- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ме боли :(
Priatelka ima sledniqt problem:Predi edin den s priqtelq si sa se opitali da pravqt sex no otdolo bila mnogo tqsna i q e bolqlo mnogo i kazala na priqtelqt i da spre a toi daje ne si bil fkaral i celiqt a samo glavichkata.Kajete tova normalno li e ? Po dobre li e izvednaj da i go vkara celiqt i mnogo li shte q boli taka ? Ili postepeno da go vkarva malko po malko?Molq Vi daite savet na priqtelkata mi zashtoto e v mnogo kofti situaciqBlagodarim vi predvaritelno
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
кажи на приятелката си или може би става дума за теб, но както и да е...кажи и да се намаже с олио отдолу...преди това да хапне малсо сливи със сол и да пие сок от ягодаПървоначално написано от sladky_bonbonche
(никакъв смисъл)
Приятелката ти не се е овлажнила достасъчно!Ако не може да се овлажни достатъчно, да ползват лубрикант !И прочетете малко все пак..
A.D.I.D.A.S.
ne sme cigani![]()
На колко си ти?И на колко приятелката ти?Мисля,че на една от двете и е прекалено рано да прави секс!?И как може да я боли,като той дори не й го е вкарал,според мен се е уплашила и затова е казала на момчето да спре!Така или иначе все ще я заболи първия път,по-добре момчето да се погрижи добре да я овлажни и тогава да предприема други неща !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Приятеля да натисне повече, да влезе целия и да свършва всичко бързо![]()
Ако се спира става гадно.И мен страшно ме болеше ,обаче аз не помръднах ,само стисках зъби и ето ,че всичко свърши от веднъжДа търпи малко ,к'ви са тея лигави историй
![]()
Пиши ми на лична - ше и покажа на практика как става![]()
Първоначално написано от ~egoistiC
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
+1Първоначално написано от SK0RP10N
A пък тая приятелка твоя май си ти..хора що винаги каате мойта приятелкааа..дрън дрън мн поо-добре е да си кажете че стаа дума за вас
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
ИИИ се 1 следващия път..да го вкара по-бързо докато оше не е усетила и да се свърши
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
А защо не си кажеш че проблема е твои а не на приятелката ти ... то тва и проблем не е тясна била ми кажи му на ония дравник малко да те предрасположи и да се овлажниш малко повече тогава е по лесно но без болка няа да стане да знаешПървоначално написано от sladky_bonbonche
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
problema ne e moiimam si priqtel i pravim redovno sex
vapreki 4e i men me boleshe prosto nqma kak da obesnq na priqtelkata mi che bez bolka nqma kak kakto vie kazahte i reshihme da napishem temata tuk
![]()
Ненормална работа от ненормални хора![]()
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
НЕ НЕ Е НОРМАЛНО , ПРИЯТЕЛКАТА ТИ Е УРУД И НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРАВИ СЕКС !!
П,П. - ОСТАВАТ И НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2-3 МЕСЕЦА ЖИВОТ !
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Първоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
не бе хора не се смейте...тва е мн кофти потвърждавам...предложи им да пробват с лубриканти и да не се притеснява...си4ко малко по малко според мен ше мине...но ако е мн малка да не го прави... =]
Estestveno che bavno i postepenno i predi tova da q vuzbudi dobre. Ako e po-tqsna, a toi po-debel moje kofti da stane.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ако е правила секс за първи път скоро е нормално да е тясна отдолу.Според мен по-добре е по-бавно и по-нежно да станат нещата.
blagodarq na tezi koito razbirat problema i ni pomognahaa na drugite koito se ebavat ami shte vi se varne hora
![]()
естестено че без лубрикант/смазка ше се получи така!Първоначално написано от sladky_bonbonche
ползвайте обилно бебешко олио-ГЕЛ на Johnson's примерно - продава се във всеки супермаркет!
успех![]()