.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

интересно ми е :?

как го предласполагате ?всмисъл какво му правите че да му е хубаво ,имам впредвид целувки прегръдки и такива рабори самоче тва вече е остаряло някак .. и към момчетата какво ви харесва да ви правят момичетата

Голям фен Аватара на dantro

Re: интересно ми е :?

Цитирай Първоначално написано от mimsityy6
    как го предласполагате ?всмисъл какво му правите че да му е хубаво ,имам впредвид целувки прегръдки и такива рабори самоче тва вече е остаряло някак .. и към момчетата какво ви харесва да ви правят момичетата
    Една свирка е наи-добрия вариант .. понякога стига само да се държи малко по вулгарно .. "еротично" и съм готов за "бои"
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Еми да може да ми готви,да ми мие чиниите,да пере,да гледа мач,да прави секс,когато си искам. Оффтопик
    По темата:Еми на мен винаги може да ми направи внимание някакъв жест,действие и де да знам какво друго отколкото целувка или прегръдка
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Моя мн обича докат се целуваме да съм го хванала за дупето.. или да съм го притиснала мн силну до мен : ) повечето пъти така се възбуждааа
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Свирки, секс, турска...

Guest
    предполагам свирките най-ги радват

момиче съм

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ами какви неща.. че да му е хубаво... аз имам една сратегийка и на нея до сега никой не е отказвал... о.О
    ММ значи.. тя е такава.. хващам го... и го завързвам на един стол.. така че да не може да мърда и започвам да се отърквам в него И после и други работи... Също смучките помагат хора ! Поне на мене ми действат много възбуждащо
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

дайте линк на подобна тема да чета ;Д

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Ами какви неща.. че да му е хубаво... аз имам една сратегийка и на нея до сега никой не е отказвал... о.О
    ММ значи.. тя е такава.. хващам го... и го завързвам на един стол.. така че да не може да мърда и започвам да се отърквам в него И после и други работи... Също смучките помагат хора ! Поне на мене ми действат много възбуждащо
    също би било добре да хванеш един камшик и да започнеш да го налагаш

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Еми да може да ми готви,да ми мие чиниите,да пере,да гледа мач,да прави секс,когато си искам. Оффтопик
    По темата:Еми на мен винаги може да ми направи внимание някакъв жест,действие и де да знам какво друго отколкото целувка или прегръдка
    ДЖИ Вейби,аз съм човека за теб само че готварските ми произведения на изкуството не са шедьоври

Сега сериозно:всеки човек е различен,това което харесва на един,на друг не му и така

Голям фен Аватара на Remini
    Най-обичам да ме гали по косата отзад с нокти
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    там където мечтите стават реалност

Ми обичам като седя на маса да ми дават в устата да ям,да ме галят по ръцете,по главата(ех тази голяма и мощна глава,толкова умна и красива),обичам да ме целуват по врата,да ме прегръщат,да ми се лигавят.Общо взето обичам да ме лигавят като голям котарак
    Като цяло кефи ме да ми показват,че съм желан и готин,да чувствам,че имам власт и стил
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Обръсни си главата, сложи кубинките, вържи го за стол и почни да го риташ - колкото по-ожесточено - толкова по-всело!

Ми свирка много ясно след малко натискане.
    България над всичко!
    skype acc: bgb-dead

Ot1rkvaneto v nego po vreeme na celyvki pomaga i osobeno t1rkaneto na intimnite my 4asti....

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Най-обичам да ме гали по косата отзад с нокти
    +1

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    при мен няма точно определен начин просто момичето трябва да е естественно
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си