.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Много ме боли :(

Priatelka ima sledniqt problem:Predi edin den s priqtelq si sa se opitali da pravqt sex no otdolo bila mnogo tqsna i q e bolqlo mnogo i kazala na priqtelqt i da spre a toi daje ne si bil fkaral i celiqt a samo glavichkata.Kajete tova normalno li e ? Po dobre li e izvednaj da i go vkara celiqt i mnogo li shte q boli taka ? Ili postepeno da go vkarva malko po malko?Molq Vi daite savet na priqtelkata mi zashtoto e v mnogo kofti situaciq Blagodarim vi predvaritelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

Супер фен Аватара на rakiQ
    абе има 150 теми такива !

кажи им и на 2мата да попрочетат и да се пообразоват 1во и ще видиш, че ще им е по лесно ...

Re: Mnogo me boli :(

Цитирай Първоначално написано от sladky_bonbonche
    Priatelka ima sledniqt problem:Predi edin den s priqtelq si sa se opitali da pravqt sex no otdolo bila mnogo tqsna i q e bolqlo mnogo i kazala na priqtelqt i da spre a toi daje ne si bil fkaral i celiqt a samo glavichkata.Kajete tova normalno li e ? Po dobre li e izvednaj da i go vkara celiqt i mnogo li shte q boli taka ? Ili postepeno da go vkarva malko po malko?Molq Vi daite savet na priqtelkata mi zashtoto e v mnogo kofti situaciq Blagodarim vi predvaritelno
    кажи на приятелката си или може би става дума за теб, но както и да е...кажи и да се намаже с олио отдолу...преди това да хапне малсо сливи със сол и да пие сок от ягода (никакъв смисъл)
    Приятелката ти не се е овлажнила достасъчно!Ако не може да се овлажни достатъчно, да ползват лубрикант !И прочетете малко все пак..
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Razgrad Cartel
    мрете_цигани

ne sme cigani

На колко си ти?И на колко приятелката ти?Мисля,че на една от двете и е прекалено рано да прави секс!?И как може да я боли,като той дори не й го е вкарал,според мен се е уплашила и затова е казала на момчето да спре!Така или иначе все ще я заболи първия път,по-добре момчето да се погрижи добре да я овлажни и тогава да предприема други неща !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

SK0RP10N
    Guest
    Приятеля да натисне повече, да влезе целия и да свършва всичко бързо

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ако се спира става гадно.И мен страшно ме болеше ,обаче аз не помръднах ,само стисках зъби и ето ,че всичко свърши от веднъж Да търпи малко ,к'ви са тея лигави историй

Пиши ми на лична - ше и покажа на практика как става

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    абе има 150 теми такива !
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Приятеля да натисне повече, да влезе целия и да свършва всичко бързо
    +1 A пък тая приятелка твоя май си ти..хора що винаги каате мойта приятелкааа..дрън дрън мн поо-добре е да си кажете че стаа дума за вас :P ИИИ се 1 следващия път..да го вкара по-бързо докато оше не е усетила и да се свърши
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Голям фен Аватара на dantro

Re: Много ме боли :(

7 точка от правилника!
    А защо не си кажеш че проблема е твои а не на приятелката ти ... то тва и проблем не е тясна била ми кажи му на ония дравник малко да те предрасположи и да се овлажниш малко повече тогава е по лесно но без болка няа да стане да знаеш
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

problema ne e moi imam si priqtel i pravim redovno sex vapreki 4e i men me boleshe prosto nqma kak da obesnq na priqtelkata mi che bez bolka nqma kak kakto vie kazahte i reshihme da napishem temata tuk

Град
    Sofia
    Ненормална работа от ненормални хора
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

еми виж сега тя ако не е достатъчно овлажнена,той и да си го вкара рязко и него ще го заболи...всички момчета ще го потвърдят...

НЕ НЕ Е НОРМАЛНО , ПРИЯТЕЛКАТА ТИ Е УРУД И НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРАВИ СЕКС !!

П,П. - ОСТАВАТ И НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2-3 МЕСЕЦА ЖИВОТ !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Голям фен Аватара на dantro
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако иска да живее мисля, че Xtuning би се отзовал

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    НЕ НЕ Е НОРМАЛНО , ПРИЯТЕЛКАТА ТИ Е УРУД И НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРАВИ СЕКС !!

П,П. - ОСТАВАТ И НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2-3 МЕСЕЦА ЖИВОТ !
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

не бе хора не се смейте...тва е мн кофти потвърждавам...предложи им да пробват с лубриканти и да не се притеснява...си4ко малко по малко според мен ше мине...но ако е мн малка да не го прави... =]

Мега фен Аватара на amatorium
    Estestveno che bavno i postepenno i predi tova da q vuzbudi dobre. Ako e po-tqsna, a toi po-debel moje kofti da stane.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ако е правила секс за първи път скоро е нормално да е тясна отдолу.Според мен по-добре е по-бавно и по-нежно да станат нещата.

blagodarq na tezi koito razbirat problema i ni pomognaha a na drugite koito se ebavat ami shte vi se varne hora

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Много ме боли :(

7 точка от правилника!
    естестено че без лубрикант/смазка ше се получи така!

ползвайте обилно бебешко олио-ГЕЛ на Johnson's примерно - продава се във всеки супермаркет!

успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си