- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малък пенис
Ще порасне та ти си само на 16 няма за кво да се притесняваш
20 мл/г парафин в глъътъ и ще стане като картоф дебел и си ти.Ама не го бий в главата, че ще стане като на котка главата. Приятно поркане и да не я разпориш само! Успехи
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
kajete mi dali mi e dobre penisa na 15 godini sam
Таблетки за уголемяване на члена - http://track.xtrasize.bg/product/Xtr...4&bid=advandec Лично съм го ползвал и много ми помогна.
Брато! Ако съдя по твоите думи аз или имам по-голям проблем или съм по-добре:
(Кълна се че не лъжа) Аз съм на 12 но пенисът ми е 14,5см. :I Е сега ми кажете той ли има проблем или аз? Мисля че е твърде голям за годините (въпреки че съм някак горд с този факт...)
Не се притеснявай пич, не е толкова страшно, но в никакъв случай не отивай при хирурзи за удължаване. Особено при др Надер Ал Халил, това е най-големия измамник в цялата урология. Един приятел имаше същия комплекс, беше ходил при него взе му 4 бона и си остави ръцете, преди операцията му беше обещал удължаване с минимум 3 санта, а след това се отметна и му казал ми то божа работа не е в мен вината, отделно операцията му се беше отворила..... Надер ал Халил е пълен некадърник
Не се притеснявай! Мъжете с малки членове са предпочитани от жените за един определен вид секс, но още си малък да ти обяснявам...![]()
1
Малки по лесно се лапат
Любовта е лудост!
Spokoooo beeee I moita vmirisana karfica ne staa za nishto I raste na vutre a na sichkoto otgore sum I protiven I gnusen I zatva jenite gi e gnus da me gledat I doblijavat I za tva momiche ne sam dokosval a nqma I da dokosna nikoga I tva mi lichi po nenornalnoto durjanie koito se interesuva ucha v Turnovo po mirizmata na vkisnalo I po grozotiqra otdaleche shte me poznaete elate I me spukaite ot ebane v debeliq nasran guz umolqvam vi!!!!!!!!!
Momiche sum be pravq reklama tuka na edno sexy gadje hahahhah