.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Мега фен Аватара на Spider4eto

пфффффффф...слава богу.Аз съм на 14год. и на 14-15см. и се бях притеснил...
    а по темата:а ве е*и го ве чукай наред
    Hollaback nigga...

Цитирай Първоначално написано от bladex
    ами проблемат е че ако момичето след като го виде нещо се възмути мн кофти ще ми стане апък и аз съм доста висок 1.84 да не тва нвщто да влияе
    аз съм 192 , не е от тфа
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от visok
    shti porasne be pi4 i az sam dosta visok 195-6 pak mi e 17
    аи та барна на баскетче а

My Only Love

basketa ne go vladeq bratle, treniram volley

и него съм тренирал , даже ся го гледам по канал 1

My Only Love

Град
    In Devil's Castle
    щом се съмняваш,че ще каже,по-добре изобщо не го прави с нея
    someone else...

Град
    Plovdiv
    kolko muka ima po sveta

Град
    РЮАР
    Трескай повечко ч*екиики..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Трескай повечко ч*екиики..
    Верно е помага...

Нищо неможеш да направиш ти за жалост.... Могат само времето и пластичната хирургия ....
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

dyrpai go pi4e i moje i da porasne
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Хуя ти не е 5 см така че кво се притесняваш нали шахтата на една жена е 10-12 см кво с 12 см неможе да се задоволи една жена ли. Да кажем 1-вия тек да свършиш за 5 10 15 мин нормално е .. 2-рия Тек почваш да я праскаш яко с тия 12 см ако си добър във секса всяка ще задоволиш.Ако имаш 25 санта палка да не мислиш че ще я пъхаш цялата .... Не се притеснявай от размера ти пак ти казвам не ти е 5 см да се притесняваш

Цитирай Първоначално написано от dantro
    мии пич рискуваи немисля че някоя ще се възмоти наи-много да раскаже на всички които те познават .. което хич не е успокояващо иди на курва .. и не си одчаиваи не е кои знае каква загуба пък и сигурно ще порасне
    Дам, ще каже Еди кой си ме еба и му беше 12 санта.Нали ?
    Edit: Преди имаше доста теми у форума за jelq http://www.aipbg.com/?action=forum&s...d=30&to_id=185 ,виж може да ти е полезно.

Град
    VaRnA

da ne tipuka

vij sq poznavam edno mom4e koeto e s polovin godina po golqmo ot men (a az sam na 12 i polovina) koeto ima6e penis 7 sm peniss (moq e po4ti 12) da no pak spe**ata mu e mn po bqla ot moqta no sega h*q mu stana 11 a pak ima malko pove4e spe**a ot men prosto nqkoi se razvivat po bavno a dr po barzo taka 4e skoro vreme zemi si prai nekoq dr 4ekiq i 6e porasne
    ne vinagi e qko da si bandit

Вземи един конец, срежи го и пробвай да прецениш колко е голям. Пробвай и на тъмно.После го измери. Ще сбъркаш със сигурност, а момичето също няма да има линийка. Не ти е голям вярно, но няма да имаш някакви проблеми.
    А какво пишат другите в темите за големина на пенис въобще не гледай, защото мъжете лъжат за това на 40 години, а като добавиш фантазията на 14 годишен...

Вземи един конец, срежи го и пробвай да прецениш колко е голям. Пробвай и на тъмно.После го измери. Ще сбъркаш със сигурност, а момичето също няма да има линийка. Не ти е голям вярно, но няма да имаш някакви проблеми.
    А какво пишат другите в темите за големина на пенис въобще не гледай, защото мъжете лъжат за това на 40 години, а като добавиш фантазията на 14 годишен...

пука ти за дължината земи един метър и си го измери колко ти е дебел, тва е важното ако ти е от порядъка на 13-14-15 см си идеален

Град
    София
    it's a birrrd
    it's a planee
    it's my baaalZz!
    ем брат...ше треа да се стараеш поечко ...и така
    иначе ,че има путки...дето ше те базикат тфа ше е така...
    ама няма ко да са здухваш...действай там ,той с практика расте

maxi245
    Guest
    Здравейте, аз съм на 18 години. Пенисът ми е малък в ерекция е 10 сантиметра кажи речи. Искам да попитам чувал съм много за д-р Ангел Енчев специалист по пластична херургия. Искам да попитам, но искам хора,които са наясно да ми помогнат. Кой е по добрия специалист относно удължаване и удебеляване на члена. Д-р Ангел Енчев или Д-р Надер Ал- Халил. До колкото четох и разбрах при процедурата на д-р Халил размерът можел да достигне 4,5 сантиметра. А при д-р Енчев се от 1 до 3 сантиметра това било стандартното. Д-р Халил действал по някакъв уж нов начин. Какво бихте ме посъветвали при кого да отида и кой е по добрия, не знам. Моля помогнете

дърпай го по-често

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от maxi245 Виж мнението
    Здравейте, аз съм на 18 години. Пенисът ми е малък в ерекция е 10 сантиметра кажи речи. Искам да попитам чувал съм много за д-р Ангел Енчев специалист по пластична херургия. Искам да попитам, но искам хора,които са наясно да ми помогнат. Кой е по добрия специалист относно удължаване и удебеляване на члена. Д-р Ангел Енчев или Д-р Надер Ал- Халил. До колкото четох и разбрах при процедурата на д-р Халил размерът можел да достигне 4,5 сантиметра. А при д-р Енчев се от 1 до 3 сантиметра това било стандартното. Д-р Халил действал по някакъв уж нов начин. Какво бихте ме посъветвали при кого да отида и кой е по добрия, не знам. Моля помогнете
    И размера е важен, и практиката е важна..

Голям фен Аватара на toad
    Ти мисли как да уголемиш банковата си сметка , патока не е толкова важен .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си