- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момичетата
momi4eta koi e nai gotiniq na4in s koito nqkoi vi e svalql ?
Модерирано от Бандитка
т.7
ЕЕе..не мое да се опишее..!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Всеки път когато някой е флиртувал с мен ми е било хубаво... В смисъл каквото и да е, стига да се покаже на момичето че това момче има интерес към него.![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Пф достатъчно е да има чувство за хумор,да не мълчи все едно има сливи в устата,да е себе си..и да е романтичен..другото ще си дойде вече от самосебе сиПървоначално написано от der_svetengel
![]()
Желязна Девица
az p1k znam
ako vkarvam ot t1pite si 6egi i momi4eto se smee
zna4i i tq me xaresva
az sam mom4e![]()
абсолютно. аз мисля, че чувството за хумор е най-важно, защото така се разчупва леда и хората се отпускатПървоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
..mdam taka si e ..Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
Всяко момиче обича да бъде сваляно това означава че е привлякла някойМалко или много .... вдигане на самочуствието ! Комплименти шеги и така нататък но ако се стигне до споделяне на интереси и мухлюто почне да говори за спорт коли и др такива познай какво става
![]()
![]()
![]()
![]()
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
+1Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
най-хубавият начин беше с тиган....със сигурност не мога да го сравня,когато един секси пич използва лопатата,дет копаше с нея,но пак си имаше своя чар![]()
![]()
ПП егати и темата...все по-гениални хора и мнения преоткривам![]()
Ох, абе не знам, ама току що гледах един много романтичен филм, в който момичето и момчето направо се изпиваха с очи. Та погледа е най-важен, аз съм си романтик и това може да ми подлуди просто.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
еми...зависи от мн неща(дали сме се познавали,дали съм го харесвала,къде сме били).
милото ме свали по адския на4ин...плени ме с танцовите си възможности и невероятния си поглед..и език![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
ляля дяволски си права...![]()
+1 :PПървоначално написано от пЛюш!нкаАа~
е с еленски ги свалям аз![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Мии един път бях сама с 1 момче в една стая и той каза "искаш ли да затоплим плочките?"
я кажи как се казва филма плсПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
евалаПървоначално написано от пЛюш!нкаАа~
така е :Р
Абе ако е някой злобар с черен хумор..Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Едно страстно танго ще я възпламени![]()
Ама да не е някакво аматьорско.Гледай "Усещане за жена" с Ал Пачино и ще разбереш за какво говоря.
![]()
Абе,не знамСигурно гаджето ми,ме е свалило по най-якия начин
Общо взето обичам,милите,нежните момчета,всяко момче,което се постарае,бъде мил и успее да ме развесели и отпусне в неговата компания - ме е свалил
А може и да е момче,което с поглед да ме изпие ,и един поглед понякога е достатъчен!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Тухла четворкаПървоначално написано от der_svetengel
![]()
+1Първоначално написано от [b