прав..
Когато въведем правило да се пише изцяло на кирилица няма да имаш този проблем.
spored men togava 6te se use6tat mnogoto pravopisni gre6ki!Първоначално написано от alex
Не че сега не се усещат.Първоначално написано от xaxa
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!