Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam Виж мнението
Как се забравя момиче? Знам,че сигурно няма точна формула,но всеки съвет би бил от полза...Конкретно моят случай е малко по-особен.Аз преди повече от година срещнах едно момиче,адски много я харесах и оттогава не ми излиза от главата,въпреки че оттогава не съм я виждал.Много е сложно за обяснение,но просто няма как да я видя пак,а продължавам да мисля за нея.Това просто ме убива.Кажете ми как да я забравя,защото постоянно мисля за нея и така въобще не ми се занимава с други момичета,а пък и адски болезнено да знаеш,че си в задънена улица...
Идеи или съвети?
Здравей! Защо не можеш да я видиш пак? Какво те спира? Тя от твоя град ли е? Какво се случи, когато я видя? Какво те впечатли в нея, за да не можеш да я забравиш? Опитай се да си отговориш на този въпрос какво те привлече в нея, за да разбереш какво да търсиш или как да я забравиш. Важно е. Защото може нещо да ти липсва? Или да търсиш нещо определено, което не си срещнал до сега? Ако си отговориш на тези неща, ще разбереш сам как да я забравиш. А и защо да я забравяш? Не е ли по-добре да я потърсиш? Пробвал ли си да намериш в друга това, което ти е привлякло вниманието точно в нея?
Да ти кажа- разбирам те много добре. Аз преди две, три или незнам колко години срещнах момче, което не мога да забравя. Но не мога да го видя пак, защото дори не се запознахме. Как да го забравя? Не съм още, и никога няма. Имам си приятел, но това не помага. Но аз имам причина да го помня- още не мога да си отговоря на въпроса защо той се спря на улицата и гледаше втренчено след мен, и защо толкова приличаше на момчето, което сънувам от години. Дали беше той? Но... знам, че съзнанието е голяма работа... особено внушението ни играе голяма роля и като си втълпиш нещо, това е- край няма. Тъй че спрях и да се опитвам да го забравя- всичко е възможно, но за да направиш нещо трябва истински да го искаш.