- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- интересно ми е :?
как го предласполагате ?всмисъл какво му правите че да му е хубаво ,имам впредвид целувки прегръдки и такива рабори самоче тва вече е остаряло някак .. и към момчетата какво ви харесва да ви правят момичетата
Една свирка е наи-добрия вариант .. понякога стига само да се държи малко по вулгарно .. "еротично" и съм готов за "бои"Първоначално написано от mimsityy6
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Еми да може да ми готви,да ми мие чиниите,да пере,да гледа мач,да прави секс,когато си искам. ОффтопикПървоначално написано от mimsityy6
![]()
По темата:Еми на мен винаги може да ми направи внимание някакъв жест,действие и де да знам какво друго отколкото целувка или прегръдка![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Моя мн обича докат се целуваме да съм го хванала за дупето.. или да съм го притиснала мн силну до мен : ) повечето пъти така се възбуждааа![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
предполагам свирките най-ги радват
момиче съм![]()
Ами какви неща.. че да му е хубаво... аз имам една сратегийка и на нея до сега никой не е отказвал... о.О
ММ значи.. тя е такава.. хващам го... и го завързвам на един стол.. така че да не може да мърда и започвам да се отърквам в негоИ после и други работи... Също смучките помагат хора !
![]()
![]()
Поне на мене ми действат много възбуждащо
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
дайте линк на подобна тема да чета ;Д
също би било добре да хванеш един камшик и да започнеш да го налагашПървоначално написано от Al3ksandra
![]()
ДЖИ Вейби,аз съм човека за тебПървоначално написано от ™G-Baby™
само че готварските ми произведения на изкуството не са шедьоври
![]()
![]()
![]()
Сега сериозно:всеки човек е различен,това което харесва на един,на друг не му и така![]()
Най-обичам да ме гали по косата отзад с нокти![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ми обичам като седя на маса да ми дават в устата да ям,да ме галят по ръцете,по главата(ех тази голяма и мощна глава,толкова умна и красива),обичам да ме целуват по врата,да ме прегръщат,да ми се лигавят.Общо взето обичам да ме лигавят като голям котаракПървоначално написано от mimsityy6
![]()
Като цяло кефи ме да ми показват,че съм желан и готин,да чувствам,че имам власт и стил![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Обръсни си главата, сложи кубинките, вържи го за стол и почни да го риташ - колкото по-ожесточено - толкова по-всело!![]()
Ми свирка много ясно след малко натискане.
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
Ot1rkvaneto v nego po vreeme na celyvki pomaga i osobeno t1rkaneto na intimnite my 4asti....![]()
при мен няма точно определен начин просто момичето трябва да е естественно![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму