.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Модератори

Основно вие сте хората които правите промени в дадена тема.
    Някой си измисли "правилото" загравието на темата да бъде написана на кирилица. Аз лично не съм съгласен с това. Чета тема на шльокавица, само ако е много наложително. По този начин вие заблуждавате потребителите да отварят една тема, която инъче не биха. Резултата е само нерви. Забелязвам заглавия на кирилица, а вътре само шльокавица, без да е писано че е баране темата от някой допълнително. Авторите ли правят това или някой не казва че бара?

Не целя пак да има война на шльокавчовци и нормални българи. Няма смисъл и от оправдания кой защо не можел да пише "еди си как си".

Някой ще се наеме ли да преписва цяла тема, за да не е написана на някъф си странен "език"? Да се помисли за конвертор?

Някои от авторите на темите, написани на латиница, вече знаят "правилото" и сами си пишат заглавията на кирилица. Какво им пречи да напишат и цялата тема така - не знам. Аз лично се разписвам в темата, когато и коригирам заглавието. Целта на това е улесняване на търсенето с търсачката на форума.
    Едва ли някой ще се наеме да пренаписва цяла тема. За конвертор може да се помисли, както и за задължително писане на кирилица във форума.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Целта на това е улесняване на търсенето с търсачката на форума.
    tova e hubavo
    oba4e nikoi neq polzva
    nemi vqrvate?

vlezte v razde PC.. i vijte kolko ob6to 1 i sa6ti temi za SIMS ima

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз винаги се разписвам и цитирам точката от правилника. А иначе това се прамви не само с цел форумът да изглежда добре, а и с цел търсачката да фиксира заглавието. Има си опция "Търси в заглавието и съдържанието на мненията". Това значи, че и заглавието е обект на търсене.

Мега фен
    Ами според мен не си прав..

Когато въведем правило да се пише изцяло на кирилица няма да имаш този проблем.

Цитирай Първоначално написано от alex
    spored men togava 6te se use6tat mnogoto pravopisni gre6ki!

Цитирай Първоначално написано от xaxa
    Цитирай Първоначално написано от alex
    spored men togava 6te se use6tat mnogoto pravopisni gre6ki!
    Не че сега не се усещат.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си