.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не се самонавивай, че не можеш да я забравиш.

Намери си странично занимание и остави другото на времето. То е велико нещо. Лекува, учи...всичко прави.

невъзможно трудно е да се забрави момиче което наистина харесваш

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Неможел да я забрави и изкара от мислите и не му се занимавало с други момичета. Що за глупости са това? Да не е единствена бе я се огледай за други момичета има хиляди.

Фен
    Град
    Shumen
    Пробвай скачане с парашут, ако напълно искаш да я забравиш скочи без парашута.....
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    С друга ест
    определено с или друга ,или пъкккк с бутилка качествен алкохол
    Хах да,като пиеш се чувстваш супер щастлив и като отрезнееш ти е още по-саднато.Извод-не изтрезнявай !

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Спираш да опитваш да я забравиш - така само набиваш образа й по-дълбоко в съзнанието си.
    Живееш, занимаваш се с нещо, свързваш се с други хора. Приемаш, че тя е неизживяна тръпка, която ти носи мъка.
    И така, с времето... не забравяш, но извеждаш други приоритети на преден план. Любовта идва отново, когато се отърсиш от старото и направиш място на новото. Пожелавам ти го!
    all day... all night... what the fuck?!

трудно се забравя човек, който вече ти е влязъл под кожата... това съм го преживяла, харесвах едно момче повече от 7 години и просто той се държеше с мен като приятел , но когато стана въпрос за нещо повече се направи на недостъпен, и бях принудена да го забравя, в твоя случей е по-лесно според мен защото не я виждаш често, а аз го виждах всеки ден... и успях да го забравя , сега е като спомен и то хубав да не повярваш... просто прочетох всички коментари и не знам какъв съвет да ти дам.... щом си пробвал и с други... понякога просто трябва да продължим да търсим, докато не попаднем на правилния човек , ако мислиш, че твоето специално момиче е тя , то не си губи шанса действаи се някак , сигурна съм , че няма да откаже отново да си те спомни успех

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Re: Как се забравя момиче?

Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam
    Как се забравя момиче? Знам,че сигурно няма точна формула,но всеки съвет би бил от полза...Конкретно моят случай е малко по-особен.Аз преди повече от година срещнах едно момиче,адски много я харесах и оттогава не ми излиза от главата,въпреки че оттогава не съм я виждал.Много е сложно за обяснение,но просто няма как да я видя пак,а продължавам да мисля за нея.Това просто ме убива.Кажете ми как да я забравя,защото постоянно мисля за нея и така въобще не ми се занимава с други момичета,а пък и адски болезнено да знаеш,че си в задънена улица...
    Идеи или съвети?
    Ако сте от един квартал или пък сте от малък град и се виждате често.. трудно. Все пак, от опит ти казвам - занимавай се с неща, които не ти напомнят за нея, почни някъв спорт ако не тренираш нищо или тренирай по-усилено сегашния ти..

Най-добрия вариант е да срещнеш друго момиче, това ще те отнесе напълно от бифшата, но много рядко става..

Успех, братле.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Само да кажа, че темата е от 2008 година. Момчето сигурно вече я е преживяло.

едва ли го е преживял..ако наистина я хересва
    Aз от 2008 имам ужаасни спомени които не мога да преживея още

Град
    Варна, моретоо :)
    Като видиш циците на друга жена! Казал го е Барни Стинсън, следоватено е истина
    хЪх...

Фен
    Град
    Shumen
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Като видиш циците на друга жена! Казал го е Барни Стинсън, следоватено е истина
    ама не става с 1-я чифт трябва да изместиш всички стари спомени с нови
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

dantro много си прав така е.Може да ви се види смешно но аз съм на 14.
    Харесвам едно момиче всъщност първо я харесвах а сега съм влюбен много много влюбен в нея.Харесвам я от 7 години тоест бях на 7 когато я видях за първи път.От тогава не ми излиза от главата всеки път когато я видя коремат ми се свива и губя и ума и дума.Питах я няколко пъти и тя все ми казваше не но след всеки път аз я обичах все повече и повече.
    Сега вече съм на 14 и имах няколко гаджета но всеки път когато бях с тях аз мислех за нея и все още мисля за нея .Знам че може би никога няма да бъдем заедно но аз съм сигорен че никога няма да я забравя.

Голям фен

Re: Как се забравя момиче?

Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam
    Как се забравя момиче? Знам,че сигурно няма точна формула,но всеки съвет би бил от полза...Конкретно моят случай е малко по-особен.Аз преди повече от година срещнах едно момиче,адски много я харесах и оттогава не ми излиза от главата,въпреки че оттогава не съм я виждал.Много е сложно за обяснение,но просто няма как да я видя пак,а продължавам да мисля за нея.Това просто ме убива.Кажете ми как да я забравя,защото постоянно мисля за нея и така въобще не ми се занимава с други момичета,а пък и адски болезнено да знаеш,че си в задънена улица...
    Идеи или съвети?
    1 дума ... ТРУДНО !
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam Виж мнението
    Идеи или съвети?
    Здравей! Защо не можеш да я видиш пак? Какво те спира? Тя от твоя град ли е? Какво се случи, когато я видя? Какво те впечатли в нея, за да не можеш да я забравиш? Опитай се да си отговориш на този въпрос какво те привлече в нея, за да разбереш какво да търсиш или как да я забравиш. Важно е. Защото може нещо да ти липсва? Или да търсиш нещо определено, което не си срещнал до сега? Ако си отговориш на тези неща, ще разбереш сам как да я забравиш. А и защо да я забравяш? Не е ли по-добре да я потърсиш? Пробвал ли си да намериш в друга това, което ти е привлякло вниманието точно в нея?
    Да ти кажа- разбирам те много добре. Аз преди две, три или незнам колко години срещнах момче, което не мога да забравя. Но не мога да го видя пак, защото дори не се запознахме. Как да го забравя? Не съм още, и никога няма. Имам си приятел, но това не помага. Но аз имам причина да го помня- още не мога да си отговоря на въпроса защо той се спря на улицата и гледаше втренчено след мен, и защо толкова приличаше на момчето, което сънувам от години. Дали беше той? Но... знам, че съзнанието е голяма работа... особено внушението ни играе голяма роля и като си втълпиш нещо, това е- край няма. Тъй че спрях и да се опитвам да го забравя- всичко е възможно, но за да направиш нещо трябва истински да го искаш.

Любов с любов се забравя. Това е лесно да ти го кажат, но ако нямаш ВОЛЯ, няма как да стане. Просто всеки път като се сетиш за нея, си насочвай мислите другаде. И сега, ако кажеш ,,не мога'', можеш всичко, стига да имаш желание. Излизай по-често и се занимавай с нещо.

Повече от фен Аватара на feikk
    Хора.. 7.05.2008
    Сигурно вече е забравил и за темата, камо ли момичето.
    dgdg

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    От къде тази мода да вдигате отдавна умрели теми?
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си