- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- пътуване със самолет
Здравейте скоро ще пътувам за пръв път със самолет и чесно да си призная малко ме е страх какво е чувството?Пътували ли сте?
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
да, няма от какво да те е страх
Аз още не съм се возила, пък и по-добре, страх ме е.![]()
What you give is what you get!
и аз не съм още и ми е много интересно дали ще ми стане лошо![]()
Аз съм се летял, няма нищо страшно, страхотно преживяване, особено излитането и призeмяването
При хубаво време се откриват страхотни гледки![]()
Пффф тва ми е като мечта.Да не ти пука, да не живеем през 40-те бахти, няма от кво да те е страх![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
абе спокойно, не е никак страшно...малко при приземяването и излизатането може да те дострашее, но това е само при първия полет, иначе не е страшно![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
Аз сега на 19-ти ще летя за първи път с пътнически самолет.
Миналата година летях с двуместен Икарус и адски ми хареса, даже искам пак..![]()
Не се притеснявай,най-много да ви отвлече атентатор-сомоубиецПървоначално написано от Magnoliq'
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен пък точно излитането и приземяването са ми любимиПървоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
![]()
През останалото време обикновено спя - особено,ако полетът е 7часов![]()
То си личи кой си пада по вибрациитеПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Няма за какво да се притесняваш, много е готино. А и със сигурност е по-добре от автобус...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Първоначално написано от Sam90'
Ооо,да,забравих и турболенциите![]()
Веднъж така се тресохме,всички пищяха,някой каза нещо за Lost,а аз продължих да си спя![]()
Мдаммм и аз най-много обичам кацането и излитането.Некво ми става готино на корема![]()
![]()
Nishto osobeno ne e. Ne se pritesnqvai.
Eating isn't cheating - Arnold
Не съм патувала но най добрата ми фр е патувала и казва че само при излитането и кацането е гадно някфо такова..иначе вс др е ок
Дам,пътувала съм със самолет . На отиване през цялото време ме беше страх и се чудех как да не повърна.....на връщане обаче беше по-добре и мога да кажа дори , че ми хареса![]()
Летенето с туй е много готино. Особено самото излитане и кацането...
Аз летя от 10 години по минимум 2 пъти в годината и няма нищо страшно. Понякога е неприятно ако ти се запушат ушите при кацането а сестра ми даже я болят но минава. Дъвчи дъвка когато излита и каца и няма да ти стане лошо.
Aз не съм летял, но предполагам, че няма нищо страшно, освен ако в самолета не се появат 2-3 иракчанина с дълги бели бради, държейки пищови, викайки името на Аллах и сочейки към Айфеловата кула.. примерно
The Spark
и на мен на 12.07 ми е първият полет.летище Charles de Gaulles ме очаква
![]()
Да отлепят ти се и чревцата....Първоначално написано от exploitedteen
А после на кацането пак се залепват, веднъж ден и половина с/д един полет не чувах нищо![]()
Ама споко, няма страшно...
Give me your best shot motherfucker!
малко е странно след излитането(там като набира височина),при кацането и като се разтресе по някое време,но иначе си е ок
нях и гледката е интересна(в моя случай беше предимно море,но тва е друг въпрос)
въобще не се притеснявай
![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Излитането е готино, обаче кацането... и при самото пътуване снишаването не ми действа добре. При кацане дори съм използвала така полезните пликчета.Беше ми готино по време на пътя и си изядох цялат храна, която ни дадоха, ама резултатът не беше приятен
![]()
заеби тия глупости, първия път като се качих не отлепих очи от стюардесите и излитането и кацането леко ги пропсунах... и втория път беше така деба, с кастинг ли ги избират... като бивши манекенки са !!!
секс със стюардеси, оооооо секс със стюардеси.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Да разбираме,че не си пътувал с БългарияЕър,Луфтханза и AirFrance,щото там яки стюардеси и стюарди нЕмаПървоначално написано от Alcohooligan
![]()