Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam
Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam
Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
Тя не е единственото момиче,откаде знаеш може и да срещнеш някоя друга,която ще те прави по щастлив,но да седиш и да се самосъжаляваш и да не преставаш да мислиш за нея няма да стане.Наистина ти никога няма да я забравиш,но това може да остане един красив спомен,нетрябва едно нещо да ти пречи да продължиш напред.Излизаи с приятели забавлявай се,радвай се на живота.
Човек,адски си прав кажи речи за всичко,коет написал.Иначе аз си излизам,ходя си където си искам,пия си и т.н.,но разбираш ли,понякога имам едно такова гадно чувство,което ме гложди отвътре и ми казва:"Колко ли по-хубаво щеше да е ако сега и тя е до тебе?"

Колкото до постовете на vamp и на dantro,значи тя не ми е правила никакви мизерии,просто защото сме се виждали само веднъж,беше преди повече от година,нито сме ходили,нито нищо,разбирате ли...Аз затова ви казвам,че моят случай е по-особен.
И всъщност мен затова най-много ме е яд-защото реално аз въобще не съм имал каквато и да е възможност да се сближа с нея,камо ли пък да се получи нещо...
Напълно те разбирам,знам какво е нещо да те гложди отвътре,но приеми един съвет от мене,нещата не винаги се развиват както ние искаме,но това не значи че не трябва да продължим напред.Да разбирам те че би ти се искало,тя да е с теб,но както каза няма шанс.Така че просто остави това да е един красив спомен и продължи напред,пък след време ще срешнеш някое момиче,което може да те направи даже по щастлив.Аиде успех и горе главата.
Точно така е,но проблемът е,че не знам как да си я избия от главата...Защото подсъзнателно,каквото и да правя,го свързвам с нея,а това май не мога да го контролирам
Неможе да ме убедиш че неможеш да контролираш това,защото всичко е до воля и психическа нагласа.Стига да не мислиш толкова за нея и се занимаваш с нещо друго,излизаш с други момичета и си прекарваш добре.